Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 18. prosince 2013

Život beze mě stojí za bobek, což?

Mno, nebojte, ten můj vypadá přímo jako hromádka bobků :/
...
Ne, zas tak hrozný to není, ale mohlo by bejt asi tak 100000000000x líp :D



Achjo, fakt jsem doufala, že se ke psaní dostanu aspoň během svátků, ale... nevypadá to :/ Celej leden mám plnej zkoušek a zápočtů, to jako vážně, když to půjde dobře, tak mezi každou / každým budu mít 2 dny volna. Což je tak akorát na to se naučit, něco přes den sníst a dopřát si nějaký ty hoďky spánku. Ještě do toho musím zakomponovat kaufland... k posrání.
Em, tak jo, ta škola není trapně jednoduchá, ale pořád nesouhlasím s těma kecama: "Maturitu po vejšce zhodnotíš jako trapně jednoduchou". Na jakou vejšku ty lidi chodili? A na jakou střední? Jedna moje zkouška/zápočet (většinou v tom není rozdíl) pokryje tak... 2-3 maturitní otázky z 1 PŘEDMĚTU. Halóóó, maturuje se ze 4. V jeden den a ne ve dvou měsících... Těžký je to v tom, že... no, je to nějak hektický :D. Do toho seminárky, prezentace (tolik jsem jich nedělala za celou střední), různý úkoly a překlady. A taky dozvědět se, jak ta zkouška vlastně bude vypadat... částečně díky tomu jsem teď jeden zápočet nedala a budu to muset zkusit znova v lednu... s půlkou třídy, to je aspoň trochu uklidňující :D. A ta učitelka je nehorááááznááá mrcha, která pořádně ani francouzsky neumí.
Taky je mi hrozně líto, že teď nikde nic od vás nečtu, věřte mi, ráda bych, ale... ne, volnýho času jsem poslední měsíc moc neměla. Kaufland mi naflákal směny kam jen mohl a mé tajné přání onemocnět a bejt pár dní v posteli bohužel nikdo nevyslyšel.
Oficiálně nenávidím jednoho svýho spolužáka. Asi jako všichni. Věřte mi, ten člověk by šel na nervy úplně každýmu! Podezřívám ho, že trpí Asperengovým syndromem. A ještě k tomu je to idiot s celkem solidním sebevědomím a smrdutým dechem. Hahaaa, a taky neudělal ten zápočet, pěkně čuměl, hošánek :P:D
Už zapomínám, jak zní vlastně čeština, to bohužel neznamená, že bych uměla francouzsky :D. Ale jistý pokrok tu je.
Co ještě... s jazykama mi pomáhá úžasnej kluk a kvetu z něj jak... sněženky po zimě. Což není dobrý, věřte mi :D. Ale věřte mi i to, že je dokonalej... rád vaří, zajímá se o moje psaní, sám trochu píše, má vlastní byt, je roztomile i sexy pěknej a má příjemnej hlas (aspoň z toho, co jsem na počítači slyšela), je vtipnej, chytrej, "zajímá" se o mně, ale zároveň dost mluví i o sobě, takže to nejsou výslechy... Pravděpodobně se naživo ale nesetkáme :/ :D
Povzbudivé ale je, že 3 zápočty už mám!!!
A to bude asi vše... chtěla jsem vám jen dát vědět, že žiju, a že nemám páru, na kdy plánuju comeback... už jsem nic nenapsala, ani nepamatuju. Chybí mi to míň, než jsem čekala, ale chybí.
Do Vánoc se ještě určitě ozvu a když čas dá, tak snad i něco pro vás vymyslím.

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore can love...
woooo, tohle a refrén francouzský hymny umím nazpaměť :D

Mějte se ;)


7 komentářů:

