Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 1. června 2013

6. kapitola

Podtitul: Blýská se na lepší časy
Komentář autora: Dneska se jde chlastaaaaat! :D:D
No, kapitola je extrémně o ničem, je to vsuvka, ale je milá. Ze začátku Stefan odpovídá svým charakteristickým vlastnostem, pak je trošku... uvolněnější, vtipnější. Pár hlášek jsem mu poškrtala nebo upravila, takže si myslím, že je to docela úměrný jeho stylu. Nebo jako mým záměrem bylo, aby byl trochu zábavnější, trochu ukázat, že se taky změnil a jak na něj Elena působí, ale v původní verzi byl arogantní jako Damon a úchylnej jak Ivan :D. Mimochodem, Damon se touhle kapčou taky mihne. Vám se bude zas líbit a já jen zakroutím hlavou, bych to tak viděla :D.
Jo a taky jsem se rozhodla, že Stefan bude mít to tetování, co má Paul. U Damona to Ianovo ale asi vynechám, nebo jinak, nebudu ho řešit v týhle kapitole.
Ještě něco podstatnýho? Asi ani ne, to byste pak tu kapitolu vůbec nemuseli číst. Na konci je písnička, která tam je spíš jen proto, že se mi líbí a má zhruba tak stejnou atmosféru jako kapča :).
Dá se přeložit "nech sa páči" jako "ať se líbí"? No, to je fuk, víte, co myslím :D




Milý deníčku.
Je to už dlouhá doba, co jsem do tebe naposledy psal. Hlavou mi víří změť tisíců myšlenek a já se potřebuji alespoň některých z nich zbavit.
Bydlím u Damona a Eleny v Itálii. Elena se stala závislou na dětské krvi, a tak jí pomáhám vypořádat se s následky. Není to zrovna jednoduché… Napětí, které mezi námi vždycky bylo, vzrostlo. Jsme si blíž a to nás od sebe vzdaluje. Nemůže mezi námi nic být, když je tu Damon. Nemyslím jeho fyzickou přítomnost, ale celkovou, je v jejím srdci a je na prvním místě. Elena mi při jednom ze svých záchvatů vzteku řekla, že nechce, abych usiloval o její přízeň, abych vůbec zůstával. Druhý den se mi omlouvala a přísahala, že to tak nemyslela, ale já jsem stále přesvědčen, že z ní mluvila jen syrová upřímnost. Ale nemůžu odejít, ne teď, musím se ujistit, že bude v pořádku. A vynasnažím se, aby se kolem mě necítila nesvá. Stáhnu se, alespoň prozatím. Jenže jak? Jak mám zůstat chladný, když mě rozehřívá do morku kostí? Ještě nikdy nebylo tak těžké být jí přítelem. Jak jsem řekl, jsme si blíž. Když byla Elena na Sibiři a scházeli jsme se ve snech, nezůstali jsme jen při plánování záchranné mise. Padla i přiznání, sliby a něžné polibky. A já asi ještě stále sním…

