Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 17. října 2013

22. kapitola - Horečka

Komentář autora: Sakra, fakt bych měla něco dělat do tý školy, ale fakt se mi nechce :/
Jackýsek nám stoná a Chelsička se nám o něj stará. Hm. Kdo je větší chudák? :D
Taky se podíváme trochu do minulosti a zjistíme, co se stalo po tom, co Jack viděl svoje pronásledovatele u vyhořelý restaurace.
Na to, že má kapitola 2,5 tisíce slov, ji má člověk přečtenou, ani nemrkne :/ :D.
Příjemné počtení (snad najdete isnpiraci pro komentář) ;)





A jéje, něco na mě leze…
Už si ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy nemocnej, ale takhle nějak jsem si představoval chřipku. Zimnice mě přepadla už cestou k Chelsie a přes noc nabrala na síle. Za boha jsem se nemohl zahřát, a přesto mi na čele rašil pot. K tomu mě bolelo celý tělo a dostával jsem křeče do žaludku. To druhý bezpochyby zavinilo to, jak jsem do sebe předešlý večer naházel ten puding.
Byl jsem slabý jak kotě, ale volání přírody se nedalo vzdorovat. S námahou jsem se zvednul, u popelnic se vymočil a celý zadýchaný si zalezl zpátky do pelechu. Otřásl jsem se zimou a strčil si kolena pod bradu. Hlavou se mi proháněly zážitky z předešlých dnů…

