Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 13. května 2014

Rolling, rolling and action!

Neptejte se mě, co to má znamenat nebo jak mě to napadlo :D. Jenom jsem se chtěla ozvat, že žiju.


Žiju, ale poněkud unaveně. Pořád se učím, dělám zápočty a zkoušky... a ono to pořád nekončí :( Naštěstí jsem zatím celkem úspěšná, jenom jedna mrcha mi to nedala, což nechápu proč, když jsem měla 9 odpovědí z 10... ale bohužel ta... nereaguje ani na maily, takže to prostě budu psát znova. A zrovna takovou blbost. Fakt by mě zajímalo, co má ekonomika a podnikání společnýho s tím, že v 5. st. př. n. l. nějakej Herodot sestavil první mapy... taková blbost, že se to ani do zemáku ani do dějáku nehodí a ona to dá do ekonomiky. Ale co jsem čekala od ženský, jejíž semináře vypadaj tak, že si předčítáme "aktuality", který jsou většinou pár let starý.
Nechodit do kauflandu je úžasnej pocit, ale vůbec mi nepřijde, že bych měla víc času :/ :D To bude asi tím, že víc spím, delší dobu snídám a před zahájením jakýkoliv činnosti sjedu 2 díly Willa a Grace nebo MASHe. Na moji obranu, po měsíci nesledování seriálů se moje angličtina vážně zhoršila, takže... já to vlastně dělám ze studijních důvodů! :D
Taky jsem začala běhat. Už jsem byla asi 7x a jednou jsem v kuse uběhla 2,5 km!!!! Hustý, co? Málem jsem pošla :D. Taky se snažím aspoň jednou tejdně plavat... kdybych nežrala tolik čokolády a nechlastala tolik kafe a tak málo vody, skoro by se dalo říct, že žiju zdravě. A taky je tu ten problém s kouřením, moc se mi nelíbí, že pokud si nedám dvě cigára denně, jsem taková... neklidná. Ale co nadělám. Já vím, mohla bych přestat, ale tak pevnou vůli fakt nemám.
Taky jsem připsala kousek k DZ a opravila celý DR. Ale ještě tam chci nějaký scény buď vymazat, nebo přidat, nebo oboje... a taky ty děcka nemaj bejt v devátý, ale osmý třídě... a kvůli tomu se chci zeptat nějakýho Amíka, jak se takový osmáci chovaj. Takže mě čeká ještě spousta práce :/
Je na prt, že jsem odepisovala na několik inzerátů už před dvěma měsícema a oni se mnou domlouvaj pohovory až teď! Následující dny budou fakt zajímavý, ve čtvrtek zkouška, v sobotu exkurze v Jičíně (na který budu pár minut přednášet v angličtině), v neděli nejspíš pojedu někam na Sázavu, abych si vyzkoušela, jaký to je pracovat v kempu, a v pondělí pojedu do Prahy na pohovor... a v úterý a ve středu další písemky... UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! :(:D Ale na ten pohovor do Prahy držte palce, to by byla skvělá práce. A ten chlápek, co se mnou komunikuje, působí tak strašně sympaticky, že jsem se snad do něj zamilovala :D:D.Pardon, ale on je vážně takovej ťuťu, takovej uvolněnej, ale přitom... jak bych to řekla.... přitom je to na úrovni. A má strašně milej hlas. Já jsem fakt magor :D

Mějte se ;)

5 komentářů:

  1. Ak chceš, môžem ti dať kontakt na kamošku, ktorá je teraz v Amerike, za cca 27 dní (tuším) sa vracia a mohla by si si s ňou popísať, alebo tak :D Dám ti jej face(book) ak chceš, alebo niečo také... mail neviem :) S tým fajčením... nooo, let's say, že nie si jediná, čo s tým máš problém :DD Ja sa teraz flákam, ale začala som si najnovšie robiť domáce úlohy, úspech! :) Keďže som veľmi lenivý človek, je to fakt úspech. A za včera večer, čo som bola ako prejdená kamiónom (celý víkend som nespala, z dôvodu birmovaneckého výletu... áno, snažím sa aspoň tváriť sa, že som slušná a nábožná) som stihla tri. Proste som sa ráno zobudila a že... to sa mi iba snívalo, alebo to som fakt hodinu a pol zabila domkami? :D Klipká mi tu hlava aj teraz nad compom, ale tak čo už. Držím palce s tým ťuťu chalanom, nech sa aspoň tebe čo sa týka vzťahov darí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to seš vážně moc hodná, ale asi to nebude třeba :). Zaprvý bych nerada tvoji kámošku prudila, zadruhý mám profil na interpals a tam najdu spouuustu rodilejch amíků, což by bylo pro ten můj "výzkum" nejlepší, aby měli vlastní zkušenosti. A budu psát víc lidem, páč nečekám, že by měl každej stejnej názor. A otravovat úplně cizí, náhodný lidi mi přijde míň blbý :D.
      Dělat domácí úkoly je ještě horší než se učit... úkol se dá vždycky opsat před hodinou, ale písemka... s mojí slepostí a hluchostí se můžu spolehnout jenom na svoje znalosti :/ :D
      Je to zvláštní, jak tady v čechách většina lidí ani neví, co to biřmování je :D Já sama jsem to asi poprvý slyšela od Mariam.
      :D:D Heh, děkuju, ale vážně nečekám, že s tím... chalánem má vůbec smysl fantazírovat :D. Podle mě to bude nějakej ženatej pupkáč s kopou dětí. To mně už vážně jenom tak hrabe ze samoty, za chvíli budu tvrdit, že ten hnusnej tlustej smradlavej bezďák, co se doslova motá kolem našeho baráku a prdí a krká, je sexy :D:D

