Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pátek 16. srpna 2013

17. kapitola

Podtitul: Do krve
Komentář autora: No, ehm, ten podtitul je docela výstižnej. Ze začátku je kapitola skoro až poetická, taková něžná, zamilovaná, pohádková... a pak se to trošku zvrtne. Nebudu vám vyčítat, když nějaké pasáže přeskočíte, přijde mi, že jsem to napsala vážně hodně... odvážně. Když ono to bez toho nejde! By to ztratilo veškerej účinek a nikdo by nebral problémy Stefana a Eleny vážně :(.
A ke psaní - mám teď tak trochu v těch kapitolách bordel... 21. mám rozepsanou stránku, 22. mám snad celou, 23. nemám vůbec a z 24. mám asi 2 stránky... a to to začalo tak nevinně, akorát jsem neměla náladu psát 21, tak jsem začala psát 22, jenže ta byla hrozně rozvleklá, tak jsem ji rozdělila na 2 a tu druhou nedokončila... asi se neorientujete, že ne? :D No prostě do 20. kapitoly to mám jakž takž přijatelně hotový, pak jenom takový štěky, takže to informatorium v tomhe směru ignorujte.
Tak a teď už můžete číst :)


Ležel jsem v posteli a bděle zíral do stropu. Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem před chvílí vyslechl z úst té nejkrásnější z nejkrásnějších žen.
„Miluju tě.“
Kolik let uplynulo od doby, kdy ke mně naposledy pronesla tato slova? Přijde mi to jako celá věčnost…
Nemohl jsem se přestat usmívat. Ruce jsem měl vzorně srovnané podél těla. V konečkách mi pobíhali mravenci.
„Dobrou noc.“
Eleno, ani nevíš, jak dobrou jsi ji učinila!
Chtělo se mi tančit a zpívat. V duchu jsem si pobrukoval What a Wonderful World od Louise Armstronga. Představoval jsem si sebe s Elenou na parketu, jak svírám její křehké prstíky a objímám ji v pase, ona mi svou krásně načesanou hlavou odpočívá na rameni, mám tvář opřenou o její temeno a vdechuji vůni jejích vlasů; má na sobě noblesní třpytivé šaty, sál je osvětlen jen lehkým světlem a diskokoule vrhá do všech směrů barevné vločky.
Už tato má představa přecházela v sen, když jsem zaslechl cvaknutí kliky. Otevřel jsem oči a podepřel se na loktech. Ve dveřích stála Elena ve světle růžové, saténové košilce s bílými ramínky a krajkou kolem vrchního i spodního lemu. Pod véčkovým výstřihem, který odhaloval dva pevné kopečky, spočívala roztomilá černá mašlička. Vypadala prostě úchvatně, tak nevinně a přitom svůdně, tak zranitelně a zároveň silně, že jsem z ní nemohl odtrhnout pohled, jak jí na chodidla spadal měsíční svit. Stála na prahu, opírajíc se o otevřené dveře, a tmou rozšířenými zorničkami si mě zaujatě prohlížela.
„Eleno, děje se něco?“ otázal jsem se polohlasně, stále s úsměvem na tváři.
Zavrtěla hlavou a o krok přistoupila. Ustavičně se na mě dívala, tiše a nehybně. Začínal jsem z ní být lehce nesvůj. Posadil jsem se.
„A proč jsi tedy přišla?“
Opět se přiblížila.
„Protože jsem chtěla,“ odpověděla bezbarvě. Stačil doslova oka-mžik a stála u mé postele. Opřela se rukama o matraci, potom na ni vyhoupla své útlé nožky a sedla si na paty. „Chtěla jsem být s tebou.“
Tázavě jsem si ji prohlížel. Bylo na tom všem něco zvláštního, na způsobu, jak mluvila, jak se tvářila, jak se pohybovala. Sice jsem na ní nespatřoval žádné příznaky obvyklého záchvatu zuřivosti, ale ani její osobnosti. Chovala se tajemně, skoro bych řekl až vypočítavě a jistým způsobem chladně. Jakoby to vůbec nebyla ona.
Usmála se a naklonila ke mně. Se rty mučivě blízko mých se dala znovu do řeči a já polykal její dech. „Řekni, že mě nikdy neopustíš. Že mě nikdy nepřestaneš milovat, ať se děje cokoliv,“ šeptala sladce a já nechápal proč. Padal jsem do jisté otupělosti a dokázal vnímat jen žár, který ve mně vyvolávala její blízkost.
„Samozřejmě,“ odpověděl jsem jí a při poslední slabice ohrnul spodní ret přes její horní.
Její úsměv se ještě více roztáhl. „Dobře,“ pohladila mě po tváři a zakousla se mi do rtu. Táhla mě za něj k sobě a špičkou jazyka na něm obkreslovala kolečka.
