Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 19. dubna 2012

33. kapitola

Komentář autora: Ups, dneska ráno jsem si málem vykašlala plíce, s takovou mě nikdo do školy nedostane, obvzlášť když potřebuju bejt zejtra fit, abych si mohla napsat písemku. No co, aspoň budu mít čas se na ní naučit :D
K povídce: Ten Klausův rituál všichni známe, takže ho přeskočím. Prostě se to semlelo jako v seriálu - teda pokud vynecháte Damona, Bonnie, Elijaha, Stefana a Jennu. Jednoduše se to týkalo jen Klause a Eleny. Přidala jsem si opět takovou novou věcičku, která se možná některým z vás nebude moc líbit, ale to máte blbý. V dalších kapitolách tuhle novou schopnost víc vysvětlím a rozvinu. Užijte si novou o něco odvážnější kapitolu a prosím komentujte :P.
Další kapitola přibyde v sobotu, zítra vyjde konečně nový díl TVD a protože jsem viděla víc spoilerů, než je zdrávo a než jsem chtěla, tak se na něj i nevýslovně těším, i když o napětí mě už připravili :)



Náhle jsem procitla. Srdce narazilo do hrudního koše a začalo opět pracovat. Byla jsem přesvědčená, že mám oči přímo vytřeštěně, lačné po tom, spatřit svět, ale přesto jsem nic neviděla. Chtěla jsem se nadechnout, ale stěží jsem dokázala otevřít pusu. Ležela jsem na zádech a nemohla se téměř pohnout. Jen klid, Eleno, jen klid. Zhluboka se - nepotřebuješ přece dýchat! Jsi teď upír! Fungovalo to, jsi naživu! Ale kde to, sakra, jsem? Konečně jsem rozhýbala konečky prstů. Nasála jsem špetku vzduchu do nosu. Voněl jehličím a půdou. Pohřbili mě! No jistě, jsem v lese pod zemí. Měla bych se odsud raději dostat. Zpočátku jsem sebou jenom škubala, abych zkypřila hlínu kolem sebe, a až po tom jsem začala napřahovat ruce i nohy před sebe. Šlo to ztuha, a čím víc jsem se drala na povrch, tím kolem mě přibývalo vlhkosti, tomu jsem však prakticky nevěnovala pozornost. Konečně jsem zahlédla světlo. Vzepřela jsem se na rukou a po kolenou se doplazila k nejbližšímu stromu, abych se o něj opřela. Pořádně jsem se nadechla a rozhlédla se kolem. Chvilku to trvalo, než si mé oči přivykly, ale počasí mi hrálo do karet. Obloha byla zatažená a padal z ní vydatný déšť. Opatrně jsem se postavila na místo, kde byly větve nejřidší, a vztyčila obličej k nebesům, aby ze mě smyla všechnu špínu. Potom jsem se otřela do vnitřní strany svých šatů a opět se posadila na své bezpečné, relativně suché místečko.
Co teď budu dělat? Jsem upír. Opravdu se to stalo. Nebo nejsem? Jak to poznám? Stefan říkal, že člověka začnou bolet dásně a oči, jenže mě bolí všechno. A jsem tak sama! Přitáhla jsem si kolena pod bradu a popotáhla.
„Damone,“ chtěla jsem to jméno zakřičet, zaslechnout ozvěnu vlastního hlasu, ale vyšlo ze mě jen tiché zasípání.
Roztřásla se mi brada a po tvářích mi neztékal už jenom déšť.
Damone! Křičela jsem alespoň ve své mysli. Damone! Damone!! Přijď si pro mě! Kde jsi? Ale nikdo mi neodpovídal. Položila jsem si čelo na kolena a tiše vzlykala. Damonovo jméno jsem však vnitřně volat nepřestala.
„Eleno?“
Rychle jsem se narovnala a ostře se rozhlédla kolem. Mohl to být jenom vítr nebo má vlastní fantazie, přesto jsem se nevzdávala naděje. Damone? Zkusila jsem to znovu a tentokrát se pekelně soustředila, aby to jediné slůvko ohlušilo celou mou mysl.
„Eleno?“ ozvalo se trochu hlasitěji. Dost zřetelně na to, abych poznala, že se jednalo o mužský hlas.
Postavila jsem se a otřela si nos.
„Haló?“ S mými hlasivkami to pořád nebyla žádná sláva, ale už jsem ze sebe vyloudila zvuk alespoň o několika hertzích.
„Eleno!“
„Tady jsem!“
V dálce jsem zahlédla mihnout se tmavý stín. Damon!
„Damone!“ vykřikla jsem a kulhavě se k němu rozeběhla.