Odložil jsem propisku a přelétl svůj zápis rychlým pohledem. Přišlo mi, že nedává moc smysl, ale nebyla to slohová práce, tak jsem se tím dále nezaobíral a vyšel k Eleninu pokoji. Teprve předešlého dne jsem si všiml krytého bazénu v přízemí. Pokračoval i ven, ale tam Elena nemohla. Držet ji neustále v jejím pokoji byl nesmysl. Občas jsme se procházeli po domě a jednou mě dokonce vzala do posilovny, ale i tak měla nedostatek pohybu. Jít si zaplavat mi přišlo jako skvělý nápad. A vůbec jsem to nedělal proto, že jsem ji chtěl vidět v plavkách!
Cestou jsem se zastavil v její šatně. Byl to hotový labyrint, navzdory ne příliš velkým rozměrům místnosti. Asi po deseti minutách jsem našel přihrádku s plavkami. Přesněji řečeno s dvaceti páry plavek. Pracně jsem je všechny posbíral a zamířil s nimi do ložnice. Nohou jsem si otevřel a vysypal náklad Eleně přímo na hlavu.
„Račte si vybrat, vaše veličenstvo.“
Tyrkysová podprsenka jí zůstala viset na nose. Odhodila ji.
„Co to má znamenat?“
„Nevěděl jsem, které mám vzít, tak jsem ti přinesl všechny. Půjdeme si zaplavat,“ promnul jsem si spokojeně ruce.
„Nee,“ zakňourala a svalila se zpátky do peřin. „Dneska jsem hrozně líná,“ zavrtala se hlouběji.
„Mně se zdá, že jsi líná pořád,“ prohlížel jsem si tu hromadu vlasů, končetin, povlečení a plavek. Jak může vypadat i teď tak sladce?
„Ale dneska extrémně,“ fňukala.
Došlo mi, že ji slovy z toho brlohu nedostanu, a tak jsem ji popadl za lýtko a vytáhnul, potom ji zachytil v podpaží, aby nedopadla na tvrdou podlahu, a postavil na nohy. Ze země jsem sebral první dva díly, které jsem uviděl, a vecpal jí je do dlaní.
„Běž se převlíknout, sejdeme se u bazénu.“
Rozespale se zadívala na látku mezi prsty a prohlásila: „Tohle k sobě přece vůbec nepatří!“ Sehla se a začala prohrabávat spodky a svršky rozházené po podlaze. Radostně se mi vyhoupl koutek úst a odešel jsem.
Když jsem neměl co na práci, chodil jsem nakupovat. Oblečení, které jsem si odvezl z pobytu s Katherine, bylo načichlé vzpomínkami, a tak jsem se ho raději postupně zbavoval. Naštěstí jsem si stihl pořídit i nové plavky.
Sešel jsem do přízemí a otevřel příslušné dveře. Ocitl jsem se v rozlehlé místnosti. Strop byl vysoký jako všude jinde, jedna boční, ta nejdelší stěna byla prosklená, ostatní byly z betonu, obložené velkými kameny. Podlahu kryly vroubkované, cihlové dlaždičky. U prosklené zdi stála rozložená dvě lehátka, přímo čelem k slunci. Přehodil jsem přes jedno ručník a protáhl se. Do venkovního bazénu se proplouvalo tunelem pod podlahou. Nic pro klaustrofobiky, byl poměrně úzký a dal se zakrýt mřížemi, aby se do domu nedostal nikdo cizí.
Ozvaly se kroky a já se ohlédl. Elena byla zabalená v ručníku a vlasy měla sčesané do vysokého drdolu. Její pokožka ztratila svůj snědý odstín, nikoliv matný lesk. Kráčela ke mně a rozhlížela se všude kolem, jakoby tam byla prvně. Spěšně překontrolovala i moje tělo a myslela si, že je při tom velice nenápadná.
„Nemusels čekat,“ řekla a opatrně ze sebe stáhla ručník. Pro jistotu jsem odvrátil zrak k bazénu.
„Kdo bude poslední ve vodě, je padavka,“ vyzval jsem ji a dal se na útěk. Ale předběhla mě. Viděl jsem ji v šipce, ještě když jsem stál na souši. Když jsem se pak vynořil, zubila se na mě.
„Padavko,“ převalila se na záda a postříkala mě.
Když tak hezky ležela na té vodě se zavřenýma očima, neodolal jsem. Potichu jsem ji podplaval, uchopil za zmítající se chodidla a stáhnul pod hladinu. Slyšel jsem, jak zděšeně vypískla. Zůstal jsem pod vodou. Elena se konečně zorientovala a pohlédla mi do očí. Usmál jsem se a ona nasadila zákeřný výraz. Potom mi vyfoukla zadržovaný vzduch do obličeje. Obklopil mě roj bublinek.
Dlouho jsme jen tak plavali, až Elena beze slova vylezla na souš. Ladnými, ale opatrnými kroky došla k sedačkám a já tiše obdivoval její vlnící se pozadí a boky. Měla dokonale tvarovanou postavu. Rozložila ručník na lehátko a svalila se do něj, nechala sluníčko, ať ji osuší. Přeplaval jsem dva bazény a připojil se k ní. Přehodil jsem si ručník přes obličej a těžce oddechoval. I přes látku a stažená víčka jsem věděl, že mě Elena pozoruje. Cítil jsem její pohled a musel jsem se pro sebe usmát.