Položil jsem jí dlaň mezi lopatky a osvobodil se z jejího skusu. V nečekané vlně touhy jsem ji k sobě přitiskl a jazykem měkce vrazil do toho jejího, když mi šel v ústrety. V radostném shledání se začaly objímat. Zostřenými smysly jsem cítil, jak se o sebe třou jednotlivé papily. Trochu to lechtalo. Pomalu jsem pokládal Elenu do peřin. Táhlým pohybem dlaně jsem putoval od jejího kolene až pod chladivý satén košilky. Přehoupl jsem se přes oblý bok a hřbetem ruky jemně pohladil Elenin plochý podbřišek. Malinko se zachvěla, ale svým prohlubujícím se dýcháním a natisknutím druhé nohy k mému trupu mě povzbuzovala k další podobné činnosti. Rty jsem sklouzl na její líce, zatímco prsty jsem vsunul do jejího nitra. Stáhla svěrače a zalapala po dechu, ale potom se uvolnila a ruce i nohy kolem mě obmotala tak, aby se mě co nejvíce dotýkala. Zadíval jsem se jí do doširoka rozevřených očí.
Zvrhle se ušklíbla. „Vždycky jsem věděla, že budeš dobrý v posteli.“
Také jsem se na ni usmál a přirazil rukou o něco tvrději, „Škoda, že jsi mě nevyzkoušela dřív.“
Rozesmála se a převalila na mě. Pevně mě chytla pod krkem, jakoby mě chtěla zaškrtit.
„Dovol, abych ti teď předvedla zase něco já.“
Aniž by povolila stisk, ostrým nehtem mi rozřízla pokožku od žlábku mezi klíčními kostmi až po pupík. Sykl jsem bolestí a zatnul svaly v obranné křeči. Elena sklonila hlavu a velice pomalu spodní stranou jazyka slízávala mou krev. Potom mi sundala trenky a spiklenecky na mě mrkla.
„Jsem ráda, že se ti to tak líbilo.“
A předvedla mi další kousky, které dokáže svými ústy.
„Ty jsi… úžasná,“ vydechl jsem naprosto odzbrojen.
„Já vím,“ špitla mi pár centimetrů nad obličejem a pak se mi znovu ztratila z dohledu. Věděl jsem však naprosto přesně, kde je a co dělá. V ohybu ramene a krku mi její ostré zuby prorazily pokožku.
Fantazíroval jsem o mnohém, co bych s Elenou vyzkoušel, ale snad nikdy o sdílení krve. První, co jsem pocítil, byl děs. Ten ovšem velmi rychle přešel do naprosté euforie. Zavřel jsem oči a těžce vydechl. V uších mi bušilo vlastní srdce a šuměl proud krve, který Elena s chutí polykala. Jenže údery byly čím dál frekventovanější a šum hlasitější. Něco se ve mně vzdouvalo. Odtrhl jsem Elenu od sebe a zarazil ji opět do matrace. Roztáhl jsem jí nohy a bez okolků do ní zasunul svůj úd, až vyjekla. Potom jsem se sehnul k jejím krčním tepnám a do jedné se zakousnul.
Místo úlevy mě však zaplavila další vlna potřeby, síly a energie. Temno před očima se mi začalo barvit do ruda. Viděl jsem nás s Elenou v nejrůznějších polohách a její vzdechy mě ohlušovaly. Občas mezi nimi zaznělo i mé jméno. V jednom z těch obrazů jsem zahlédl i malé dítě. Držel jsem ho nad nahou Elenou. Jeho pláč utichl, když jsem mu oddělil hlavičku od tělíčka. Elena ležela dál v klidu, ačkoliv se po ní rozlila většina krve. Nabrala trochu na prst ze svého prsu a špičkou jazyka ji slízla. Dráždivě se na mě usmála a vybídla mi své potřísněné tělo.
„Dej si, dokud je ještě teplá.“
Jen matně jsem vnímal, že ve skutečném světě si Elena hrubě bere moji ruku a zakusuje se mi do zápěstí.
Ztrácel jsem se ve svých představách. Chtěl jsem pořád víc, chtěl jsem zajít až za hranice extrému, ale nevěděl jsem kudy. A to ve mně probouzelo agresi.
Ubližoval jsem jí. Prohluboval jsem její rány, surově manipuloval jejím tělem a jednou ji dokonce udeřil. Bylo jí to však jedno. Smála se a povzbuzovala mě, svými zuby a nehty mi drásala pokožku. Stejně vehementně jako já jí.
„Jakmile jednou ochutnáš, už nikdy nebudeš chtít přestat,“ mumlala mi do ucha zastřeným hlasem. „Pij se mnou, Stefane, pij ze mě a miluj mě. Navždy.“
„Navždy,“ odsouhlasil jsem jí.
Potom se ode mě všechno začalo vzdalovat. Slyšel jsem zvony a jakoby vystoupil ze svého těla. Díval jsem se, jak se s Elenou dál miluje, zatímco já se propadal kamsi do temnoty.