Postava se zastavila a chvíli se rozhlížela kolem dokola, než se natočila mým směrem. Byla jsem si naprosto jistá, že to byl Damon. Nejdřív šel pomalým, váhavým krokem, ale postupně zrychloval. Já utíkala tak, jak jen mi to ochablé svalstvo dovolovalo. S každým krokem se můj tep stával zběsilejším a zběsilejším, až jsem si myslela, že mi to přivodí infarkt. Když už jsme od sebe byli jen pár metrů, zpomalil. Doplahočila jsem se k němu a při posledním kroku zaškobrtla. Padla jsem na něj plnou vahou, zavěsila se na něj jako bunda na věšák, ruce obtočila kolem jeho krku. Zdvihla jsem obličej a střetla se s tím jeho. Jako na povel, naprosto ve stejný okamžik, jsme se přisáli na rty toho druhého. Damonovy paže se pevně ovinuly kolem mých boků, podpíral mě. Všechny moje myšlenky se rozplynuly v tom nepopsatelném polibku. Vtáhl mě jím na místo, kde neexistoval čas, neexistovalo tam nic, jen Damon. Prsty jsem se mu prohrabovala v mokrých vlasech, v těch vlasech, které jsem vždy obdivovala. Jeho rty, ty rty, které mi nedaly v noci spát, se hladově svíjely kolem mých, jako by se jich nemohly nabažit. Rukama mi přejížděl po zádech jako smyslů zbavený. Hlasitě jsme oddechovali vzrušením, adrenalinem, touhou i vysílením. Kolena mi vypověděla službu. Podlomila se a já klesala a Damon se mnou. Přidržel můj obličej ve svých dlaních, aby byl ještě blíž. Naše jazyky srostly, nebylo možné rozeznat, čí je čí. Damon teskně zasténal a o chvíli později se mi v hlavě rozezněl jeho hlas: Eleno, tolik jsem se o tebe bál, princezničko moje! Tohle už mi nikdy nedělej. Nikdy už mě takhle neopouštěj, rozumíš!? Radostně a zároveň úzkostně jsem zakňučela. Bál se o mě! O tu, která mu vyznala lásku a následně zlomila vaz. Damone, vyzpívala jsem to jméno, nikdy neodejdu, pokud si to nebudeš výslovně přát. Náhle mě v pase sevřel pevněji a vyzdvihl na svůj klín. Svými rty mi sklouzl na tváře a čelisti. Lapala jsem po dechu. Ještě nikdy mi nepřišel déšť tak blahodárný a opojný jako onoho dne. Damon mi prsty zajel k temeni a hbitě si tam poradil s uzlem od mých šatů. Nechal je spadnout, uchopil má prsa a tiskl je k sobě. Zasténala jsem rozkoší a naprosto se přestala ovládat. Hrubě jsem Damona zbavila napůl zapnuté košile a převalila se na něj. Padl na znak a začal stahovat shrnuté šaty z mých boků. Líbala jsem ho na hrudi, chtěla jsem ochutnat každičkou část toho těla, po kterém nešlo netoužit. Klesala jsem níž, jazykem jsem mu obkroužila pupík, až jsem se dostala k jeho teplákům. Roztřeseně jsem povolila šňůrku a trochu ostýchavěji je začala sundávat. Najednou se prudce posadil, přidržoval si mě pevně na klíně. Přiložil svá ústa na má a dlaněmi obepjal můj zátylek. Polibek byl o něco klidnější, méně živočišný, zato intenzivnější. Naše rty se volně vlnily mezi sebou a vyvíjely na sebe láskyplný, uspokojující tlak. Tempo se snížilo prakticky na nulu a Damon se ode mě kousek odtáhl. Prsty měl nyní na mých tvářích, hladil mě. Přiložila jsem k nim ty své a automaticky je propletla s jeho.
„Eleno,“ vydechl omráčeně a nedokázal udržet pohled na jednom místě. Putoval jím po celém mém těle.
„Ano?“ zeptala jsem se tiše, hypnotizovaná jeho naběhlými rty. Toužebně jsem se olízla. Stále jsem cítila jejich chuť a stálo mě to veškeré sebeovládání, abych se do nich opět nevložila.
Zřejmě měl stejný problém, protože si mě přitáhl k sobě a jen lehoulince ohrnul spodní ret přes můj a špičkou jazyka mě polechtal na patře.
„Tohle bychom neměli,“ vydechl mi ta slova do rozevřených úst.
„Cože?“ vyjekla jsem přidušeně.
„Myslím tím, tady a teď bychom neměli. Máš mi co vysvětlovat a navíc bys nastydla.“
Zdvihla jsem víčka a ponořila se do jeho modrých kukadel. Buď může upír chytit chřipku, nebo mu něco drobátko uniká.
„Ty to ze mě necítíš?“
„Necítím co?“ zamumlal nechápavě a pozorněji se mi zahleděl do očí.
„Ach, můj bože,“ rozšířily se mu zorničky.
Smutně jsem se na něj usmála a s dravčím zachrapláním na něj vycenila zuby. Zmateně přejel palcem po jednom z mých zvětšených špičáků. Řízl se o jeho okraj, ale rána se mu brzy zahojila.
„Musíš dostat nějakou krev, pojď, odnesu tě do penzionu,“ zavázal mi opět šaty, vzal mě jednou rukou pod koleny, druhou pod ramenem a zvedl se se mnou. Semkla jsem předloktí kolem jeho krku.
„Co když nechci?“
„Neptal jsem se tě na to, co chceš, řekl jsem ti, co uděláš, BEZ DISKUZÍ,“ zavrčel zle. „Drž se, vezmeme to hopem.“