„Víš, upíra nemůžeš šmírovat. Vždycky to pozná.“
Povzdechla si a vrátila hlavu do přirozené polohy. „Jen si o sobě moc nemysli. Zkoumala jsem tvoje tetování.“
A nejen to, usmál jsem se ještě víc.
„Proč zrovna růže? Ne, že by na tobě nevypadala hezky, ale… proč ne třeba… zlomené srdce?“ Zavzdychala a následně se uchechtla.
„Bylo to na moje narozeniny. S Lexi jsme šli na koncert a hodně pili. Potom mě odtáhla do tetovacího salónu a nakázala mi, ať ukážu na obrázek, který si nechám udělat. Ale poslepu.“
„Páni. Tak tos dopadl ještě dobře.“
„To jo. Hned vedle růže byl kraví zadek.“
Nahlas se rozřehtala. Znělo to jako zvonkohra ve větru, jako děvčátko na houpačce, jako zurčení pramene živé vody. Připomínalo vám to, co všechno je na světě krásné.
„Dove - dovedeš si - předsta -“ nebyla schopná tu větu dokončit. Tak vydatně se smála. Stáhnul jsem ručník a podložil si jím hlavu.
„Jen se směj. Udělám ti na tvoje narozeniny to samý.“
„Nechám si dobrovolně vytetovat tvoje pozadí na lopatku,“ mrkla na mě laškovně.
Zasmál jsem se tomu a znaveně zavřel oči. Nejspíš pohyb nechyběl jen Eleně.
Slyšel jsem, jak se zavrtěla a srdce jí vynechalo jeden úder. „Díky, žes mě sem vzal. Díky, že se mnou jsi.“
„Nemusíš mi děkovat, jsem s tebou rád. Jako jediná mě dokážeš rozesmát. A rád vidím, jak na tebe pozitivně působí Iřino ovlivnění.“
„Jo, no. Cítím se jako znovuzrozená, lehká, volná, nespoutaná…“
„Je vůbec možné, aby nám štěstí takhle přálo?“
„Pche, už by bylo pomalu na čase.“
Chvíli jsme byli oba zticha, když pak znovu promluvila: „Proč si pořád myslíš, že tě tu nechci?“
„Cože? Nemyslím.“
„Ale no tak,“ překulila se na bok a já k ní natočil obličej, „znám tě, Stefane. Vidím ti na očích, že nad tím neustále přemýšlíš.“
„Ty se mi někdy koukáš i do očí?“ Pokusil jsem se ji rozptýlit a odvést řeč jinam.
„Hele!“ ohradila se s úsměvem. „Ne, vážně. S tebou se cítím… klidnější. S Damonem… s Damonem je to občas jako na minovém poli. Není to přímo jeho chyba a nezazlívám mu to, jen… s tebou jsem vždycky byla mírnější a s ním živější. Probouzel ve mně mou temnější stránku a dělá to pořád. Jen si vzpomeň, kdy jsem s tebou udělala něco bláznivýho nebo upířího?“
Mlčel jsem, protože jsem neznal odpověď.
„Jsi prostě mírumilovnější. Damon je živel. A já něco mezi. Proto jsem ráda, že tu jsi. Pomáháš mi tím víc, než si myslíš.“
Když jsem promluvil, můj hlas byl slabý a ochraptělý. „Řekla jsi, že tě má přítomnost mučí. Je to proto, že ti je mě líto a nechceš se dívat, jak se trápím?“
Její pohled zjihl. Smrskávala se, jako vždycky, když jí byla položena choulostivá otázka. A vždycky odpověděla neurčitě. Ani tentokrát tomu nebylo jinak.
„Částečně. Ale už se tím nebudeme zabývat, dobře? Ta stvůra, co ti to všechno řekla, jsem nebyla já. Nerada se s ní ztotožňuju. Chápeš?“
Přikývl jsem a jí se znatelně ulevilo. Slunili jsme se, dokud i poslední paprsek nezmizel za obzor. Popíjeli jsme chlazenou krev a jedli vodní meloun. Po západu jsem ji doprovodil do pokoje a šel spát. Kéž by každý den byl takový…
Div jsem si do svého pokoje neposkakoval a nehvízdal. Ručník jsem měl volně přehozený přes rameno. Z dálky jsem viděl přicházet Damona. Zřejmě mířil za Elenou.
„Nazdar. Všechno je v nejlepším pořádku,“ informoval jsem ho.
Pozdě jsem si všiml nenávisti v jeho tváři. Přiřítil se ke mně a pěstí podebral mou čelist. Úder s takovým rozběhem mě odmrštil dobrých deset metrů daleko. Bolestivě jsem dopadl na záda a opět hleděl do Damonovy tváře. Ručníkem mi uvázal smyčku kolem krku a pořádně ji utáhl. Bezvýznamně jsem se ji snažil povolit.
„Nesváděj mi ženu. Je moje, rozumíš?!“ Poprskal mě.
„Nesv - “ nemohl jsem doříct, protože se smyčka opět stáhla.
„Prostě jen kývni, bratříčku,“ šklebil se děsivě.
Přikývl jsem.
„Dobře. Ještě jednou na ni sáhneš a přísahám, že ti tu tvou nagelovanou palici oddělím od zbytku těla.“
Hodil po mně ručníkem a nasupeně odešel. Usoudil jsem, že mu Elena o nás řekla. O tom zvláštním a krásném, co mezi námi bylo. To mi vynahradilo fakt, že se ještě několik minut nebudu moct kloudně nadechnout, a vesele jsem odpochodoval do své ložnice.

