Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 19. dubna 2012

Óóólééé!

Juhůů, máme titul!! :D Prej šestej, to není špatný, ale ten Brněnskej brankář mi vážně přijde trošku "marnej", nebo je ten náš výrazně lepší (expert promluvil :D). Po očku jsem to sledovala a musím říct, že dneska se jim dařilo (rozhodně lepší než ty dva minulý vyhraný zápasy, kde se vzpamatovali až na konci hry a dali to až na nájezdech).
Tak, a odteď zas o hokeji pěkně dlouho ani nekváknu :D
PS: Kubíno, jestli sem zas zabloudíš, tak promiň za tento příspěvek, musela jsem :D:D

4 komentáře:

  1. Jůůů.. tak jsem si zase chtěla číst nějaké ty povídky a zabloudila jsem sem a vidím.. že jsi asi z Pardubic.. snad :D já jsem z Pardubic a vyhráli tituul... suuper :)) a tvý povídky, skvělý :):))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju mnoo :D Já sem Plzeňák,takže zase hov*o :( :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tewulinka: A já si říkala, jak určitě nenarazim na krajana, jak jsem "v bezpečí" :D. Ale co, vždyť je to šumák, jsem taky Pardubanda ;). A děkuji za pochvaly, jsem ráda, že se líbí (sakra, tuhle větu používám už ňák moc často :D)
    Ivyys: Jej, Plzeň ani nevím, jak hraje, tak daleko moje sportovní znalosti nesahaj, ale tak Brňáci teď brečej asi víc, sice druhý místo taky krásný, ale první je první. Stejně ty hovada ten pohár zas někde zničej, jsou to hromotluci :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupíí, někdo z Pardubic.. hurá... :D jo, líbí moc :))

      Vymazat