Pokračovat na další kapitolu »

24 komentářů:

  1. Pekné :) Ja som si už myslela, že dnešnú kapitolku pridáš až večer a teda ma veľmi pekne prekvapilo, že tu je už teraz :) Už sa teším na ďalšiu :)

    Lulu

    OdpovědětVymazat
  2. Aj mňa si prekvapila, že je tu nový diel tak skoro. Tááákže - konečne niekto, kto sa odvážil urobiť z Eleny upíra. Julie a Kevin sa k tomu ešte neodhodlali :) Páči sa mi to rozprávanie pomocou myslí, v knihe sa mi ten nápad vždy pozdával. Je to také osobnejšie :) Inak pekná romantická scéna, po 32 dieloch už bolo aj načase :) Nemám čo vytknúť, jednoducho super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak jsem psala, jsem marod (doufám, že jenom na jeden den), tak jsem to sem hodila dřívějc ;).
      Aaano, konečně někdo :D. Upřímně řečeno mě to překvapuje, proč ho z ní nikdo moc nedělá (myslím v rámci ff, v seriálu a knížkách je to něco jinýho), přitom mně to přijde jako nejlepší řešení všeho. Jak řekla ňáká postava v seriálu: "Jestli chceš s někým zůstat navěky, musíš žít navěky." Většina verzí Eleny neuvažuje vůbec dopředu. Já bych se nejdřív teda rozmyslela, jestli bych byla ochotná stát se upírem, pak bych se rozhodla, kterýho bratra chci a pak až bych se s tím pravým dala dokupy. Všichni mají přesně opačnej postup, zvláštní :D. Povídka, která končí párem upír+člověk, má pro mě otevřený konec a ty já k smrti nesnáším.
      Mně se právěže tohle rozmlouvání taky líbí, ale už jsem párkrát slyšela lidi na to nadávat, tak uvidíme, jestli se někdo takový najde :D.
      Samozřejmě děkuji za pochvaly, to je snad zbytečné neustále zmiňovat, ale tak je to slušnost a je to pravda, že jsem za ně ráda :).

      Vymazat
    2. Súhlasím so "superspiritshine" :) Úžasná kapitola, fakt nie je čo vytknúť.