Pokračovat na další kapitolu


20 komentářů:

  1. Ještě jednou na ni sáhneš a přísahám, že ti tu tvou nagelovanou palici oddělím od zbytku těla. :D :D Jo, Stefan měl taky svoje chvilky, ale tohle se mi líbí nejvíc, asi proto, jak je na jeho vlasy neustále kladen důraz (hlavně v seriálu) :D
    Kapitola se mi zase moc líbila, i když to bylo spíš takové rozptýlení. Ovlivnění zdá se funguje, super :) Těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě pobavil ten kraví zadek... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tato kapča užasna řekla bych to stene jak v předchozích komentáří miluji tuto stranku :) takova kapitola na rozptílení :)
    a jako vždy se mooc teším na další :D a stefan a eho vlasy zanecham bez komentáře :) ale v dobrym :) jinak mne to pobavilo všechno celkovje nemuzu se docakt dalsí :)
    -K-

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kraví zadok xDDD Ja z teba a tých tvojich nápadov umriem, fakt máš super nápady a kapča bola úplne super :DDD... a mimochodom, kedy plánuješ pridať ďalšiu kapitolu Dokonalej rasy? Tú poviedku mám od teba najradšej a dosť mi tu chýba nová kapča...
    Janka

    OdpovědětVymazat
  5. No, konečně nějaký komentáře! Dneska jsem spala do nejpozdější hodiny ve svým životě (myslím) - do půl jedenáctý. A spala bych ještě, ale prej smůla :/ :D.
    Verča: Můj předpoklad s Damonem byl koukám správný :D. S nagelovanou hlavou jsem si vzpomněla na Ellie, ani nevím, že to v seriálu zdůrazňují... tohle mi zrovna nějak uteklo.

    Handě: To jsme na to stejně :D. Přemejšlela jsem nad nějakým vtipným tetováním a vybavila jsem si ty obrázky panděratejch chlapů, jak maj na břiše krávu a pupík je její řitní otvor... tak jsem měla jasno :D.