A pak jsem se vzbudil. Zpocený až na matraci, se srdcem v krku. Polknul jsem a zadíval se na jediné světlo v místnosti, které vycházelo z mého zvonícího telefonu. Zamžoural jsem na displej a po chvíli přečetl Damonovo jméno.
„Jo?“ Vydechl jsem do přístroje a pokoušel se trochu uklidnit. Zrak mi bezděčně padl na přikrývku, kterou nadzvedávala má vlastní erekce. Znovu jsem těžce polkl.
„Nazdar. Snad jsem tě nevzbudil?“ zeptal se mě rádoby starostlivě bratr.
„Jo, vzbudil, díky.“
Nejspíš ho zarazilo, že v mém hlase nebyla ani špetka ironie, protože hodnou chvíli mlčel.
„No nic. Chtěl jsem ti jen říct, že jsme právě dorazili do Londýna.“
„Fajn, super,“ promnul jsem si kořen nosu.
„Jak to tam u vás vypadá, všechno v cajku?“
Unaveně jsem se rozhlédl po pokoji, jako bych v něm hledal odpověď. K mému nemalému překvapení jsem spatřil Elenu ležící na boku vedle mě. Celá se třásla a třeštila na mě své jantarově hnědé oči.
„V rámci mezí,“ řekl jsem neurčitě.
Damonovi mé stručné odpovědi nepřišly nijak nápadné. Ani jeden z nás nebyl na dlouhé telefonáty.
„Jasný. Jsme na dobrý cestě, už to snad nebude dlouho trvat. Musím letět, ozvu se, když bude něco novýho.“
„Já taky. Měj se.“
Ruka se mi ještě trochu třásla, když jsem odkládal mobil na noční stolek. Obrátil jsem svou pozornost k Eleně, která byla v obličeji naprosto bledá. Stále se ještě chvěla a z vypoulených očí jí vytekla třpytivá slza.
„S - S - Stefane já - nechtěla. Vůbec - nevím - jak - “
„Šš, šš, to bude dobrý. Já vím, že za to nemůžeš. Pojď ke mně, andílku,“ natáhl jsem se k ní, abych ji objal, ale ona urputně zavrtěla hlavou a vystřelila k oknu.
„Ne! Nepřibližuj se ke mně! To, co se stalo v tom snu, Stefane… já to tak chtěla, cítila jsem, se…“ oklepala se, „naprosto úžasně. Tak živá a silná. Ale nebyla jsem to já! To byla ona, ta krev, to ona mě nutí to chtít,“ propadala hysterii. „Všechny ty věci… tak zvrácené a… ach, bože… co se to se mnou stalo? Jak se ze mě mohlo stát takové… MONSTRUM! Nejradši bych umřela. Já už nechci. Už vážně nemůžu! Už prostě…“
Nevydržel jsem to. Nemohl jsem se na ni dál dívat, jak tam stojí v mdlém měsíčním světle a kymácí se jako tenká bříza ve větru. Přemístil jsem se k ní a objal ji, jak nejpevněji jsem mohl. Vzlykala. Zajíkala se slzami. Tiskla se ke mně. Celou svou váhu vložila do mých paží. Pomalu jsem s ní usedl na zem a hladil ji po rozcuchaných vlasech.
„Andílku můj,“ šeptal jsem jí. „Nejsi na to sama. Máš mě. A já tě ochráním. Nedovolím, aby tě to ovládlo, to ti slibuju. Slyšíš?“
Zůstala schoulená v mém náručí, ale přikývla.
„Taky jsem to tak cítil,“ pokračoval jsem váhavě, „také jsem to… chtěl. Ale dokážeme se přece ovládat. Vidíš? Jsem u tebe a nic z toho, co se stalo v tom snu, bych teď nedělal raději.“
No, něco možná přece, prolétlo mi nekontrolovatelně hlavou.
Jako bych tu myšlenku vyslovil nahlas, zvedla ke mně Elena tázavý pohled. Políbil jsem ji na čelo a pak o něj opřel to své.
„Všechno bude zase v pořádku. Všechno bude dobré…“