      Prišla som to tu skontrolovať, ale ešte som sa musela učiť. Vieš čo to bolo, stlačiť ten malý červený krížik a neprečítať si kapitolu? :D Fakt som na tejto poviedke závislá :D Ale ruštinu som sa už naučila (dajme tomu :D nenávidím ruštinu :D) a prečítala kapitolu... A je krásna! Dobre, že som si to nechala až na teraz, inak by som bola veľmi rozptyľovaná učením a neužila by som si ju tak :)
      Teším sa na ďalšiu :)
      Mariam

      Vymazat
  3. Elena a upír ??? :) hm zaujímavé som zvedavá ako to bude znášať :) Kikush

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě než začnou třídní schůzky, dostala jsem se ve studovně na pc. Je až neskutečný, že jako první jsem šla sem a ne na fb! :D Já jsem na něm totiž totální závislák, takže už tohle něco vypovídá o tvé úžasné povídce.
    Tahle i předešlá kapitola... samozřejmě skvělé. Jen by mě zajímalo, co si Jenna a Jeremy myslí, že se jí stalo, a vlastně jak to dooprvdy celé zafingovali. Každopádně perfektní! :) A já mám zase nejmníň týden útrum... :(
    PS: Snad budeš zdravá a nebude to nic vážného. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo, tak toho si velmi vážím, že mám přednost před fb :).
      No, ono Elena nebyla doma teoreticky jenom jednu noc, to po ní ještě nevyhlásili celosvětové pátrání, ale nějaká sháňka po ní asi bude, to máš recht.
      Tobě zas přeju, aby ti brzo spravili počítač, bejt bez pc je snad horší než nemoc (nebo spíš nachlazení v mém případě) :D

      Vymazat
  5. Je to pěkné a zajímavé :-) Osobitý styl.... ale nejsi jediná, kdo ve FF udělal z Eleny upíra - znáš povídku Volba od Abs? :-)
    Mikeš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neznám, ale klidně si ji přečtu, jestli je to ta samá Abs, která dříve psala na jednom českém webu o tvd (teda psala do komentářů), tak si ji ráda přečtu, líbil se mi její styl vyjadřování a podle tvojí přezdívky asi myslíme tu samou. Na jakym webu jí kdyžtak najdu? O:)
      Jinak vím, že nejsem jediná ("nikdo moc nedělá" uznávám, není to nejpřesnější způsob, jak to vyjádřit :D), ale nesetkávám se s tím často. Co si tak pamatuju, tak dost lidí to psalo tak, jakože Elena už upírem je, ne že se rozhoduje. O rozhodování jsem asi ještě nečetla, takže o to radši si Abs povídku přečtu (až najdu čas, ale na "kraviny" si čas vždycky najdu :P)

      Vymazat
    2. Je to ta samá :-) Její povídku(y) najdeš tady
      http://vampire-diaries.tym.cz
      ale varuju tě, má úplně jiný styl jak ty! :-D Jediné, co máte společného, tak že vaše FF jsou fakt hodně dobré...:-DDD
      Mikeš

      Vymazat
    3. Asi jsem tu povídku našla: http://vampire-diaries.tym.cz/2012/01/31/fanfiction-povidka-volba-1-kapitola/

      je tam napsáno, že je to od Althea(Abs), tak snad je to ono ;) .
      Jsem dneska nějak akčnější , tak se předem omlouvám , jestli jsem vám nějak zasáhla do konverzace . :D

      Vymazat
    4. Ok děkuji oběma, juknu na to ;).
      Uvidíme, je pravda, že jsem hodně vybíravá - na všechno kromě jídla :D - ale když se začtu, tak se začtu, rozhodně to bude lepší než kvantová fyzika, která mi tu leží na stole :/ :D.