    -K-: Jéje, to jsem ráda :). Kapči na rozptýlení mám kolikrát radši než ty, ve kterých se něco stane :D. Ale už celkem brzy dojde ke zlomu a tu část po něm mám zatím snad ze všech nejradši, i když je nejnáročnější na napsání, protože se snažím vycházet co nejvíc ze skutečnosti.

    Janka: Ráda posloužím :P. Dokonalá rasa, nooo... ale jo, vidím to s ní dobře, když mi dáš ještě nějakej čas. Vzhledem k tomu, že zatím nejsem nikde přijatá, nemám brigádu a do školy už nechodím... tak mám poměrně dost volna :D. Nebo spíš budu mít, ještě mám před sebou pár nepříjemností. Prostě se vynasnažím s ní pohnout :).

    OdpovědětVymazat
  6. Yop - lidi jsou divný, nechaj si vytetovat kdejakou píčovinu - viz. roztažený dámský nohy vytetovaný v pánskym chlupatym podpaží. Fuj X/ XD. Já jsem se roky ujišťovala, že to, co opravdu chci je to pravý, když už to mám mít napořád...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jono, některý obrázky by se měly zakázat. Jů, ty máš kérku? Taky mě to jednu dobu lákalo, ale nenapadlo mě, co bych si tam tetovala a většina potetovanejch lidí, co znám, když se jich zeptám, proč zrovna tenhle obrázek, tak buď nevěděj nebo maj takovej "pochybnej" důvod. A já mám ráda pádný důvody :).

      Vymazat
    2. No začala jsem jí chtít už v 16-ti, ale pořád jsem nevěděla co. A jak šly roky, tak jsem si říkala, že to, co bych chtěla je fakt ono. Takže teď v dubnu, jsem si to splnila a sice nápisem v latině na levý zápěstí. Uzavírá to jednu mojí etapu života a zároveň pořád připomíná. I když jsem na to čekala šest let, tak to bylo dobrý rozhodnutí. :) No každopádně je to fakt jak droga - na podzim se chystám na další, o tom přemýšlím cca 4 roky... :D

      Vymazat
  7. To byla moc hezká kapitola :) Ten jejich dům je pěkně luxusní co? :D Nastěhovala bych se taky. Přijde mi ale, že je Stefan trochu naivní. Nezazlívám mu to, asi bych se chovala stejně, být na jeho místě, ale naivní myšlenky ti pak ublíží ještě víc. Tak trochu bojuje sám se sebou :D Ale Damonova část byla opět originální. :D Škrcení ručníkem? Geniální nápad :D Těším se na další část :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za všechny ty komentáře :). Jsem ráda, že moje písničky ti choděj vhod :P.
      K tý Elenině náušnici - jop, byl v tom háček, v první sérii jí Klaus říkal, že se nedá sundat. Nerozmazávala jsem proč, protože se mi to něchtělo vymejšlet, ale prostě byl to takovej "cvoček", čip, co nešel sundat :). A taky je blbý, že ve snu se tý náušnice sice zbavila, ale po probuzení už ji zase měla. Což teda nemůže ovlivnit to Iřino ovlivnění, ale kdyby ji chtěli ovlivňovat znova, tak by zas musela pro nožík :D.
      A nevím přesně, v čem je Stefan podle tebe naivní? Jako on občas určitě je, ale zrovna tady nějak nemůžu najít, v čem přesně :D :).
      Pořád s tím Damonem všichni, vždyť on tam jenom chodí a nadává :/:D. Jak by řekl Ivan, je to "uječený psychopat".

      Vymazat
    2. Dobře tak naivní není to přesně vhodný slovo :D Možná rozpolcený, příliš nadějný co se Eleny a sebe týče. :D Já totiž myslela, že už to vzdal, pořád jsem se nějak nepřenesla přes to, že by se Stelena mohla stát, takže to zřejmě bude moje vina. :D Prostě mi přijde, že si dává naděje, které mu ani nemusí vyjít. V drobnostech hledá projevy citů. Je to snažílek :D Což je dobře, že bojuje o to, co chce :) Ne každý má odvahu. Jsem vážně drasticky zvědavá, jak tenhle boj dopadne!

