Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pátek 28. února 2014

Výroční zpráva II

(Záhlaví blogu z 29. 2. 2012 až 13. 6. 2012)


Tak už je to zase tady, ten neoficiální 29. únor. Jsem zvědavá, jestli ho tenhle blog ještě někdy zažije :D

Takže... je to neuvěřitelný, ale zvládli jsme to, dožili jsme se dvou let! To už je docela výkon. Ale nijak zvlášť mě to nepřekvapuje, ještě loni jsem byla skálopevně přesvědčená, že tenhle blog tu bude do konce mých dní. Teď už tak optimistická nejsem, ale neděste se, neplánuju to tu zrušit. Naopak, chci novej design,
ale jsem líná ho vymejšlet :D.

Takže... nevím, jak u vás, ale u mě se toho za ten blogovej rok celkem dost změnilo: odmaturovala jsem, našla si pořádnou brigádu, našetřila dvanáct tisíc, dostala se na vejšku, udělala první semestr,... ukradla jsem vidličku ve školní jídelně (ne, vypůjčila, hodlám ji vrátit, vážně!)... dostala pusu od chlapa, co by moh bejt můj táta... platonicky se zamilovala... přestala sledovat TVD... do domácnosti nám přibyly dvě morčata (málem jsem na ně zapomněla, ale zrovna se rozkvičely, holky naše)... setkala jsem se s jednou svojí čtenářkou... jojo, mám to krušnej život, co? :D
Pro tenhle blog je to bohužel smutnější a můžeme za to my všichni.

Čísla

2 designy: Tenhle by tu měl být od 24. 11. a málem už jsem na něj zapomněla. Pořád se mi asi ze všech líbí nejvíc. Takže ho možná znovu nastavím :D. Nápis zněl: I put my heart and my soul into my work and have lost my mind in the process.


No a ten druhý vidíte, tuším, že tu je od srpna. Už ho mám tak trochu plný zuby, ale jak jsem říkala, nevím, na co ho změnit.

Počet příspěvků: 118 (ale promazávala jsem, tak těžko říct)
Počet komentářů: 1 239
Počet zobrazení za dobu existence blogu: 100 500 (cca)
"Nejživější" měsíc: červen 2013 (4 189)
"Nejmrtvější" měsíc: leden 2014 (1 389)
Nejzobrazovanější příspěvek: Stefan nebo Damon? (444) dále pak Dej mi šanci a Nebe, peklo, motel
Jak mě lidi našli: To zůstává více méně stejný jako loni
Publikum: Čr - 67 152, Sr - 24 425
Kolik jsem zhruba napsala stránek VŠECH povídek: No, asi není třeba to "všech" tak zdůrazňovat, když byly jenom dvě :D

DZ - závěrečná zkouška: 136 (nepočítám 7 z minulýho roku)
DR - kluk jménem Chelsie: 132 (nepočítám 26 z minulýho roku)
suma sumárum to máme: 268 stran za rok! Pořád slušný, dle mého názoru, ale loni to bylo 330...

Zajímavý (přímo zarážející) mi však přijde toto: První série DZ má 94 stran, další 151 a poslední zatím 143... DR má zatím jenom první sérii a už má 158 stran. To je docela velkej rozdíl oproti DZ, a přitom má ze všech nejmíň kapitol... takže prodlužuju kapitoly... řekli byste to? Já teda vůbec :D Počítala jsem to dokonce dvakrát (věřte mi, bylo dost strašný to počítat jenom jednou), protože mi to přišlo nějak... moc stránek pro DR... ale je to tak.

Každopádně... co bych tak ještě řekla o minulém roce: moc se nám nepovedl, vím, že na tom nesu velkou část viny, protože jsem tu nebyla... 3 měsíce, myslím? To se mi předtím nestalo, že bych takhle dlouho nepublikovala. A nebylo to jenom časový vytížení, i když... jo, mám míň času než na střední + jsem línější. Ale je to i vaše vina, já si ty statistiky sama nezvednu! :D
Takže... tady je plán: Já se budu snažit psát alespoň 2x týdně (myslím jako psát povídky, ne články) a vy se budete snažit sem chodit a AKTIVNĚ se podílet na rozkvětu blogu. Spousta z vás už tak činí, nebojte, vím o tom :). Ale někteří by si mohli hrábnout do svědomí. Uvidíme, jak nám to půjde. Když to nepůjde, tak to bude prostě míň aktivní blog, méně článků, nížší frekvence přidávání kapitol, ale pořád to tu bude v provozu. Upřímně, mně by to tak vyhohovalo víc :D.

Takže... nějak optimisticky to zakončit. Doposud jsme si vedli dobře, čtenáři sice odcházejí, ale i přicházejí a zůstávají. V tomto "blogovém" roce mě nikdo myslím ani nijak zvlášť nenaštval, což se loni párkrát stalo, takže... další pozitivum! :D
A vůbec... je to tu prostě úžasný, protože my jsme úžasní, tak buďme ještě úžasnější!

