Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pondělí 7. července 2014

Kemp III

No, tak se nám to začíná pěkně rozjíždět...



Dneska mám vážně den blbec. Spíš idiot. Do mobilu se mi vylilo kafe (naštěstí to rozchodil) a pak mi nešly otevřít dveře od krámu, tak mi chlapi z vedlejší hospody přišli na pomoc a dveře nakonec otevřeli, jenže v zámku zůstal klíč a jak se ty dveře rozletěly, tak se klíč zlomil... jsem zvědavá, jak to budu vysvětlovat šéfům, snad to pochopěj :(.
Ledničku nakonec mít v prodejně k dispozici nebudem (moc prachů), ale naštěstí mi tu naši nechali takovou tu malou modrou do zásuvky. Sice moc nechladí, ale lepší než nic.
No a největší problém mám s alkoholem a chlapama. Skoro by se dalo říct, že jsem se já kráva dostala do takovýho milostnýho trojúhelníku, ale vážně jenom skoro, protože se buduje teprve 2 dny, takže... nikdo z nás není do nikoho tak docela zaláskovanej, chápete.
Nejdřív jsem se začala bavit s barmanem, kterej mi byl strašně sympatickej (a říkal mi panenko O:)), jenže pak bylo v hospodě moc lidí, takže na mě neměl čas a já zůstala chudinka zase opuštěná, když v tom se u mýho stolečku zjevil druhej sympaťák (shodou okolností se oba jmenujou stejně, ale jinak si moc podobný nejsou). Dali jsme se do řeči a zjistili, že si v hodně věcech notujem. Strašně jsme si sedli, fakt. Popíjeli jsme, tancovali... procházeli při měsíčku... dál to nechám na vaší fantazii, každopádně do stanu jsem se dostala až ve 4 ráno a druhej den hurá do práce! Po práci jsem s ním a jeho kámošema šla zas popíjet (začala jsem minerálkou, odhodlaná, že toho večera nebudu pít, a skončila s pořádně silnou havanou s kolou a pak ještě dvěma pivama... nebo třema?) a všechno se vyvíjelo pěkně. Přešli jsme pak do jiný hospody (jediný otevřený) a tam potkali barmana (nepracoval), kterej mi nabízel, ať si k nim přisednu. Nebo nabízel... skoro spíš přikazoval :D. Tak jsem tam tak přebíhala mezi stolkama, protože jsme se všichni k jednomu nevešli a chtěla jsem s oběma udržovat dobrý vztahy. Nakonec jsem skončila u barmana, kterej do mě nestydatě lil alkohol horem spodem a já už měla naváto, takže jsem se nijak zvlášť nebránila. Pak odešel sympaťák, kterýmu jsem slíbila, že mu ještě popřeju dobrou noc (další shodou okolností jsme měli stan přímo vedle sebe) a pak... no, pak začal bejt barman až nebezpečně sympatickej a milej a najednou stojím venku a přes jeho pusu se mi sice špatně dejchá, ale jinak mi nikterak nepřekáží.
Achjo, a já jsem teď z toho celá tumpachová, protože sympaťák sice odjíždí, ale mluvil o tom, že by se sem vrátil... a oni jsou oba takoví... achjo. Celý 4 roky nenarazím ani na jednoho chlapa, se kterým bych si rozumněla a šlapalo by nám to, a teď musím narazit na dva najednou :/. Nemluvě o tom, že se cítím jako "kempařská děvka" a nevím... prostě nevím. Nevím, jak se k nim chovat. Nemůžu to přece táhnout s oběma najednou, nemůžu se rozhodnout, protože ani jednoho pořádně neznám, a nemůžu je od sebe ani oba odstrkovat, protože k tomu nemám důvod, protože nechci a hlavně proto, že přes veškerou moji snahu to na ně nemá skoro žádnej vliv, jestli kroutím hlavou nebo přikyvuju, zmetci! :/:D.
Já, která se pitvám v milostným trojúhelníku už asi 2-3 roky, nevím, co si počít, to je konec!!! :D
A je to taky konec tohoto článku. Držte palce, ať to tu v tom vedru vydržím a ať... se to všechno nějak vyřeší.


I stared up just to see
With all of the faces, 
you were the one next to me.