      Vymazat
  8. Takže co bych k tomu řekla?? No v první řadě mi tak chyběl Ivan (nečekané) :D
    V druhé řadě, Stefan měl fajn chvilky v této kapitole, ale prostě Stefan není moje oblíbená postava, ale za to může jeho charakter "fňukny" v knížce a i v seriálu, neříkám má i svoje světlé stránky, ale není to můj oblíbenec. Ale charakter Damona a hlavně nepředvídatelnost z knížky i ze seriálu mě dostala do kolen, takže mám favorita jasného. Což znamená Tvoje scéna s Damon byla skvělá :D.
    Jako Damon je sice psychopat co chodí a nadává, ale musíš uznat že ten psychopat má něco do sebe, co baví i tebe :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivan se od teďka bude vyskytovat téměř pravidělně v každý druhý kapitole ;).
      Tak určitě má Damon něco do sebe a kdybych ho neměla ráda, tak s jeho postavou zacházím úplně jinak :D. Ale záleží na tom, jak ho beru, když ho beru z pohledu čtenáře a spisovatele, tak ho mám ráda, ale když se vnímám jako součást příběhu, jako jednu z postav, tak... je to pro mě namyšlenej, arogantní, uřvanej zmetek, kterýmu bych jednu natáhla :D. A taky mi z tohohle pohledu přijde Stefan sympatičtější, a naopak z pohledu čtenáře pro mě není tak zajímavý, takže... jsem prostě schizofrenik :D.
      Uf, už mám skoro dokončenou 14. kapitolu... konečně!

      Vymazat
  9. Ou, to jsem zase nečekala :D.
    To s tím tetováním mě docela pobavilo :D, ale čekala jsem, že se tam objeví Damon dřív a Stefan dopadne hůř. Ale dobrý, Elena si zaslouží trošku zábavy a oddech.
    Těším se na další. Jsem zvědavá jestli se kvůli tomu Elena s Damonem pohádá :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v rukávu lepší překvapení :P
      V další kapitole bude zas víc Damon než Stefan :). A oba bratři to budou mít s Elčou krušný. Bude tam spooousta vykřičníků :D.
      Ha a dokončila jsem 14!! Přes 2000 slov, uf, je to vyčerpávající, ale stojí to za to.

      Vymazat
  10. ÁÁÁÁÁÁ, som tu, dorima! :D
    Súhlasím s Chaky, keby sa dalo, tak sa k nim nasťahujem... A celkovo, nielen že pekný dom, ale aj vzrúšo furt dajaké majú :D
    Inak, Stefan sa mi veľmi páči. Elena ani moc ne. A som sakra zabudla, že to v minulej kapitole odrezávala ucho a som si spomenula až keď som čítala o ovplyvnení :/ Mám plnú hlavu Poľska asi :D
    A Damon na konci to bolo parádne napísané! Sa mi zdalo, ako keby si tiež upil trochu detskej krvi :D Ale konečne bol taký, aký sa mi páči! (tento týždeň som začala pozerať prvé časti prvej série odznova a tam je to proste môj obľúbený Damon, ach ♥.♥ :D :D) Ale neviem ktorého chcem s Elenou, tak sa vrátim k Ivanovi, ten je taká zlatá stredná (ani nie asi) cesta :D
    Počkať, ono by nebolo vôbec zlé, keby aj Damon bol "na deti". Woaaah :D
    Fajn, už som ticho, mala by som sa ísť vybaliť, ale keď ja mám chuť písať NZN2.
    Tak sa maj :)
    A čo s tým prekladom "nech sa páči" ako "ať se líbí"? Podľa mňa sa to lepšie a výstižnejšie nedá preložiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej zpátky :).
      No, s Elenou bych tam nežila ani za nic, myslím, že by mě do tejdne zakousla :D.
      To ne, Damon nemusí pít dětskou krev, aby byl agresivní a impulzivní :D. Ale kdyby ji pil... no, to by bylo nezáživný, dva vraždící maniaci, který nic nezastaví... to by mi bylo po dvou kapitolách špatně :D.
      Pff, běž psát, taška nikam neuteče, nápady můžou :/ :D. úplně nenávidím, když mi mamka urpostřed psaní nebo před ním zadá nějakou práci, to mi úplně přetrhne niť a jsem v koncích :/.
      Dobrý, nebyla jsem si jistá, aby to nebyl nějaký záludný slovní obrat, který znamená něco úplně jinýho, než se na první pohled zdá :D.