Thomasův byt byl jen o něco málo větší než ten můj. Nacházel se kousek od arény a žil v něm sám. Tedy do té doby, než jsem se k němu nastěhoval.
„Fakt díky, Tome.“
„Od toho přece přátelé jsou,“ zakřenil se na mě a zapnul rychlovarnou konvici. „Kafe?“
Přikývl jsem. Bez svolení jsem si sedl na dřevěnou židli k malému stolku a čekal, až se přede mnou zjeví hrnek teplého nápoje. Thomas mě obsloužil a sedl si naproti mně.
„Takže,“ vhodil do hrníčku kostku cukru a rozmíchal ji lžičkou, „řekneš mi, v čem lítáš, nebo je to přísně tajný?“
Bezdůvodně jsem se rozhlédl po místnosti. „Někdo po mně jde a já nevím kdo a proč.“
Povytáhl obočí. „A nějaká teorie?“
Zvažoval jsem, kolik mu toho můžu prozradit. A dospěl k názoru, že nejradši bych mu neřekl vůbec nic. Přesto jsem se uvolil: „Včera vyhořela pizzerie, ve který jsem pracoval, a před pár tejdnama někdo zmlátil borce, kterýho teď nahrazuju. Možná to na mě chtěj hodit, jsem dokonalá souvislost mezi těmahle dvěma činy.“
„Proč by to na tebe chtěl někdo házet? A kdo?!“
Promnul jsem ret mezi zuby a zalhal: „To právě nevím.“
Thomas si povzdechl a napil se. „No, pokud je ta tvoje teorie správná, nemaj důvod tě hledat, fízlové si tě najdou sami. Takže bys tu mohl být aspoň na čas v bezpečí.“
„Doufejme.“
Ani já, ani Thomas jsme netušili, jak ten čas bude krátký. Přišli si pro mě ještě téhož večera.
Jako obvykle mě probudilo klapání podpatků. Vyhlédl jsem z okna a na ulici si všiml dvou blížících se postav. Sehnul jsem se, aby mě neviděly. Thomas tvrdě spal. Zůstal jsem skrčený, dokud necvakly domovní dveře. Pak jsem se bleskurychle oblíkl a vyskočil z okna. Ještěže se byt nacházel ve druhém patře. Dopad byl trochu bolestivý, ale ne tak, abych nemohl běžet jako šílený. Problém se vyloupl odjinud.
„Husky! Tady je!“ zakřičel mužský hlas a já se ohlédl. A v duchu zaklel. Černoch zůstal venku a všiml si mého pokusu o únik. A hnal se za mnou.
Byl to zatraceně rychlej parchant. Kličkoval jsem, přebíhal silnici, ale ne a ne ho setřást. Ze zoufalosti jsem zakřičel o pomoc, doufaje, že se na toho grázla někdo vrhne. Ale nestalo se tak. Jedinou reakcí kolemjdoucích byl udivený pohled a vyklizení cesty. Jeho černovlasá kamarádka někam zmizela. Nebo jsem si to aspoň myslel.
Z ničeho nic se z vedlejší silnice vyřítila motorka a projela mi těsně před nosem. Úlekem jsem zastavil, vzpamatoval se a dal se znovu na úprk. Jenže motorka mě pronásledovala, kroužila kolem mě a zpomalovala. A v tom mi na záda dopadla něčí těžká váha. Zmítal jsem sebou ve snaze dotyčného setřást, ale marně. Koleny mi objal trup a ruce bolestivě zkroutil. Stroj zaparkoval vedle nás. Měl jsem dokonalý výhled na černé tenisky na vysokém podpatku, které z pedálů sestoupily na asfalt. Zdvihl jsem bradu, abych viděl té holce do obličeje. Dřepla si a upřela na mě svůj zkoumavý pohled.
