Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 6. dubna 2013

Anotace

Žánr: Psychologický / Romantický / Thriller


Tentokrát je to Elena, kdo potřebuje zachránit, a Damon se Stefanem jsou více než ochotni pro to udělat maximum. Po zmařených pokusech se jeden z bratrů vydává na cestu za spásou. Elena se potýká se svými pocity a otázkami; čeká ji závěrečná zkouška a také konečná volba, ke kterému z bratrů skutečně patří… pokud vůbec k nějakému.

23 komentářů:

  1. ...pokud vůbec k nějakému.
    :O Ty!!! Že ji nakonec dáš k Ivanovi!!! :O :D

    OdpovědětVymazat
  2. No pokud Elena dostane rozum, tak proč ne. Dala bych tomu nový název: "Zmouření dony Eleny" a žili spolu šťastně až do smrti, tatadadáá :D. A nebo ji prostě jenom nechám umřít, to by taky nebyl špatnej konec... Stefan se dá dohromady s Damonem a Ivan jim pude za svědka. Tatadadá :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) Ani nevíš, jak jsem se na anotaci těšila :D Je sice krátká, ale zajímavá...
    Pokud vůbec k nějakému?!? :O No... sice bych se mezi nimi neuměla rozhodnout, ale k jednomu snad jo ne? (Nebo k Ivanovi :D To by taky úplně neurazilo.)
    Áno Elena a Ivan... zajímavé :D Ale nemůžu z tvého "Stefan se dá dohromady s Damonem..." :D To fakt? Rodinné vztahy ne :D
    Ještě mě docela zajímá, který z bratrů se vydá na cestu za spásou...
    No jednu jistotu tu máme. Elena hned v první kapitole neumře :D Aspoň něco :) To je asi vše k anotaci :)
    Je mi tě líto :/ Doufám, že už ti je teplo :D Přeju hodně trpělivosti s učením i cvičením na klavír ;)
    PS: Já už potřebuju prolog :D Jinak asi začnu celou povídku číst od začátku :D Čekat do 13.4. snad nevydržím :/ Ale co mi zbývá že? :D
    Užij si víkend a snad ti zbude trocha času i na Doučování zla O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepovedala by som, že "Elena hned v první kapitole neumře" je istota :D Spolu s touto anotáciou a spomínanému šamanstvu či čo to bolo, mám pred očami Elenu v nejakom divnom stave, ktorý mi pripomína štvrtú knihu TVD :D
      A počkať... ty si Klausa nezabila. Čo keď sa objaví? Klaus zabije všetkých okrem Eleny, Elena sa dá dokopy s Klausom a žili šťastne až na veky, čau pa :D
      Ale teším sa na ďalšiu sériu :)
      A píšem NZN2! :D
      Veľa zdaru pri učení :)

      Vymazat
    2. *a spomínaným šamanstvom

      Vymazat
  4. Stella: Asi si jednoho Salvatora vybere, ale nejdřív si musím vybrat já :D.
    Děkuji, teď jsem hrála asi třičtvrtě hoďky, mám zmrzlý prsty, bolej mě ruce ale jinak je mi teplo, zajímavý. Teploměr ukazuje 19°C, tak ok, jsem trochu teatrální, ale když člověk sedí a nic nedělá, tak je to fakt na mikinu :/ :D.
    To vydržíš čekat, je to jenom týden, na všechno se zatím čekalo týden. Ale v květnu bude asi taková polopauza, uvidíme, ještě furt jsem se nekoukala, kdy přesně maturuju a přijímačkuju, ale tuším, že to mám rozlezlý po celým květnu :/.
    Mariam: Chytrá holka, dobře si to pamatuje :P. Ona "cesta za spásou" se dá vyložit různými způsoby. A na tom šamanismu stále trvám, bude to celý trochu nadpřirozenější, ale nebála bych se toho, nehodlám z toho udělat slátaninu, teda alespoň doufám :D. Se svou potřebou všechno racionálně vysvětlovat to zas tak hrozný snad nebude... no uvidíme, mám pár opravdu zajímavých nápadů, které když se vysloví nahlas, zní divně, ale v tom příběhu podle mě zapadnou :).
    Kause zabila Katherine, bylo to v tý kapitole, kdy unesla Stefana a Damona a byl to důvod, proč pro ně přišla až po takový době, protože měla od Klause konečně pokoj :). Ještě si pamatuju, že někdo - Ellie, tuším - poznamenal, že kdyby umřel Klaus, umřeli by všichni, a já odpověděla, že to mi nedošlo, a že tady to tak nefunguje! :D
    Jéé, NZN2, už ale moc nevím, o čem byla 1... ale to nevadí, budu číst, všechno a pořád! Ale ne teď :( :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mariam: Tak dobrá :/ Možná to s tím umíráním není jistý, ale nějaká naděje tam je ne? :D A hned jsem si zčala představovat Elenu a Klause :) No po 2 minutách mi docvaklo, že je mrtvý :/ :D Ale úvaha zajímavá ;)
      Šunkič: Budeme porovnávat teplotu? :D Tak jo ;) Mě teploměr ukazuje 21°C, ale jsem nemocná a pořád mi je teplo :P Docela výhoda co ? :D
      PS: Děkuju :) Tady se mi vždy zlepší nálada, když vidím nový díl TVD :D Až budou zase točit seriál... tak podle tebe :D