Pokračovat na další kapitolu

17 komentářů:

  1. Ah sakra.
    Ja som to pochopila tak, že to bude... inak do krvi :D Že to bude zase nejaký Elenin záchvat alebo čo, vieš. Taže toto ma kus... no, keď som zistila, jak si to myslela, ostala som kus prekvapená, ale to je moja chyba :D
    A nemuseli sa pasáže celkom preskakovať... dá sa prečítať rýchlo, aby sa to nedalo predstaviť :D Také to rýchle-čítanie používam furt, keď sú podobné scény tak rozpísané, či už v poviedkach alebo knihách a aj tak mám potom divný pocit :D
    Ale nie som si istá, či som to pochopila - to bol sen, ktorý sa sníval obidvom alebo ako?
    A ja viem, že tebe z toho na smiech nejak nie je, ale to "neptejte se" v informatoriu mi vyčarí úsmev na tvári koľkokrát to prečítam :D
    A hej, dopísať časť, ktorá sa ti nejako zle píše a už si napísala časť za tým, je najhoršie :D Ale musí prísť chvíľa, kedy si už človek povie, že proste: "Nemôžem pokračovať v tom lepšom, kým toto tu nenapíšem." :D
    Veľa šťastia s tým :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to do krve bylo trochu dvojsmyslný O:).
      Chápu, já sama z toho, co si po sobě čtu, mám kolikrát takovej zvláštní pocit... že si říkám "to už je na mě moc, takovýhle věci já nedělám a nečtu", ale jak to na mě může bejt moc, když jsem to napsala a přitom měla ještě k tomu před očima? Jsem divná :D.
      Víceméně jo, byl to sen, co se zdál oběma. Byl to takovej ten upíří sen, kterej jeden vytvoří a sdílej oba. Vytvořila ho Elena, aniž by chtěla. "To ta krev mě donutila to chtít" :).
      To já naštěstí proti 21. kapitole nic nemám, jsou míň záživný, který musím "přetrpět", ale prostě jsem byla myšlenkama u Damona a jeho příběhu a nemohla jsem se přeorientovat na Stefana. Ale rozepsaný kapitoly se píšou líp :)
      Díky. Momentálně vůbec na psaní nemám energii, ale to je o zvyku, snad mě to brzo přejde :)