Její krása mi vyrazila dech. Přímo skvostná mandlová pleť zářila do noci jako měsíční svit za úplňku. Rty měla plné, srdíčkového tvaru a jakoby se usmívaly a byly sešpulené zároveň, přesto jsem si byl skoro jist, že se nijak netváří. Měla úzký malý nos a kočičí oči s předlouhými řasami. Kromě nevšední krásy na ní byla ještě jedna zvláštnost. Jedna její duhovka byla zářivě modrá, jako nebe za poledního slunce, kdežto druhá měla odstín hořké čokolády.
„Uklidni se, Jacku, nechceme ti ublížit.“
Ten hlas by mě přiměl udělat snad cokoliv, takže jsem se opravdu trochu uvolnil a popadl dech. Její hlas v sobě skýtal asi tolik barev, kolik vesmír hvězd. Dovedete si představit, jak všechny září na noční obloze? Pak si dokážete představit i její hlas. Prostě nádhera.
„Proč mě pronásledujete?“ procedil jsem mezi zuby. S osmdesátikilovou zátěží se mi nemluvilo zrovna snadno.
Sehla se ještě o něco níž, abych nemusel tak namáhat krk.
„Protože chceme, aby ses k nám přidal. Nepatříš sem. Patříš k nám.“
Plesk! A bylo to tady. Moje nejhorší obavy se potvrdily. Chtěli mě odtáhnout zpátky do ústavu. Zavřít mě do klece a klást mi nesmyslný otázky. Oslovovat mě číslem a učit psím kusům.
„Ne, já se tam nevrátím!“ zařval jsem a s vypětím všech sil vyprostil jednu ruku z černochova sevření a vrazil mu loktem do žaludku. Zaskučel a já ho ze sebe konečně shodil. Černovláska se drala na nohy. S lítostí jsem ji praštil do té krásné tváře. Zavrávorala a ustoupila mi tak z cesty. Vytáhl jsem klíčky ze zapalování a vzal nohy na ramena. A tentokrát jim utekl.
V duchu jsem přemítal, kam se schovat. Do svého bytu jsem se vrátit nemohl, to mi bylo jasné. Neměl jsem peníze a z oblečení jen to, co jsem měl právě na sobě. Skvělý.
Zmatené bloudění mě zavedlo až k pivovaru, ve kterém jsem rok přebýval. Usoudil jsem, že tam by mě hledat nemuseli. Strčil jsem do těžkých vrat a vstoupil.
„Haló?“ zavolal jsem. Odpověděla mi však jen ozvěna. Prolezl jsem všechny místnosti, ale po bezdomovcích tam zbyly už jen odpadky. Žádné topení, matrace, hadry, nic. Ale neměl jsem na výběr. Ustlal jsem si na tvrdé špinavé zemi a přikryl se alespoň kusem kartonu. Stejně jsem měl pocit, jako bych za celou noc oko nezamhouřil. Ani za tu další. A další. Umíral jsem hlady, ale bál se vyjít ven. Pronásledovalo mě klapání podpatků a hedvábný hlas mě nepřestával vábit. Ale já se mu nepoddal. Obrnil jsem se vůči němu a zapnul mozek. Po třech dnech jsem pivovar opustil a zamířil na jediné místo, kde jsem měl naději na přežití.