      Vymazat
    2. ÁÁÁ sakra, môj plán s Klausom zlyhal :(
      Na NZN času dosť, dá mi to nejaké mesiace :D Ja by som si mala prečítať DZ2 ešte raz asi :D
      No tak keď tak: Ja mám 24,2°C tu. A to mám radiátor stlmený na polovičku, lebo mi je vždy horúco :D
      A keby Klaus ožil?

      Vymazat
    3. Stella: Já si dala vanu asi tak o 40°C takže už je mi fajn, nechala jsem v pokojíčku běžet naplno ten přímotop a mám tu taky krásných 21, juhůů! :D Jo, pozoooor, ono už topí i normální topení, jsem zachráněna!!! :D
      No když vidím, co v tom seriálu vytvářej, tak si občas říkám, že i ty moje plky by byly lepší :D
      Mariam: Jasně, přijde tam Bonnie, naštve se, že je Elena mrtvá, začne používat ten... to... jak se to jmenuje... expression nebo něco takovýho, přijde Silas a s ním i všechny mrtvý nadpřirozený bytosti a ty zabijou Ivana, Stefana, Damona, Irinu i Elenu, odhalila jsi mě :( :D.
      24°... no, kdybych to tu trochu ohulila... ale ne, teď je mi fajn. Akorát mám takový pocit, že se k tomu učení dneska nedokopu... ale ne, vyklidím myčku, uvařím kafe a jdu už vážně na to! :/

      Vymazat
    4. Hm.... jak rychle se dostane člověk od téma anotace k vaně :D
      A fakt, mohly by ti natočit seriál :) Zahrála by sis jednu z vedlejších postav... (Nebo hlavní? :D )... Byl by to trhák! :D No... můžu poprosit o autogram? :)
      A když by byla Bonnie naštvaná, že je Elena mrtvá a použila by vyjádření. Tak by to asi moc nevychytala, kdyby Elenu zas zabili ne? :D
      No s tím učením... mám takový pocit, že tě rozptyluju já :D Tak ať se ti podaří se vše naučit ;)

      Vymazat
    5. PS: Hodně jsem se nudila a napsala jsem ti komentáře pod všechny kapitoly povídky Světlo pro temnotu :D Tak až se budeš nudit, můžeš si je přečíst :)

      Vymazat
    6. PS: Četla jsem je a sepsala jsem souhrnnou reakci pod poslední kapitolu, ještě jednou děkuji :). A teď mě zmohla příšerná únava, takže dobrou noc všem ;).

      Vymazat
    7. Eh... :D Pamatuješ ještě, jak jsem ve svém prvním komentáři tvrdila, že snad začnu číst povídku od začátku? :) No... dneska jsem se dost nudila :D V 0:05 jsem zapla wi-fi na mobilu a do cca 6:00 jsem přečetla celou první sérii :D (Samozřejmě mi to netrvalo tak dlouho, když já si ty nej části čtu znovu. A že ji není zrovna málo :) ) PS: Jsem líná :D Pod každou kapitolou komentář nebude :/ Ale pod poslední se během dneška určitě objeví :)

      Vymazat
    8. jééžišmarja, ty seš blázen :O :D. Jaks mohla neusnout? Ještě když je to na mobilu, a ještě řekni, žes u toho ležela v posteli... to snad ani nejde :D. Každopádně... fíha, ráda jsem posloužila a na komentáře kašli, však mě jimi zásobujete dostatečně ;).