      Vymazat
    2. Aj ja ďakujem :) Som si myslela, že vzhľadom k tomu, že Elena je po psychickej stránke "slabšia", že by to nejak nemohla, ale keď to viac-menej samo... :D
      Momentálne predlžujem dobu dopísania NZN2 do konca roka, lebo do konca prázdnin nemám šancu :D Som hrozná :/ :D

      Vymazat
  2. Tak to bylo... drsný :D Stefanovo chování se mi zdálo... zvláštní :D Bylo mi divný, že by se tak zachoval, ale potom se probudil a už se zase choval jako Stefan :D To utěšování a oslovování ji "andílku" se mi k němu hodilo mnohem víc, ale jsem si jistá, že kdyby vážně chtěl, nebylo by pro něj tak těžký podlehnout :P Každopádně tě moc obdivuju za tu první část, já bych něco takovýho napsat nedokázala. Prostě čupr dupr to je a těším se na další :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to mělo bejt jakože součástí toho snu, to Stefanovo chování :). Alespoň doufám, že to tak jde. Jsem si vzpomněla na to, jak byl v seriálu zavřenej v kobce s Katherine a jak se tam s ní "muchloval", a když se probudil, tak se nezdálo, že by to tak ve skutečnosti udělal, takže... takže tak :D.
      Na tom není co k obdivování, stačí mít takovou spešl náladu a padá to z tebe samo, věř mi ;) :D.
      Já bych se taky těšila na další, kdybych nebyla naštvaná tady na to :/ Takže se nebudu vyjadřovat k nějakejm termínům.

      Vymazat
  3. náhodou skvělá kapitola! Na začátku jsi mě nejspíš tak vystrašila tím že to bude tvrdý, že jsem očekávala něco mnohem, mnohem tvrdšího a horšího. Ale líbilo se mi, jaks to napsala. Dobrá práce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tebe jsem dlouho neviděla :).
      Na mě byla taková drsná kombinace sexu, mlácení a krve... nejsem úplně na sado maso :D. Ale tím líp, že ti to aspoň nekazilo dojem z povídky :)
      Díky

      Vymazat
  4. Začátek úžasný romatika .... a to všechno. Ale čekalasem že se stane něco se Stefanem že Elena zase ztratí kontrolu že ji ta krev ovládne sice ovládla, ale trochu jinak :) Ale tak jak si to napsala je úžasný... :) Těším se moc na další... :)
    -K-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On to má být takový začátek nového problému. Už snad vážně poslední vedlejší účinek krve, jehož plný smysl vám dojde během dalších kapitol :). Náznačila jsem ho ale už v 2. kapitole, kde měla Elena podobný sen o Damonovi a probudila se z něj ve vaně. Mám to promyšlený :D;)

      Vymazat
  5. Ježkovy, nebyla ta kapitola nějaká krátká? Jsem ji měla nějak podivně rychle přečtenou a bavila mě, nic jsem nepřeskočila. Jen úplně nevím, jestli jsem to s tím snem dobře pochopila - spali spolu ve skutečnosti teda nebo ne? Jsem dneska nějak mimo, měla jsem náročnej víkend, obsluhovala jsem na vesnický akci a ti zdojci furt ne a ne jít dom :D
    Jak to jde v Kaufláči, nezloběj tě tam? Chodím po dlouhý době na ranní a čuměla jsem jak péro, že je takhle zrána už zase tma, já nechci!
    Jdu si chvíli protáhnout tělo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kapitoly Stefana a Eleny jsou většinou kratší, Damonovy mívaj kolem 2000 slov, tahle má 1600 :).
      Nn, ve skutečnosti spolu nespali, krom toho Stefanova uvažování to bylo celý sen - od Elenina přichodu až... no, až do probuzení, ten konec už je jasnej :D.
      Jo, vesnická akce, to muselo bejt smrtící :D :/.