      Vymazat
    2. Vďaka :D :)
      Možno by sa bratom podarilo zadržať ju :D
      Ešte sa musím na zajtra pripraviť, normálne brutálne do školy musím ísť, dneska už z písania nič :/

      Vymazat
  11. Tak tohle bylo fakt dokonalé ♥ A takové roztomilé :) ♥
    Promiň, že jsem nenapsala dřív, ale celý víkend jsem byla pryč a když přijedu domů zjistím, že polovina města byla včera zaplavená... A já si v Hradci říkám, ono svítí sluníčko :) To by mě zajímalo jestli je doma taky tak hezky :O Tak jsem se netrefila no :D
    Tahle kapitolka byla opravdu odpočinková a taková lehoučká :) A Stefan měl tentokrát opravdu dobrou náladičku :D Prostě krásná Stelena chvilka ♥ (Neukamenujte mě :D)
    To s tím tetování bylo opravdu něco. Ale kde sakra dělají tetování v podobě kravího zadku? :D Líbí se mi, co si o sobě Stefan myslí :) Ale ať nám moc nezpychne :D
    To jak přišel domů Damon bylo zajímavé :D Jen doufám, že ho Stefan neposlechne :) Ale dostalo mě, jak přemýšlí, že se před Elenou stáhne a za pět minut se před ní producíruje v plavkách :D
    Jen jsem nepochopila, jak moc dobrou náladu měl po tom, co ho jeho bratr skoro zabil. "Usoudil jsem, že mu Elena o nás řekla. O tom zvláštním a krásném, co mezi námi bylo. To mi vynahradilo fakt, že se ještě několik minut nebudu moct kloudně nadechnout, a vesele jsem odpochodoval do své ložnice." No tak jako? :D Aspoň, že je rád :) ♥
    Musím říct, že jsem se opravdu moc těšila na kapitolu z pohledu Stefana a nezklamala jsi, ale doufám, že bude z jeho pohledu brzy další :)
    PS: Doufám, že se ho Elena zastane. Navíc je to dobrý důvod pro ty vykřičníky :D Těším se na další kapitolu ♥ Jaj to je zase komentář :D Že já se vždycky tak rozkecám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já si vždycky ráda počtu :).
      Ty záplavy jsou hrozný. Nevím, proč to tý přírodě nějak nedojde, jakože už je zalito, tak už nemusí pršet :D. Hloupá příroda.
      Zpychnout snad ne, jen Elena ve svém šmírování není dostatečně nenápadná, tak ho to povzbudilo :P. Navíc mu je jasný, že má pro něj slabost, proč by se s ním jinak líbala v těch snech?
      :D Tak on říkal, že stáhnout se není lehký. Jde spíš o to, že se o nic nepokusil, narozdíl od dřívějška.
      No dobrou náladu měl proto, protože Elena Damonovi přiznala, že se Stefanem něco měla. To tomu dává větší váhu, než kdyby to tajila :). Akorát že Stefan neví, že k tomu byla Elena donucena, to by mu tu radost zase trochu zkazilo asi :D.
      Stefan jich bude mít zhruba tolik co Damon a Elena. Je to fakt poměrně vyrovnaný. Nejmíň jich má Ivan, ale ten může bejt rád, že má vůbec nějaký :D.

      A dobrá zpráva tak mimo, před chvílí jsem vymyslela takovou hlavní myšlenku nebo zápletku Dokonalý rasy, takže hallelujah, s tím se mi vždycky líp píše, když vím, kam to má směřovat :D.

      Vymazat