Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pátek 22. března 2013

Obrázek

Napětí, touha, útěcha, starost, porozumění, zoufalství, agrese, zvěrstvo, krvelačnost, temnota... co se honí hlavou vám?



Stefan: Co je to za rodinu, kde bratr manžela miluje svou švagrovou?
Damon: Připadal jsem si jako prázdná skořápka. Jen křehký bezvýznamný obal. Průsvitná hadí kůže na kameni v opuštěné poušti.

Jak pokračuju se psaním? Nic moc. Nebudu si hrát na paní věčně zaneprázdněnou, určitě bych hodinku denně našla (možná i dvě, kdybych nedělala nic jinýho než jedla, spala, učila se a psala), problém je, že většinou nemám náladu. Když mám náladu, nemám nápad. Když mám náladu a dostanu nápad, nedokážu to napsat. A když všechno mám a všechno můžu, napíšu 2 úžasný stránky, na jejichž konci mi dojde, že se na to bude obtížně navazovat, že by se takhle postavy nejspíš nezachovaly, že by se něco takového mělo stát až později, pokud vůbec... a tak to vesele odeberu a uložím zvlášť, druhý den začnu od nějaké ještě přijatelné fáze, napíšu něco trochu jiného, ale v podstatě stejného, v závěru něco ještě horšího, naseru se a začnu číst celou sérii od začátku :D. Každopádně doufám, že současná verze osmé kapitoly je už definitivní. Je trochu divná. Celá povídka je taková, jakoby ukvapená, ale copak člověk jedná jinak? A přesto je v té ukvapenosti rozvaha, zdráhavost... ta povídka je prostě všechno :D. Já se jen bojím, aby nebyla příliš.
Edit: Ňach, ňach, celá kapitola za večer a to jsem předtím udělala 5 padesátibodovejch testů z ájiny. Uctívejte mě, jsem nejlepší :P :D

11 komentářů:

  1. Oh my... very good! =)
    Ty věty Stefan/Damon... Palec nahoru, perfektní. Hlavně Damon, Průsvitná hadí kůže na kameni v opuštěné poušti. Tleskám.
    A šíleně se těším!!!! =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Už jsem si tu připadala jako v bandě ignorantů :D.
      Na hadí kůži jsem taky hrdá :P. I s tím obrázkem jsem spokojená, na moje poměry je prvotřídní :).

      Vymazat
    2. No já z Informatia věděla, že obrázek přidáš až dneska =D tak jsem sem vlezla až dneska :D A ostatní to asi mají taky tak =D
      Moc se mi ten obrázek líbí =) Asi nejvíc ze všech =)

      Vymazat
    3. Jo, vždyť jo :). Sice ten obrázek měl před tvým komentářem 20 zobrazení, ale chápu, že k tomu nemá člověk moc co říct :D. Já jsem jen poslední dobou taková... nervy na pochodu :D.

      Vymazat
  2. Obrázek je pěkný, a každý si u něj může domyslet nějaké scény, které by mohli nastat :) ..
    Ale už se těším až přidáš kapitolu, i když vím, že to tak rychle nebude no. Ale na nejlepší se vyplatí čekat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, sice mám co přidávat, ale brzy bych neměla, a pauza mezi sériemi, to prostě musí být :D.
      Snad se vyplatí...
      Hm, scény které by mohly nastat... čistě teoreticky určitě ;).

      Vymazat
  3. Já tě uctívám už dlouho :D Obrázek se ti povedl, hlavně by mě zajímalo, jak jsi udělala ten nápis. Protože ta červená čára mi připomíná to z nadpisů TVD. A jestli je to ono, tak je to geniální. :D S tím ses asi musela pěkně *rát co? :D Ne, vážně, je to krááásný ^^
    Na třetí sérii se strašně těším, a myslím, že to píšu už asi všude. To je skvělý, že ti nemusím vysvětlovat, proč na psaní teď kašlu já, protože jsi to v horní polovině článku napsala ty, takže to asi chápeš :D
    Hodně štěstí s třetí sérií a já se poroučím. Jdu totiž spát ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem udělala ten nápis? Velice vychcaně, řekla bych :D. Tu čáru bych v životě sama nesesmolila, tak jsem si stáhla obrázek loga TVD, vymazala ten původní nápis a doplnila svůj :D:D. Akorát se mi ta čára místy umazala, tak jsem ji klonovacím štětcem dodělala. Hrozně se mi totiž líbí, a když je to fanfiction, tak se tam i skvěle hodí :).
      Chápu velice dobře :D. Proto by si měl každej autor předepisovat alespoň 2 kapitoly dopředu, protože ne všichni čtenáři jsou chápaví :).
      Já se v MV těším na nový postavy, fakt že jo ;). A samozřejmě na ten kvadrilión odpovědí na těch kvadrilión otázek :D.

      Vymazat
  4. Ten obrázek je úžasnej. Strašně se mi líbí ta dolní polovina - no, to je jedno, prostě je celej nádhernej. Božínku jak já se těším na 3. sérii :).
    Koukám, že se nám blíží trailer - juhů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dolní půlka se mi taky líbí víc :). Do tý horní jsem se nemohla rozhodnout, jaký dát obrázky... hlavně nad tím Damonem a Elenou jsem koumala, jestli je to nějak vystihuje... a došla jsem k závěru, že celkem jo. Netvrdím, že se budou přímo prát, to... no, jak se to vezme :D... ale rozhodně to bude napnutý. Řekla bych že víc než mezi S a E. I když... achjo, já jsem jak Elena (ne ta seriálová), nad něčím se zamyslím, už, už se schyluju k nějakému závěru, a pak se na to podívám z jinýho úhlu a celá teorie je převrácená naruby :( :D. Takovýhle teorie budou ve třetí sérii celkem častý, alespoň to můžu říct s jistotou :D.

      Vymazat
  5. Wow :O Ten obrázek je boží <3 No a k tvému psaní... Přeju ti náladu a čas :D A nápady samozřejmě taky ;) Věřím, že to bude úžasné :) Ale dostala mě poslední věta: "Ňach, ňach, celá kapitola za večer a to jsem předtím udělala 5 padesátibodovejch testů z ájiny. Uctívejte mě, jsem nejlepší :P :D" :DDD Hezké ;) *Stella*

    OdpovědětVymazat