Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 27. září 2014

Melancholie

Sice už začala škola, ale mně to dojde až tak koncem dalšího týdne. Mně vůbec všechno dochází tak pomalu... že svojí nejlepší kámošce nestojím ani za pořádný rozloučení, když na půl roku odjíždí do Řecka, že barmanovi nestojím ani za blbou smsku, jestli mám nebo nemám jezdit, hlavně že mě sám pozval... no co, jen díky nim vím, jaký to je sedět sama na lavičce, na kterou nedopadá světlo z lampy, za to jak na ni tak na mě dopadá déšť a místo deštníku držet v ruce lahváče... celej pátek jsem proválela v posteli, neschopná cokoli sníst, neschopná se hnout, když jsem se náhodou probudila, tak jsem dostala křeče do břicha a slzy do očí... jo, takhle zle už mi dlouho nebylo. Pokud vůbec někdy.Ale dneska už je mi fajn. Jsem jen zase o něco mrtvější, prázdnější... jednou se ze mě ten šutr snad stane. Ale do tý doby se ještě určitě stihnu naučit tuhle skladbu. Vždyť jen po dnešním odpolední ji zvládám špatně, ale rozpoznatelně zahrát.
Jop, umění je fakt dobrá filtrace, výplň, lepidlo... cokoliv, co právě potřebujete.
Ale ten chlast má taky něco do sebe... takže vzhůru do ulic... hurá...

2 komentáře:

  1. Niekedy je človek oveľa šťastnejší, keď mu niektoré veci proste nedôjdu. Žije tak trochu v nevedomosti, ale aspoň šťastne :D :/
    Umenie - v akejkoľvek podobe - úžasne pomáha. Najmä ak sa naňho musíš sústrediť. Ja využívam knihy, ktoré mi zaplnia hlavu niečím iným, no len preto, že moje schopnosti hry na gitare by ma len priviedli do depky :D
    Skladba je krásna.
    Dúfam, že sa to zlepší a prajem veľa pekných dní, i keď to vonku vyzerá čím ďalej tým viac depresívne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, já furt melu o tom, jak nechci mít růžový brejle, ale když se tak na ten svět koukám... tak si říkám, že bejt slepá by nebylo zas tak špatný :D Ok, tohle myslím hodně metaforicky, svůj zrak za občasné hluboké deprese bych neměnila.
      Mně knížky bohužel nestačí. Tam to trvá pár minut, než se zažeru, a než těch pár minut uběhne... tak už jsem úplně ztracená ve vlastních myšlenkách. Potřebuju něco aktivnějšího, což ten klavír je, u toho nikdy nepřemýšlím nad ničím jiným, než hudbou. Ve psaní bych se zas snažila vyjádřit, co cítím, a... no, to by nebylo dobrý :D Už jenom tenhle článek mi zamlžil zrak.
      Ale velkolepý ohňostroj a vodka s džusem po boku dobrýho kámoše, to je ještě lepší než klavír :)
      Díky a neboj, za tři tejdny už budu zas jak sluníčko. Pokud se nepodělá zas něco dalšího, u mě člověk nikdy neví :/

      Vymazat