Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 19. března 2013

If I can change I hope I never know

It's so desperate... reminds me of Damon and Katherine. Maybe one day I'll write something about them... anyway, the song is AMAZING :).
Awwww, I'm melting, drinking coffee, convincing myself that I don't care about school and my results... but I'm not convincing at all. I'm so fucked up I can't even think about anything I'd rather do than learning. There are thoughts in my head that don't make any sense like... I don't know... they can't be spoken I suppose. I'm only capable of writing about nothing. Well, I should probably make a new chapter of DZ, I'm usually writing about nothing there :D.
Screw me...
And be patient with the song. It's getting better and better, trust me, the beginning is weak, but the end is... powerful, it will blow you off and leave you numb.
EDIT

Už mám o čem přemýšlet. O fotce na tablo. Má to bejt jako do novin. No, zatím mě napadlo akorát: "Lucie B. prodala již miliontý výtisk svého bestselleru" a pod tím obrázek mě s knížkou "Polibte mi všichni prdel" nebo "Vyhlazení lidstva snadno a rychle". Ale nevím, jestli chci být tak... nenávistná :D. Druhá varianta: "Po tříleté neaktivitě na Facebooku byla LB oficiálně prohlášena za mrtvou" a pod tím bych ležela na lavici v černých šatech (FB jsem zrušila přibližně v prváku). No a nejradši bych se vyfotila s učebnicí chemie v jedný ruce a se zapalovačem ve druhý, ale pro to nemám titulek... "LB se dala na dobročinnou činnost"? Fakt nevím, ani jedno mi nepřijde úplně špatný (je to poměrně originální a vyšinutý, co jinýho by se ode mě dalo čekat? :D), ale ani jedno není úplně dobrý. Když vás něco napadne, klidně napište. Fotíme se už tenhle čtvrtek takže...  to spěchá :D.

4 komentáře:

  1. Pche, tak vám teda pěkně děkuju za radu, to si budu pamatovat :/. A protože se špatně chápe, jak moc vážně to myslím, tak asi takhle: vážně jste mě nakrkli, ale ne dost na to, abych se tím nějak dál zaobírala. Trochu mě to i zamrzelo. Člověk tady řeší životně důležitý dilema a vy si ho ledatak přečtete. Chásko jedna nevycválaná! Tfuj! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ah, promiň. Přečetla jsem si to až teď, jestli je to omluva :D Já bych tomu moc chtěla rozumět. Nechápej mě špatně, já jsem pomalejší. A ani v angličtině moc nevynikám. Jediný co umím jsou nadávky, který mě naučil Pewdie :D A zvlášť miluju Fucking Fuck :D
    No, pochopila jsem, že se fotíš na tablo? Já vím, že už je čtvrtek, ale ani předtím bych ti asi moc neporadila. :D Já se fotila nedávno taky, a teď to máme ve stylu filmovýho pásu a na tom jsou fotky. Tvoje zapalování učebnic je ale mnohem lepší, takže všechny šílený nápady se mi líbí. Budeš originální. :D Dej vědět, jak ses rozhodla a jak to dopadlo. Tu fotku nám sem pak můžeš i hodit, až se přestaneš zlobit a odpustíš nám O:) Protože i přes všechno je jasný, že tě milujeme :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta anglická část článku by nedávala moc smysl ani v čj, já poslední dobou mluvím, píšu a uvažuju hrozně zcestně... občas :D.
      Filmovej pás mám ráda :). No, nakonec jsem dělala tu mrtvou, protože jiná spolužačka trhá učebnici, tak aspoň to nemáme podobný. Na svojí fotce vzorně ležím na lavici a hlavu mám na stranu, šilhám a mám vyplazenej jazyk, takže vypadám naprosto příšerně, juhůů!!! :D Alespoň lidi líp vycítěj ten černej humor. Fotku vám sem ale asi nedám, ne že bych nechtěla, ale kecali něco o tom, že digitální verze je za příplatek a kdesi cosi, nevím, nějak se to těm fotografům nelíbilo, tak uvidíme :).

      Vymazat
  3. Jé, mě je líto, že jsem tu nebyla včas, abych ti pomohla vyřešit životně důležitý dilema :) No, alespoň tě můžu uklidnit,že všechny nápady jsou úžasný a druhá varianta je nejlepší,takže ses rozhodla správně :)

    OdpovědětVymazat