      V kauflandu zatím pořád v pohodě, jen jedna paní mi nechtěla nadzvednout kabelku a praštila mě přes ruku, když jsem to chtěla udělat za ní, jeden chlap na mě tak trochu řval, že je na limonády omezení na 6 kusů, a jednomu klukovi jsem neprodala frisco, protože mi neukázal občanku a podle jeho kámošů, co si po něm kupovali nanuky, mu bylo 16 :D. Jsem zlá :P. A vedoucí se mě pokaždý směně ptá: "Tak co, kočko, šlo to dneska? Záhul, co?" Je naštěstí hrozně fajn. A je to ženská, aby nevznikaly mýlky :D. Akorát jsem si nadiktovala směny a až dneska zjistila, že jsou to tři osmihodinovky a jedna sedmi... což mě trochu děsí :D:(.
      Ale dneska jsem měla volno a dodělala jsem 21. kapitolu DZ a 15. DR, tak mám ze sebe dobrej pocit, i když nehodlám publikovat :D.
      Jen běž, taky jsem chtěla na vzduch, ale leje tu jak z konve :/.

      Vymazat
    2. Aháá, tak to už mi to je všechno jasný :) Díky za upřesnění, mně tam asi jenom nesedělo to, že neusnuli a najednou se mu zdál ten sen...
      Smrtící to bylo jak pro koho, máme tady docela hovada, co jen tak něco nezkolí :D Já jsem moc popíjet nemohla, protože jsem měla na starosti peníze a to by byl průser, kdybych někoho okradla - všichni se tady znaj, tak by se to hnedle pěkně rozneslo :D Vesnice, no.

      Z nasranejch zákazníků si nic nedělej, někteří se tam vyloženě choděj na někom vybít. A nakupující důchodci to je vůbec kapitola sama o sobě.
      A ty děláš na míň hodin než osm?

      Hm, ty dokončený kapitoly ti docela i závidím, psaní mi už taky chybí, budu si muset udělat čas, snad to teď i půjde, když se má zhoršit počasí.
      Taky u nás prší, takže jsem se musela spokojit s poválením po koberci :D

      Vymazat
    3. No ten hmyz je letos extra strašnej... jsem měla měsíc v kuse poštípaný nohy a to jsem měšťák :D.
      Jo, vracení peněz, to je strašnej nervák.
      Joo, to ono jenom těhle pár jsem měla, jinak jsou v pohodě. Důchodci jsou buď zmatení nebo milí zatím, takže pohoda :).
      No zatím jsem dělala 7hodinovky a pěti, přičemž ty 5 byly bez pauzy. A docela mi to stačilo, ale 7 a 8 snad nebude takovej rozdíl :D. Ono jelikož je to moje první práce v životě, tak je to takový... nezvyk, náhlá námaha. Už jsem zhubla kilo a půl (což mě nijak netěší, ale u mě jde hned všechno dolů. Až budu mít pod 50kg, tak to začnu víc řešit)
      Já se svojí asociálností mám na psaní čas naštěstí pořád :D. I po práci jsem se dokopala alespoň k půl stránce. Ale ten čas ti přeju i ze sobeckýho hlediska, už by to nějakou kapitolu chtělo :P. Ty publikuješ hned po dopsání, nebo si necháváš odstup?
      No vidíš, já nakonec vzala kámošku na hodinovou procházku. A teď tu odfrkávám kapky, co mi padaj z vlasů na nos :D. Ale už jsem ji neviděla asi tejden a další 4 dny nebudu mít moc čas, takže jsem za to ráda. Navíc nás počasí málokdy odradí, hlavně mě teda :D.
      Brou noc ;)

      Vymazat
  6. Wow! To bylo úžasný :O A skvěle popsaný :D
    *katy*

    OdpovědětVymazat
  7. Mňa to nejak extra nešoklo, ale tiež som čakala pod názvom "Do krvi" niečo iné :D Fajn kapča, taká oddychová... to znelo trochu divne, ale bola taká oddychová (pre mňa). Drž sa, to zvládneš, niektoré časti idú fakt blbo a nechce sa ti do toho, ale keď sa zatneš, tak to ide :)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky oběma :).
    Já teď nemám náladu na psaní jakýkoliv části DZ :/. Ale pracuju na DR, takže aspoň že tak :D.

    OdpovědětVymazat