  1. ... Finally!! :D Niečo tu pribudlo :D Chápem ťa, že nemáš čas, koniec koncov, ja som nepísala už celé veky (naozaj, asi tak tri mesiace.. nie že by som mala vlastný blog, ale píšem len tak sama pre seba) a tak tomu rozumiem.. A slávnostne ti musím oznámiť *fanfáry*, že tvoj blog je asi môj najobľúbenejší :D Teda, neviem či to tak naozaj je, ale aj napriek tomu, že s plným vedomím viem, že tu nič nepribúda, chodím sem mrknúť tak tri krát do dňa, aj viac, ak ma to napadne, čo je na mňa pomerne dobrý výkon... Čo ešte? Držím ti palce so skúškami, školou a bolo by mega mať nejaký vianočný špeciál, alebo niečo také, ak by si si našla čas. Úplne super by bolo, aj keby to bolo tak trochu z časovej línie. Je jedno ku čomu, aj tak to bude super :3 Keby som nemala prístup k internetu, alebo by som bola niekde preč (moji rodičia sú schopný všetkého), tak zatiaľ šťastné a veselé :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, já už úplně zapomněla, jak je krásný tu bejt s váma :) :D. Přísahám, že až to bude možný, vynasnažím se, aby tenhle blog i zůstal tvým nejoblíbenějším ;) Po lednu už snad fakt! To mi daj zas do května pokoj... doufám :D.
      Vánoční dárek se mi podařilo pro vás už vymyslet a dokonce i vytvořit... budete stopro překvapení, ale... no, bude se to týkat DZ ale nebude to nová kapitola ani nic tak fádního. Bude to velmi origoš :D
      Díky díky, případně taky šťastný a veselý a brou noc ;)

      Vymazat
  2. Zdravím,
    tak vidím, že nejsem sama, která je v jednom kole. Zápočty, zkoušky, práce, kamarádí, čtení a taky spánek. Bohužel čtení jakékoli knížky nebo některé z mých oblíbených FF nestíhám, a posezení s přáteli taky ne :D ...
    Ha co jsem to za člověka? :D ... Doufám, že až se ti to uvolní něco přidáš a já si to velmi ráda přečtu, bude to fajn odreagování :)
    A držím palce se zápočty a zkoušky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aaaaaaaaah, to je pocit.
    Tu chodím každý deň, už som ti chcela napísať, či žiješ :D
    To čím bližšie k Vianociam a prázdninám, tým horšie to je. Ako sa vyjadrila naša slovenčinárka - jej duša sa vlečie už len štvornožky (alebo niečo v tom zmysle). Prázdniny sú veľmi potrebné momentálne. Vzhľadom k môjmu zvyku vyrábať vianočné darčeky a taktiež zvyku zabúdať a odkladať, tento týždeň nič nestíham :D Ani nehovoriac o tom, že darčeky musím dokončiť dozajtra. Teda, dačo som ešte ani nezačala :D Ja sa strašne teším na pár dní, kedy nebudem musieť stále myslieť na to, čo mám robiť a nerobím. Dúfam, že aj ty si nájdeš trochu času na oddych :) Chcelo by to aspoň mesiac prázdnin.
    Tak veľa šťastia v škole :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tereza: Taky ani na ty kámoše není moc čas... teda minulej tejden jsem s nima byla na pivu a dneska jdu taky, ale... jenom vážně na chvilku :/ :D.
    Mno... ne, přísahám, že v únoru něco přidám, děj se, co děj! :) A ten Vánoční dáreček, samozřejmě :)
    Díky, taky držím palce se zkouškama!

    Mariam: Já vííím, taky už jsem si říkala, že tohle je na mě fakt doba :D
    No to teda... ty před-svátky jsou fakt příšerný... ve škole, v kauflandu i doma, to je to vůbec nejhorší, že se před tím nedá nikam utýct :/
    Pff, mně stačí, že "vyrábím" dárek vám, kdyby ještě ostatním... no, ono ani to, co jsem koupila, není světaborný, ale stejně :D.
    Díky, díky! Taky doufám, že jsi poslední den přežila bez újmy.
    Jsem fakt ráda, že to tu ještě někdo čte :)
    A teď jdu uklízet :/

    OdpovědětVymazat
  5. Život bez tebe stojí pěkne za bobek, to ti povím :( Zvlášť když z tvýho blogu především čerpám energií. Ale neobávej se, protože tvé situaci rozumím. Asi nedřu jako ty, ale i tak si furt zvykám na přestup ze základky na střední. Jakoby se to kupilo. Ještě že jsou ty svátky. Takže si je užij, a využij volno k lenošení O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se neboj, já taky tak nedřu, já jen toho dělám hodně napůl :D Čas mi především žere dojíždění a ty nechutný pauzy mezi hodinama, ale... ty přec nemůžu využít k učení, že jo, neeeee, při těch hrajem s Věrkou sudoku, miny nebo spider solitaire! A nebo čekáme 20 minut na oběd, abychom byly první :D:D
      Jop, všechny přechody jsou drsný. Držím palce, ať si co nejdřív zvykneš ;)
      A Vánoční překvápko přidám už asi dneska, ať... no, prostě na Vánoce třeba nebudete na počítači, co já vím :D

      Vymazat