Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 24. července 2014

Kemp V

Občas si říkám, že už bych jela domů, že už mi ten chlast, chlapi a zodpovědnost v krámě lezou krkem. Ale pak přijdou chvíle, kdy na tohle všechno zapomenu a říkám si, že je to to nejlepší, co mě mohlo potkat O:)


Naposled jsem psala o sympatickym filozofujícím klukovi, co byl smutnej z toho, že už se neuvidíme... no, tak jsme se viděli hned druhej den, protože se nějak neměli s kámošem k odjezdu :D. Další den už teda vážně odjel... akorát že to beze mě nemohl vydržet (kdo by taky dokázal? :P) a po několika smskách si pro mě předevčírem večer přijel a vzal mě k sobě na chatu, asi hodinu odtud, doprostřed hustýho lesa. Samozřejmě, že jsem se bála k němu jenom nastoupit, ale... člověk občas musí riskovat. A jak vidíte, dopadlo to dobře. Byli jsme na celodenním výletě, protože jsme asi 2 hodiny bloudili (prej já to tady znám, to zrovna!) a ještě přelejzali plot s ostnatým drátem, abychom vylezli na nějakou padesátimetrovou anténu. No, plot jsem k mýmu překvapení zvládla, ale anténu už ne. Přes půlku předloktí z vnitřní strany mám rudej šlinc jako kráva od toho drátu, tolik k mojí šikovnosti :D. Večer jsme si udělali napůl instantní guláš, překvapivě dobrej, nalili si bílý víno, zapálili svíčky a pustili Edith Piaf... a ohřáli vodu do vany. Asi nejlepší večer v mým životě!
Bohužel, dneska ráno jsem byla vržena zpět do reality... sedím v krámě, od rána zvoní telefon a každej něco chce. Překvapivě se mi daří jim vyhovět. A udělala jsem největší tržbu vůbec, éééééj!!!! Normálně bych nebyla tak soutěživá, ale když jsem četla ten mail, co psal kolega šéfům... o tom, jaký tady ON dělá tržby a jak ON by zasloužil nějaký finanční ohodnocení za to... to jeho já, já, já, já, já mě pěkně štve. Uznávám, že se ve většině věcí vyzná líp jak já, ale zase nejsem úplně marná, tak ať jde do prde... háje :D.
Jinak, s barmanem je to ještě pořád zajímavý... trochu jsme mluvili, hodně pili a hodně se tulili... ale nemá to cenu, jenom si to musím uvědomit a začít se pode toho chovat. Naštěstí mi to svojí ignorací dost usnadňuje, divím se, že si vůbec všiml, že jsem byla den a půl pryč. Docela koukal, když jsem mu řekla, že mě někdo konečně vzal na pořádnej výlet (který mi on jenom slibuje) :P
Pfff a co ještě? Už asi jenom to, že jak byly ty bouřky, tak se mi propadla jedna stěna stanu a totálně mi to vyplavilo ložnici. Vážně vyplavilo, přišla jsem tam a ve zmačkaným spacáku byla taková kaluž vody, že jsem to nejdřív musela 3x vytřít ručníkem, než jsem byla schopná ten spacák vzít a zbytek vody z něj vylejt. Další kaluže byly pod matračkou. Výborný!!!! :D
A po měsící mi konečně odepsal francouz!
A co vy? Užíváte prázdniny do sytosti? :P

Hojtě

3 komentáře:

  1. Ňaaach.... no gratulujem... alebo čo mám na to povedať :D Každopádne je to super a prajem ti to. Drž sa ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak tak koukám, máš super prázdniny :-) . Já brigádničím na recepci jedné nadnárodní firmy a stresuju se, neboť mi sem několikrát denně volají cizinci včetně Číňanů. To si člověk může stokrát myslet, že umí anglicky... Ona není angličtina jako angličtina. Šišlové zatracení :-D .

    Představ si, já jsem v tom Tvém kempu strávila celý minulý víkend. Škoda, že jsem si přečetla až později, že jsi tam byla taky - mohla jsem poznat svoji oblíbenou blogerku. :-/ Obdivuju, že tam vydržíš celé léto. V téhle části republiky je fakt příííšerný vedro :-) .

    Braen

    OdpovědětVymazat
  3. Janka: Díky :)

    Braen: Jo, to věřím, že taková čínská angličtina není žádná sranda :D:/ Ona někdy i ta francouzská dá člověku zabrat.
    Jééé, no to je vážně škoda :( Uvítala bych jednou taky holčičí společnost :/ A čtenářky vždycky ráda potkávám.
    Vedro tady je, to máš pravdu, a obzvlášť v tý naší prodejničce ze dřeva a skla jenom s jedním větrákem.

    Uf, stát na posledním schůdku štaflí, v šatech, s obecenstvem pod vámi, telefonovat a u toho zjistit, že vám po zádech leze dost velkej pavouk... málem ze mě byl létající Čestmír :D:/

    OdpovědětVymazat