Úžasnosti zdar! :)


Výroční zpráva I

3 komentáře:

  1. Nejak mi ušlo, že si blog založila 29. februára. Ale je to úplne super!! :D
    Už som takmer aj zabudla na pôvodný dizajn, je pekné, si ho takto pripomenúť tým záhlavím. Ten modrý sa mi páčil asi zo všetkých najmenej... A počkať, bola tu aj srnka, nie? Tá srnka bola super! :D
    Kde sa ja trepem s mojimi 11 stranami NZN, ktoré boli rozdelené do 6 kapitol asi :D Ty píšeš viac jak original spisovateľ.
    Aaaaaa, našla som srnku v minuloročnej výročnej správe, paráda! Mám pocit, že niekedy 29. apríla alebo okolo toho dátumu bude... nie, moment, to je neskoro, koncom mája som mala už aj ja blog... moment, šak to nájdem.
    Áá, tu to je! :D http://sunkic-povidky.blogspot.cz/2012/04/28-kapitola.html 11. apríla. Aj s mojím "podpisovaním" :D
    Čiže o chvíľu to budú dva roky... nebojím sa povedať, že mi tak trošku zmenili život :) Úplne, blogy a všetko okolo toho, bez teba by som len ťažko našla a začala čítať iné... :D
    Dúfam, že ďalší rok bude ešte lepší ako ten prvý, že písanie ti bude ísť od ruky a že ľudia budú komentovať :D

    OdpovědětVymazat
  2. V první řadě tě musím obdivovat, že se pustila do všech těchle počtů a udržuješ si v blogování řád. (což se u mě neděje a dít asi ani nebude). Gratuluju, k všem těm vysokým číslům:) Doufám, že nejsem jedním z těch, kteří tě zklamali, ale hrabu si do svědomí tak i tak. Tvoje povídky čtu většinou se zpožděním, a někdy jsou moje komentáře nesmyslné, ale můžu upřímně říct, že tvůj blog je můj nejoblíbenější. Já jich moc nenavštěvuji, ale u tebe nemám nikdy potřebu se nutit. Vymyslet komentář, když jsem vyšťavená, je někdy sice těžký, ale alespoň se ti pokouším dát negramotně vědět, že jsem to četla, a že se mi to líbilo. :D
    Jinak design se mi líbil nejvíc ten s tou srnkou, a pořád si ho pamatuju. Teď mě ta grafika nějak chytila, takže bych se ti možná i pokusila pomoct, kdybys o to stála :D nechci se vnucovat, vážně. :) Stejně by mi to asi trvalo dlouho a pak je tu ta věc (velkej problém) že vůbec netuším jak funguje blogspot. A moje pokusy na blog.cz taky nedopadli nejlíp. Já si je vždycky nechám udělat nebo si je stáhnu od nějakýho počítačovýho génia. Ale když koukám na ten obrázek, co je v tomhle článku, ten čtverec, třeba je to míň složitý. Vážně vyrobíš čtverec, a pak ho nastavíš? Nechápu blogspot :D Ještě jednou gratuluju, ke dvěma rokům na internetu, a házím ti na hlavu konfety :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mariam: Mně to přijde spíš úplně na pendrek, ale... co by se ode mě taky jinýho mohlo čekat? :D
    Neee, srnka byla moc nudná :/ :D
    No, jak kterej spisovatel. Furt mám zafixovanýho toho Kinga, kterej píše 6 stran denně. A vyšlo mu přes 50 kni, z nichž některý měly... fakt hodně stránek, snad i 1 000 mi říkala spolužačka? Myslím, že přes 1000. Nechápu.
    Ty jo... jako já vím, že sis zakládala celkem chvíli po mně, ale stejně... mi vůbec nedochází, že tvůjblog je jenom o půl roku mladší, přijde mi ještě mladší, nevím proč :D.
    Viď, ty blogy měněj život... svým nenápadným způsbem, ale přece. Obohacujou ho :).

    Chaky: Já jsem perfekcionalista, bez řádu by to u mě nešlo :D. A mlč, prosím tě!!! Samozřejmě, že tebe ani Mariam ani spousty dalších se to netýká, mluvím vždycky k těm, o nichž vědí jenom statistiky :).
    Hele, upřímně... já moc nevím, jak to s těma designama je :D. Já vždycky vytvořím (nebo najdu) nějaký pozadí, který má rozměr 1800x1600 a pak musím ještě vykoumat, aby to nějak "vycházelo", protože je vidět jenom část toho pozadí. Proto ten modrej čtverec vypadá takhle tak divně :D. Tím chci zdlouhavě říct, že bych ti to mileráda svěřila, kdybych ti mohla nějak říct, jak to má... ne vypadat, ale... chápeš. Možná nechápeš. Neumím to vysvětlit :/. Každopádně budu potřebovat obrázek pro druhou sérii DR O:).

    Díky moc, holky!!!! :)

    OdpovědětVymazat