      Vymazat
    5. No.... asi tě to vyděsí, protože je to hodně dlouhé :-D Abs má talent na rozvité úvahy a popisy..... ale jednak jí to myslí a jednak má
      TVD dobře nakoukané.... i když ve finále se její postavy stejně chovají podle ní..... stejně jako u tebe :-D
      Ivyys: V pohodě :-) Líbilo?
      Mikeš

      Vymazat
    6. Ivyys: Až teď jsem si všimla toho dovětku o "zasahování do konverzace". Takovýhle věci se vůbec neřešej, budu jedině ráda, když se tu bude rozvíjet hromadná diskuze, pokud si nebude teda nikdo nadávat do mužských nebo ženských pohlavních orgánů a podobně;)
      Ok, už jsem zkusila první kapitolu. Je to veeelmi úvahové na můj vkus, ale tak trošku jsem s tím počítala :D. Takovýhle věci se mi čtou dobře, jenom když mám hodně času, takhle v presu mám tendenci přeskakovat O:). Ale rozhodně není k zahození, je taková akčně úvahová.

      Vymazat
    7. Mikeš : jj líbí se mi to , už čtu 4 kapitolu, sice je to takový, jak říka Šunkič? :D (Nevim jak tě oslovovat :D) hoodně úvahové, ale je to zase něco jinýho.
      Takže můj názor zní: rozhodně stojí za přečtení! ;))

      Vymazat
  6. No ta zrovna tahle "nová věcička" mě překvapila :D:D aleže by mi to vadilo? Proboha né, mě to je fuk :) Taková romantika tam ♥ kééž by si takový slovíčka říkali i v seriálu :/:D

    OdpovědětVymazat
  7. Tééééda klobouk dolů děvče !! :D
    Moc se mi to líbilo ;).
    Táákže už se těším na zítra a na sobotku!!
    Však ty víš proč :D . A jeslti ne , tak to nějak domyslíš! :D ;)) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super díl, už jsem se těšila na jejich polibek :) Taky si myslím že by sis měla přečíst volbu. je na www.vampire-diaries.tym.cz a je supr. S doučováním zla je to má nejoblíbenější fanfic :)

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, holky, mně z vás začne pršet do nosu :D O:)
    Děkuju moc všem.
    Jak tak na to koukám, mohla bych udělat nějakou sekci s doporučenými povídkami, jak mnou tak vámi. Hmm. Joop, i to se mi líbí víc jak kvantová fyzika :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bolo fakt dobré :) Keď už sa tu tak odporúča, pridám sa. Moje obľúbené poviedky sú Helpless od Night.Being na www.the-vampirediaries.cz a The Vampire Magazines (odkaz: http://nejsvetalagaesie.blog.cz/rubrika/the-vampire-magazines/2)
      Túto sekciu by som fakt privítala :) Teším sa, keď budeš mať čas a nebudeš mať kvantovú fyziku :D
      Mariam

      Vymazat
    2. Ááá, koukám, že čteme tu samou povídku, tu Helpless myslím ;). Ta je hodně dobrá, i když ji už moc nevnímám jako fanfiction, spíš jako samostatný příběh, protože to je dost jiné :D.
      Jinak kdybyste mi chtěli (no dobře, spíš chtělY) usnadnit práci, tak ty odkazy prosím naházejte do Doporučený četby. Když se k tomu nebudete mít, udělám to časem za vás, ale vážně byste mi pomohli (pomohly... když já nechci kluky takhle diskriminovat... nebudu to řešit :D).

      Vymazat
  10. ÁÁÁ! RADOST RADOST RADOST! Šuknič se stává spisovatelkou roku! :D Děkuju ti, žes jí nezabila a dala je konečně dohromady! Je těžké si vzpomenout na začátky,co? :D Kdy byli poprvé v upířím baru. Ale tak to má být :)
    UŽASNÁ KAPITOLA A ÚŽASNÁ POVÍDKA!

    OdpovědětVymazat
  11. No, nemám co psát, protože všechno co bych na tebe nejradši vykřičela, už tady řekla má druhá polovička Chaky :)) DOKONALOST SAMA!

    OdpovědětVymazat
  12. No, konečně si dali toho hudlana (že jim to ale trvalo kapitol :D) Jinak já bejt Elenou, tak se asi pos..., probudit se zakopaná v nějakým ledabyle vytvořeným hrobě, trošku mi to připomnělo Buffy, tuším první díl šesté série :)
    Nová schopnost se mi líbí, jak tu bylo zmíněno, líbilo se mi to už v knize. Jsem fakt natěšená na další kapitolu a Elčinu proměnu.

    OdpovědětVymazat