      Vymazat
    2. Jéj, to si pamätám, myslím, že som to tu vtedy aj vysvetľovala :D Už budú dva roky od toho, hm, ten čas beží.
      Btw. držím palce so školou :) Je to hnus, furt dakto dačo chce, nikdy nikto nepovie, jak to má presne vyzerať, a potom ešte dostaneš, že to nevyzerá tak, ako nepovedali, že by malo. Aspoňže máš dostatočný spánok a športuješ, ja po 600 metroch behu mám problém za polhodinu chytiť dych :D A naposledy som spala viac ako 8 hodín asi 1. mája, keď dobre pamätám. Ani cez víkendy sa nejako nevyspím :D A každé ráno si hovorím, že pôjdem spať skôr.
      No nič, idem pridať kratučký článok aj u mňa, o dva dni bude mesiac, odkedy som naposledy písala :D

      Vymazat
  2. Od začátku roku jsem se na angličtinu učila jen slovíčka a na vysvědčení stejně nemůžu mít nic jinýho než jedna. :D (to je jedinej předmět, kterej mi nedělá problémy) A určitě za to vděčím především filmům a seriálům. A taky svojí skvělý učitelce ze základky. Ale těm seriálům asi víc. :D Člověk se to nikde nenaučí líp, než když to oposlouchá. :) S tou ekonomikou ti samozřejmě budu držet palce, ale ty to určitě zvládneš. :) A stejně tak s těma pohovorama, i když moc nerozumím tomu, o co máš přesně zájem. Hledáš náhradu za kaufland, jestli jsem to pochopila, nebo práci jako PRÁCI ? :) Snad jsem tě teď neurazila, to jsem neměla v úmyslu!

    OdpovědětVymazat
  3. Mariam: To chápu, na gymplu mi taky přišlo, že nemám čas ani spát. To, že ve zkouškovým není vyučování, je velkej rozdíl :).
    Nesmíš běhat moc rychle, já jsem taky dřív oběhla dvě kolečka (ty měly tak 400-.500m. Dohromady, ne každý zvlášť.) a měla jsem plíce na jazyku. A poprvý, když jsem šla běhat, tak jsem dala tak... kilák, maximálně kilák a půl. A druhej den mě strašně bolely nohy :D. Ale je to fakt dobrý.
    Taky držím palce se školou, teď to máme těžký období :/

    Chaky: Jono, učitelé můžou dělat, co chtěj, ale na ty seriály prostě nemaj. Ani knížky nejsou tak dobrý. Ale zase ve škole se nejvíc naučím gramatiku, to je pravda, tu ze seriálů nějak nepochytávám.
    Neboj, neurazila ;). Hledám jenom brigádu na léto. Chtěla jsem cestovat, ale nemám moc s kým a sice 15 000 mi přijde jako strašná fůra peněz, ale... když pak člověk počítá letenku, jídlo, ubytování... tak zjistí, že to zas taková sláva není :D:/ Takže to zatím rozfofrovávám za oblečení O:) KAždopádně abych se přes prázky nenudila, tak si hledám brigádu, ale ne v Pardubicích, abych aspoň trochu vycestovala. A něco si přivydělala. A měla bych mít v pondělí pohovor, ale ten chlap mi měl dát ještě vědět kdy a kde přesně (Praha je dost širokej pojem) a zatím furt nic... ať mě moc neštve, zrovna dneska jsem si na ten pohovor koupila krásnou košili!!!! :D

    OdpovědětVymazat