A teď jsem tady. Klepu se jak ratlík, potím jako prase a mám hlad jako vlk. To už je dost zvířat na založení malý zoologický zahrady. Hodiny plynuly a horečka se mě stále nepouštěla. Zimnice přešla v pocit spalujícího horka.
Po nekonečně dlouhé době zastavil výtah ve sklepě. Skrčil jsem se do rohu a čekal, kdo z něj vyleze. K mé úlevě to byla Chelsie.
„Nazdar. Nevzbudila jsem tě?“ Pozdravila mě rozjařeně. Pak se zamračila a hodila batoh na zem. Sehla se a přistoupila ke mně o něco blíž. Natáhla ruku a přiložila mi ji na čelo. „Proboha, ty úplně hoříš!“ Zadívala se mi poplašeně do očí a já na ni jen mžoural. V tmavé chodbě její vlasy zářily jako bílé zlato a čokoládové oči byly přímo k nakousnutí. Znaveně jsem vzdychl a vložil jí hlavu do dlaně. Dobu bylo ticho a pak řekla: „Vydrž. Přinesu ti čaj, něco k jídlu a Paralen. Nebo ne, ještě líp, pojď se mnou, naložím tě do studený vany,“ narovnala se a čekala, až se vzchopím.
Tak nějak se mi podařilo postavit na nohy, ale hned při prvním kroku se mi podlomila kolena. Chelsie mě pohotově zachytila v podpaží, hodila si celou mou paži přes rameno a táhla mě k výtahu. Strčila mě dovnitř a opřela o stěnu. Držela mě za ramena, abych nesklouznul na zem.
Ušklíbl jsem se. „Máš docela sílu.“
„Jo. Teď bych tě i přeprala.“
Uchechtl jsem se a při jednom rozkašlal.
„Snad to nebude zápal plic,“ vyslovila moji myšlenku.
S její pomocí jsem se dostal až do koupelny. Tam mě posadila na záchodovou mísu a otočila kohoutky, aby napustila vanu.
Ohlédla se na mě. „Svlíknout se snad zvládneš, ne?“
Už jsem se nadechoval, abych ji ubezpečil, že s něčím takovým si opravdu dokážu poradit, když mi hlavou problikla představa, jak mě svlíká ona. Pozastavil jsem se nad tou představou a sledoval, co se v ní bude dít. A líbila se mi.
Neřekl jsem tedy nic a předvedl nezdařilý pokus o to sundat si mikinu. Dostal jsem se jenom k rozepnutí zipu. Dál mi to nešlo, i když mi Chelsie dala spouuuustu času. Nakonec si odfrkla a o krok přistoupila.
„To je snad zlej sen…“
„Taky z toho nejsem nadšenej,“ zdvihl jsem k ní pohled a pozoroval její podmračenou tvář.
Rty měla pevně semknuté a oči jí planuly. Hladce mi mikinu shodila z ramen, ale u zápěstí se znovu zadrhnula. Dřepla si a vzala mě za ruku, aby přes ni mohla přetáhnout rukáv. Trochu se jí potily dlaně, ale oproti těm mým byly stejně suché a ledové jako led.
Mikina byla dole a přišlo na řadu triko. Po obličeji se jí objevily rudé stopy studu. Usmál jsem se tomu a dál ji se zájmem pozoroval. Sevřela spodní lem mého svršku ve svých drobných pěstičkách a začala ho vyhrnovat.
„Dej ruce nahoru,“ poručila mi zastřeným hlasem.
Neohrabaně jsem poslechl.
Podle toho, jak roztahovala mé triko do šířky, jsem usuzoval, že se mě za žádnou cenu nechce dotknout, ale stejně se tomu nevyhnula a zavadila mi o žebra. Pak podpaží a od toho jela až k zápěstím. Trochu to lechtalo. Dokonce i v žaludku. Nebylo to vysloveně nepříjemný, jen to bylo… zvláštní. Vlastně… vlastně se mi to líbilo. Chtěl jsem ten pocit udržet, a tak jsem natáhl prsty a dotkl se těch jejích, jenže hned ucukly a veškerý fyzický kontakt byl pryč. Zklamaně jsem prostrčil hlavu otvorem a svěsil ruce podél těla. Chelsie stála o něco blíž, než jsem si ji pamatoval. V jedné ruce držela mé tričko a jako v mrákotách mi zírala na břicho. Hrudník. A konečně vystoupala až k mým očím.
Svět se se mnou začal točit o něco rychleji, pískalo mi v uších, vyschlo v krku a srdce jakoby se chtělo rozskočit. Co to má sakra bejt? To umírám? Budu mít infarkt? Nebo omdlím? Možné to bylo, ale zaráželo mě, že mám před smrtí takové divné myšlenky. Myšlenky na to, jak si tu malou holku přitahuju na tělo, jak se jí dotýkám, jak ji svlíkám, hladím a líbám a…
Aby bylo jasno, vím, co je to sex, jenom jsem na něj nikdy nemyslel. Až do té chvíle před smrtí.
Jenže jsem neumřel. Jak ode mě blondýnka ustoupila, ustoupily i mé smrtelné příznaky.
„Kalhoty už zvládneš. Do hajzlu!“ vyjekla, když si všimla téměř přetékající vany. Rychle vypnula vodu a trochu jí upustila. Během toho jsem si poslušně sundal rifle. Když mě Chelsie uviděla jen ve spodkách, otevřela pusu a rychle se ke mně otočila zády. „Jo, super, zvládls to! Tak já - já - já budu v kuchyni, jo? Kdyby ses měl utopit, tak křič.“
