Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

neděle 9. listopadu 2014

Všehochuť

Ne, nemám další kapitolu Kuřátka. Ne, nechce se mi do ní. Ale ano, mám dobrou výmluvu! Se třema prezentacema na příští týden a nepřetržitou rekonstrukcí kuchyně nemám moc energie nazbyt.
Dále o mém životě, zvířatech a o dvou velice zajímavých filmech.



Že náš pes kouše lidi na potkání, s tím jsem se už smířila. Ale že kousne i mě? MĚ??!!! Svoji milovanou paničku!!! A jen proto, že jsem ho velmi něžně odsouvala nohou od dveří na balkón, protože tam štěkal na dělníky. Tak mě ten sr*č kousnul do palce. A divili byste se, kolik z takový malý ranky může bejt krve, prosáklo to náplastí, páskou a nakonec i ponožkou :/
Malý morče je nějaký nemocný... strašně jí škrundá v břiše, moc nežere, prakticky nepije... a na veterině už dostala x injekcí a ještě do ní ládujem nějaký tekutý kejdy. Za to druhýmu morčeti už dorostly zoubky, co si sama vylomila od neustálýho hlodání klece, takže opět z vesela v pět ráno hlodá, abychom ji nakrmili. Což se snažíme nedělat, páč je šíleně, ale šíleně tlustá.
Jo a v ten samej den, co mě kousnul pes, mě ještě autobusák, můj OBLÍBENEJ autobusák, zavřel do dveří :/ :D A kadeřnice mi řekla, ať přijdu za půl hoďky, že mě vezme, já si kvůli tomu vyberu prachy a když tam přijdu, tak tam sedí nějaká divná holka, co byla na rozdíl ode mě objednaná. Nejvíc mě ale dodělala asi omluva tý kadeřnice: "Hele se fakt omlouvám, sem na to totálně zapomněla, hele, fakt promiň." Hele, hele, hele... no, aspoň že mě druhej den pěkně ostříhala. Sice už mám vlasy z jedný strany nad uši, ale co :D.
Poprvý jsem nakupovala přes internet a k mé neskonalé úlevě mi zboží vážně přišlo. Takový strašně pěkný šperky, asi jsem se zamilovala do drátování!
No a teď ty filmy... nejdřív jsem byla v kině (asi po 4 letech) s kámošem na Divokých historkách... tak vtipnou komedii jsem neviděla od Drž hubu, což už je docela starý! A zároveň jsem nikdy neviděla černější komedii. Je to trochu drsnější, nějaká ta krev, zvratky a dokonce i hovínka, ale... některý ty konce by člověk nevymyslel :D. Fakt hodně doporučuju!!!
Druhej film jsem viděla z pohodlý domova, jmenuje se Horns a hraje v něm Harry Potter alias Radcliff. Trochu divný vidět Harryho kouřit, chlastat a dokonce i souložit, ale nakonec mě přesvědčil. Akorát nevím, co si o tom filmu myslet. Možná, že knížka, podle který to bylo natočený, by byla lepší, protože něco takovýho... se trochu těžko sleduje. Má to ale úžasnej nápad, několik (aspoň pro mě) nečekaných zvratů, člověk je u toho napnutej jak struna, i se občas zasměje... akorát opět místama trochu moc... krvavý. A taky ty erotický scény bych tam nemusela mít, obzvlášť, když se mi každou chvíli můžou objevit za zádama naši. A i v tomhle věku je to trapný :D.
Takže tak. Podívejte se aspoň na trailery těch filmů a já si pustím Jarmark marnosti, abych to nemusela číst a přitom se obojatila :P
Brou noc
Toho zpěváka nesnáším, nebo se mi spíš hnusí a děsí mě jeho vzezření, ale ta písnička je úžasná (z Horns, celej ten film je hodně spojenej s náboženstvím)

1 komentář:

  1. Hmmm... text toho songu poznám od predu od zadu. Počúvam to stále. Ale nie sama od seba, brácho to stále vybrnkáva na gitare. Som neskutočne uťahaná, sotva držím otvorené oči, musím sa drviť matiku a bolí ma hlava. Život je krásny, čo? Ale nie... je. Len niekedy je to náročnejšie :D A tie Divoké historky znejú fakt dobre :) Držím palce, s čímkoľvek treba, drž sa ;)

    OdpovědětVymazat