      Vymazat
    9. No... řekněme, že vydržím vzhůru "trošku déle" :D Vyšťavila jsem baterku na mobilu, ale to je jedno :) No a jasně, že jsem ležela v posteli :D To já bych četla i dál, ale neměla jsem už baterii. No uvidíme, co přečtu za dnešek :D

      Vymazat
  5. Pěkný překvápko, ale když tak nad tím přemýšlím, tak Ivan není špatná volba :D ..
    Ale tak teď mě co by bylo s Irčou, tolik pomohla Eleně.. Taky by mohla skončit se Stefanem, a Damon zase s Kath :D ... Panebože to by se otočilo o 360% :D.
    No nic to byla moje šílená teorie, ale Tvoje teorie s mrtvou Elenou se mi taky líbila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele ale to není špatnej nápad! Taky jsem si říkala, co sakra s Irinou, a ona by se ke Stefovi hodila, oba takový cukrouškové, oba si uměj ale dupnout, ona by ho nemohla ovlivňovat, protože on tomu umí vzdorovat... ty jo, o tom vážně popřemejšlím! :D:D A co víc, dalo by se to nakombinovat s tou mojí! Elena umře, všem z toho přeskočí, Damon se dá dohromady s Ivanem a Stefan s Irinou... a nebo spíš se Damon s Ivanem zabijou, protože jsou to takový horký palice a Stefan s Irinou se budou vzájemně utěšovat... a Ronnie jim půjde za svědka, tatadadáááá! :D:D

      Vymazat
  6. Bylo by fakt zajímavý kdyby nakonec doopravdy umřela.. :) A už by byl jenom Defan.. :) Tenhle konec by se mi taky líbil..
    Nebo by se mi i celkem líbilo kdyby Damon, Ivan a Stefan utvořili trojku a společně zachraňovali Elenu..
    Myslela jsem, že dáš mezi sériema delší pauzu.. nebo se jenom mě zdá, že ten čas tak rychle běží. :) Každopádně se už moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to nějak vykoumu, aby nikdo moc netrpěl, aby to dávalo trošku smysl a bylo to zajímavý, teda snad :). Je neuvěřitelný, že skrz všechny ty šílený teorie, moje i vaše, mě něco napadlo, něco, co je šílený jenom trochu a je to celkem hepáč :D. Naštěstí času dost.
      No, upřímně jsem si taky myslela, že mi to bude trvat dýl, ale ona ta maturita není tak hrozná; když jsem viděla, kdy blog opustila Michelle, už někdy v březnu, myslím, tak jsem si říkala, jak to asi sakra bude vypadat se mnou... no, a já tady v dubnu vesele vymejšlím konec a připisuju nový kapitoly :D. Takže dokud se nehroutím, tak pohoda. Mám sice dost práce se školou, ale... se nějak poddá :D.

      Vymazat
  7. Tak to teda opravdu není špatný nápad :D .. Tvoje teorie se mi líbí, moc.. Damon s Ivane :D... Hoho, já se tak těším na to pokračování :D

    OdpovědětVymazat
  8. Obdivuju tě, jak dokážeš nic neprozradit, i když to každej zkouší :) Anotace krátká, ale myslím, že vystihuje potřebné. Nehorázně se těším na ten naturalismus a mystiku, mám tyhle věci ráda a je mi jasný, že v tvým podání to bude fajné!
    Taky se ráda nechám překvapit, kterého z bratrů si nakonec vybere. Na Ivana nesázím, to bych spíš řekla, že zůstane sama. Ale uvidíme :)
    Jen jsem z toho moc nevyčetla... bude to opět nabité jako druhá série nebo bude o citech, podobná té první? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně myslíš, že nic neprozrazuju? No, já asi jak vím, jak to bude, tak mi ty moje narážky přijdou děsně průhledný... ale i tak jsem vám toho vyslepičila spoustu, když se sečtou všechny komentáře, vyjádření a anotace :D.
      Noo, bude to spíš kombinace obou sérií. Bude asi nejvíc pocitová ze všech, ale bude dějovější než první (a míň než druhá). Každopádně cca prvních 10 kapitol tvoří opět takovej úvod, ve kterým je hodně psychologických pasáží. Ale poteče i krev. Krev poteče asi pořád, vlastně. A toho naturalismu bude asi vážně jenom špetka, bohužel, myslím si, že jsem pořád moc měkká. Ale moje maminka, kdyby si to přečetla... tak se buď složí, nebo mě zavrhne :D. Třetí série prostě chodí po hraně, to ji vystihuje asi nejlíp.
      Tak, snad je teď tvá představa o něco konkétnější :).

      Vymazat
  9. Už jsem tenhle článek četla, ale nechápu proč, neokomentovala O.o Hanba na mě!
    Fůůůj to už bych asi ležela v márnici! O.o nesnáším zimu, nesnáším :D Jsem totálně neotužilá.
    K anotaci, ani nejsem moc překvapená. Něco takového jsem čekala :) Ale vážně doufám, že Elena dokončí svojí zkoušku tak, že je bude mít oba a bude zlá 3:D ta myšlenka se mi líbí čím dál víc!

    OdpovědětVymazat