„Fajn.“
„Neráchej se moc dlouho,“ a s těmi slovy vystřelila z místnosti.
Naposledy jsem se pobaveně ušklíbnul, sundal si trenky a vlezl si do nevelké vany. Bylo to příjemný. Bylo to jako skočit v horkém letním dni do řeky - nejdřív si říkáte, že je voda až moc studená, ale po počátečním šoku vám její teplota připadá ideální. Natáhl jsem se po nejbližším pánském sprcháči a trochu si ho vyprskl do dlaně. Docela hezky voněl. I když oproti mně vonělo skoro všechno.
Asi po dvaceti minutách jsem vylezl a zdráhavě šel po sluchu najít svou hostitelku. Byla v kuchyni.
„Lepší?“ usmála se na mě.
Přikývl jsem.
Ukázala na hromádku na židli. „Našla jsem u bratra nějaký pohodlnější a hlavně čistší oblečení. Můžeš si ho vzít a já ti zatím tohle přeperu.“
„To nemusí bejt.“
„Ale musí. Běž!“
A tak jsem se vrátil zase do koupelny.
I převlečeného mě zahrnovala různými pokyny a informacemi: „Uvařila jsem ti čaj s medem do tady těch dvou termosek. Zejtra ti udělám další. Tady máš Paralen, tak si ho hned vezmi. Pak jsem našla ještě nějakej Preventan a Cete béčko. Mamka by měla vařit, takže ti zejtra přinesu vývar. Jedls dneska něco?“
„Ne.“
„Máš na něco chuť?“
„Na sex,“ vypadlo ze mě bezmyšlenkovitě.
Nadskočila. „Cože?!“
„Hemenex,“ pokusil jsem se to zachránit. „Dal bych si hemenex.“
Těžko říct, co si myslela, ale úleva, kterou předvedla, vypadala věruhodně. „Fajn. Hned ho udělám. A pak odsaď pomažeš. Nechci riskovat, že tě tu naši najdou a stejně bys měl odpočívat. Vem si ten Paralen, já ti zatím uvařím.“
Sedl jsem si ke stolu a tiše ji pozoroval. Jak krájí cibuli a přitom popotahuje a má úplně zarudlé oči. Jak tiše nadává, když jí padá na pánev jedna skořápka za druhou. Jak skáče, když na ni vyprsknul olej. Pořád jsem měl chuť ji vysadit na linku a roztáhnout jí nohy, ale jak se mi do nozder linula vůně smažených vajec, moje tělo přehodnocovalo své priority.
Na to, jak strašně vypadalo jídlo už při přípravě, chutnalo výtečně. Poučil jsem se a tentokrát nehltal, ale pomalounku uždiboval malinkatá sousta. Čistý a najedený jsem se cítil skoro zdravý.
„Chutnalo?“ zeptala se mě, když na talíři nezbýval ani drobeček.
„Výborný,“ zívnul jsem a protáhl se. Triko jejího bratra mi padlo skvěle, jen tepláky byly o něco kratší, ale v pase v pohodě, a to bylo hlavní. „Teď budu určitě spát jako zabitej.“
Přikývla. „Vážně by mě zajímalo, jaký zoufalství tě přivedlo až ke mně, ale musím se jít učit. A zítra taky nebudu mít moc čas,“ povzdechla si. „Ale až ti bude líp, můžeme předstírat, že seš můj spolužák a pomáháš mi s ájinou,“ ušklíbla se, „sice seš o tři roky starší, ale to našim snad nedojde,“ zvedla se. „Zvládneš už jít sám, nebo tě mám zase podpírat?“
Postavil jsem se a zavrtěl hlavou. „Teď už to půjde.“
Když výtah zastavil ve sklepení a my z něj vystoupili, Chelsie se mi zdráhavě zadívala do očí. „Můžu se tě jenom na něco zeptat?“
„Hm?“
Zatajila dech. „Proč jsi šel za mnou a ne za Stellou?“
Přimhouřil jsem oči. Ta otázka mě poněkud zaskočila. „Mě vlastně ani nenapadlo jít za Stellou,“ připustil jsem a snažil se zároveň sobě vysvětlit proč. „Bylo by to… divný. Když jsem ji viděl naposled, chtěla se mnou jít na rande a já ji odmítl. A navíc mě nejspíš sledovali i při práci a mohli si všimnout, že jsem u ní dýl než u jiných zákazníků. Vždycky se strašně vykecávala.“
Rozkošně - rozkošně?! - se usmála a opřela o dveře výtahu. „Má tě ráda, Jacku. A tohle byla jediná možnost, jak se k tobě dostat, proto se tak „vykecávala“. Chtěla s tebou strávit aspoň trochu času. Chtěla tě poznat.“
„Aha.“
Zasmála se. „Ty seš vážně blbec.“
Chtěl jsem na to něco namítnout, ale nakonec si to rozmyslel. „Půjdu si radši lehnout.“
Skousla si ret a zatvářila se provinile, jakoby si vyčítala, že mě zdržela. „Jasně. Kdyby něco, jsem na mobilu.“
„Jasně.“
„Tak… se měj.“
„Měj se,“ a opět, jakoby to mělo nějaký význam, jsem až po chvíli doplnil: „Chelsie.“ A jak jsem to vyslovil, uvědomil jsem si, že se mi líbí zvuk jejího jména v tichu. Ještě několikrát jsem ho zašeptal: „Chelsie… Chelsie… Chelsie…“ Pak mi došlo, že se chovám jako naprostý idiot, a raději jsem usnul.