8 komentářů:

  1. Povedala by som, že potrebuješ riadnu dávku šťastia k tomu všetkému a fakt ti ju prajem lebo toto... už nejaký čas čítam tvoje články, ale toto je priveľa, už aby sa to aj tebe stalo, ako, chápeš, dúfam :D Proste, veľa šťastia, fakt. Najmä dnes, keď priťahuješ také situácie.
    Keď si prvýkrát napísala, že milostný trojuholník, hneď som si spomenula na DZ, ale keď som bola na konci článku, vážne som si pomyslela, že Elena to má v DZ oveľa ľahšie ako ty momentálne :/ :D
    Držím prsty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakože už abych potkala nějakýho normálního chlapa? Nejsem si úplně jistá, jestli to bylo to, co jsi myslela :D.
      Tjn, Elena aspoň ví, jakej má kterej výhody a nevýhody, já vím kulový. Ale řekla bych, že nejlepší to bude prostě neřešit... stejně by s nima vztah na víc jak léto asi neměl velkej význam, protože oba bydlej dost daleko, jednomu je 30, druhýmu dokonce 32... a pár nedostatků jsem vypozorovala, psychickejch i fyzickejch. Ale snažím se bejt nepovrchní a dát čistě jenom na to, jak mi s tím člověkem je. I když nevím, jestli je to tak správně :D
      Jinak dveře už naštěstí fungujou, jenom musím nechat udělat novej klíč. A to se mi sám od sebe nabídl kuchař, že pojede do Brna a má známýho klíčníka, tak že to zařídí. Jojo, ještěže jsou Moraváci takoví hodní a ještěže málokdo odolá dívce v nesnázích :P :D

      Vymazat
    2. Akože že by sa ti stávali normálne veci, ale spadajú do toho aj chlapi :D
      Vzdialenosť a vek robia problém, ale aj tak to je ešte len prvý deň prázdnin, takže máš čo robiť, no :D
      Nikto ti nevie odolať O:)

      Vymazat
    3. Jo takhle :D. No, to už spíš potkám nějakýho chlapa, než že by se mi přestaly dít podivný věci :D. Ale děkuji :). Já jsem ráda, že ty moje příhody aspoň mívaj dobrej konec. Většinou.

      Vymazat
  2. Aby tý smůly náhodou nebylo málo, tak mi dneska přišel mail od obchodního vymáhání skupiny Komerční banky, že jsem na svým účtě šla do mínusu, takže jim dlužím dvě stovky, což vůbec nevim, jak se mohlo stát, ale... nemám sílu to řešit, prostě mi naši pošlou tisícovku a já jim to po výplatě vrátím.
    Fakt nevím, jestli je to smůla, špatná karma, nebo jsem prostě jenom tak blbá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Holka, zaujalo mě sdělení "lil do mě alkohol horem spodem". Nějak si to v praxi neumím představit :-D .

    Soucítím s Tebou a přeju co nejsnazší rozhodování. Bydlí alespoň jeden z nich blízko Tebe? Pokud by to mělo mít dlouhodobější trvání, vztahy na dálku jsou na nic :-/ .

    Braen

    OdpovědětVymazat
  4. Ňach, ňach, ňach, ňach :D Jáááj, vidíš ako to dopadá keď človek veľa pije! Nepi toľko! Ale houby čo kecám, na posledný deň školy som nevyzerala zrovna triezvo... no, tak cudzia dobrá duša mi pomáhala chodiť, inak by som chodila po štvornožky a donútila ma sa obuť, takže ja nemám čo do toho kecať :D Držím palce, nech ti to vyjde aspoň s jedným z nich. ;) Som po trojtýždňovom tábore, členky mám totálne dokriplené, zajtra alebo pozajtra idem k ortopédovi, ale už zdravoťáčky aj môj fotkrík, ktorý sa do toho trochu vyzná skonštatovali že ja budem kripel do konca života. nuž, to je pekný rozsudok :D

    OdpovědětVymazat
  5. Braen: Nojo, zní ta moje věta trochu... nestoudně :D. Ale jenom jsem tím chtěla zdůraznit, kolik toho alkoholu do mě lil.
    Jinak... tady problémy přicházejí stejně rychle jako odcházejí, takže... A dlouhodobější trvání tady asi po nikom nemůžu chtít.

    Janka: Když tady se nedá dělat nic jinýho než chlastat :D:/
    No vidíš, tak to jsi byla víc opilá než já, já mám všechno pod kontrolou, jenom spustím i ty malý zábrany ve svých činech a slovech, co si za střízliva dávám.
    Jej, achjoooj... ale tak snad...doktoři rádi přeháněj, polovina mých známých by neměla dělat žádný sporty a málem se pohybovat jenom na vozejčku, a přitom... tak snad to bude podobný případ :)

    OdpovědětVymazat