Husky (ano, tak se skutečně jmenuje :D)



14 komentářů:

  1. Kapitola "písaná Jackom" je zárukou, že sa budem smiať jak koň. Dobre no, nie jak kôň, ale dosť na to, aby som vyzerala veľmi divne pred počítačom.
    Skúsim napísať poriadny komentár :D
    Páčil sa mi ten... flashback? :D ... k Thomasovi a tomu, ako ho chytili. Tá Husky (?! :D) aj s tým ujom (Mal meno? Nemal meno, či? Prečo ho volám Morgan? Jak sa volal ten Chelsiein tréner predtým?) sú argh, najmä tá žena, dobrá taktika na Jacka. Som zvedavá, jak to bude ďalej.
    Jack a Chelsie... No, ten ich vzťah je naj :D Nechápem, jak to môžeš tak úžasne písať.
    My to voláme "hemendex" (vždy ma fascinovalo, ako to je vytvorené a že moja mama teoreticky vie po anglicky - ham and eggs :D)
    Kedy bude ďalšia? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Husky :D Je to spíš přezdívka, kvůli těm očím (psi husky to takhle často mívaj). A ne, černoch zatím nemá jméno a ten trenér se jmenoval Jefferson Moon, takže nevím, kde si přišla na Morgana, ten tam žádnej nebyl :D Dokonce ani jméno Chelsiina otce, ale toho mám v nějký kapitole jako Trevora, myslím :D.
      Není to tak úžasný. Prostě dva puberťáci, co se v sobě nevyznaj a poznávaj, co je to chtíč. Ale ani tomu moc nerozumněj :D. To se mi u Jacka taky líbilo, to: "Aby bylo jasno, vím, co je to sex, jen jsem na něj nikdy nemyslel". Nevím proč, prostě moje nejoblíbenější pasáž :D.
      My češi jsme asi línější, my to máme bez "d", líp se to vyslovuje :D. A dost často se tomu říká i "hemesex", nebo "homosex", ale... to jsou prostě zkomoleniny.
      Další bude jako vždy: čtvrtek/pátek/sobota, jeden z těhle tří dnů. Za týden, samozřejmě :D
      Díky za komentář ;)

      Vymazat
    2. A ja že kde si k tomu prišla :D Ale je tam väčšia súvislosť ako s tým mojim Morganom, sakra, kde bol? :D Počkať... V tých troch knihách o ponorkách od Patricka Robinsona bol admirál Morgan! :D Ale viem, že dakde musel byť aj nejaký černoch Morgan... pri tom mene ma napadá ten z Harryho Pottera, lenže ten bol Kingsley asi. A bude mať černoch meno? Mohlo by byť Morgan :D :D Lebo ho tak budem volať už asi na furt :D Moment! Jak sa volá ten slávny basketbalista? Aha, ne, Michael Jordan. Potom už fakt neviem. Ale Jordan, to skoro jak Morgan! :D
      Ale ty to vieš napísať tak, že to úžasné znie. A tá časť sa páčila aj mne (tak ako zvyšok kapitoly :D).
      Keby si nedoplnila to "za týden", tak fakt to tu čakám pozajtra :D

      Vymazat
  2. fuuuu... Tak jsem přežila, očividně :D Ale to čekání mi za to opravdu stálo. Nechápu, jak to děláš, ale při každý kapitole se usmívám, div si koutky neroztrhnu. Zvlášt dneska:3 Ten "vztah", co se vyvíjí mezi Chelsie a Jackem, je prostě strašně roztomilej. A hlavně ty jeho myšlenky, z pohledu kluka je to tak neskutečně... zajímavé o:) A to s tim hemenexem mě totálně zabilo, asi tak pět minut jsem bojovala se záchvatem smíchu, při čemž jsem hejkala jak osel, pak teprve jsem mohla pokračovat. Jinak to byla strašně příjemná kapitola, která se opravdu moc dobře četla. Přesně jak jsi říkala-na to, že má 2,5 tisíce slov, ji člověk přečte na jeden nádech - člověk, kterej zrovna nemá záchvat smíchu, samozřejmě. To už je pak na dýl:D Jinak děkuju za dávku drogy, kterou mi tahle povídka přináší:))

    OdpovědětVymazat
  3. Mariam: Možná ještě Captain Morgan? Ten chlast? :D Udělala bych ti tu radost a pojmenovala ho Morgan, ale už jsem pro něj vymyslela jméno :):/
    No, vzhledem k tomu, že mám pořád rozepsanou 25. kapitolu, tak doufám, že UŽ za týden :/ :D

    Charlie: No, akorát je otázkou, jestli ty klučičí myšlenky dobře popisuju... já jim do hlavy moc nevidím :/ :D Ale Jack je hodně spešl případ, takže u něj je to fuk.
    Až tak? Pro mě už je tahle slovní hříčka trošku ohranná, bratr to používá moc často na to, aby mě to ještě rozesmívalo :/. Ale tak jsem ráda, že ne každej už to má oposlouchaný :)
    Děkuji za komentář a jsem ráda, že se líbilo, tuhle taky pokládám za jednu z těch lepších O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom som v živote nepočula ani som to nevidela :D Nevadí :D

      Vymazat
  4. Wuuuáááá!! Každá kapitola je lepší a lepší O:)
    Jakmile jsi v komentáři autora zmínila, že je Jack nemocnej a Chelsie se o něj stará, měla jsem co dělat, abych řádky nepřelétla očima. Chtěla jsem se k tý části dostat co nejrychleji. :D Ale u tebe to samozřejmě bylo docela jednoduchý, protože cokoliv dokážeš popsat zajímavě, takže to šlo. Ale když jsem se celá natěšená k tý části nakonec dostala, nemohla jsem si odpustit pár minišoků čirého štěstí. Ty mě pak doprovázely po zbytek čtení.
    A ó můj Bože, ta část kdy Jack popisuje svoje "myšlenky" o Chelsie v tý koupelně a pak i v kuchyňi, to bylo ... ÚŽASNÝ. Nevím, jak tě mám pochválit. Hodně ze svého slovníku jsem už vyčerpala, takže si třeba představ, že když tě chválím, tohle je všechna chvála dohromady. Tuhle kapitolu zbožňuju víc, než kteroukoliv jinou. I když ty mě možná ještě překvapíš, takže radši řeknu že prozatím. :D
    Po přečtení si vždycky říkám: " Dobře, tak tohle bylo vážně dokonalý. Ta holka snad nemá hranice."
    Fajn, neopustila bych si, kdybych se nevyjádřila i k novým postavám. Už tě určitě musí nudit jak pořád opakuju a opěvuju Jacka - a to se ještě krotím.
    Husky je zvláštní jméno, ale když si to rozeberu, vlastně ani ne tolik. Umím si představit člověka s takovým jménem a na ní se to i docela hodí. :) Mimochodem, Jackův popis byl taky moc dobrej. Hlavně popis jejího hlasu, nad tím jsem kroutila hlavou. Nechápu, jak tě takový věci napadají, ale je to skvostný. Myslím, že o Husky toho ještě dost uslyšíme. :)
    Zajímá mě ale, jestli ho Husky chce opravdu zase zavřít do klece, nebo něco jiného, protože Jack zdrhnul dřív, než se vyjádřila. Napadla mě myšlenka, že by oba byli taky uprchlíci a chtěli si Jacka získat pro sebe. Ale to by pak nedávalo smysl aby zapalovaly pizzerii a zbili toho trenéra. :/ No nechápu to. Ty to máš určitě promyšlený, takže se těším, až mi to objasníš. :D
    Taky se dostalo na otázku, proč šel Jack za Chelsie a ne za Stellou. Docela ho chápu. :D Stella by mu sice snesla modré z nebe, ale pak by jí zase něco napadalo a možná na něj něco zkoušela. Doufám, že ta sexuální touhla vzešla z přitažlivosti k Chelsie. Chápeš jak to myslím, ne? :D Že prostě nebyl jen... nadrženej. Nenapadá mě lepší slovo. :D
    Ona ta horečka asi taky dělá svoje. Nemůžu se dočkat, až se budou Chelsie a Jack 'doučovat' angličtinu. :D Těším se na další kapitolu víc než na Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě ti musím pochválit tu hlášku s hemenexem. :D

      Vymazat
    2. Wooo, páni, to je teda komentář :O. Chaky, Chaky, už zase mě přechvauješ O:)
      Jo, ten pocit znám, když víš, že se něco stane, ale nejdřív se k tomu musíš skrz něco rokousat. A to ti je pak úplně jedno, že ta před-pasáž je třeba zajímavá, prostě... ať už přijde ta slibovaná :D. Já se obvykle neudržím a přeskočím O:) A pak samozřejmě zpětně dočtu, co jsem veynechala. Takže máš můj obdiv, že ses ovládla :D.
      Po MV jsem se odnaučila si říkat: "Tahle kapitola byla nej!". Já už to shrnula do: "Tahle povídka je nej!" :D
      Cha, díky za zajímavé teorie :). Ono je jich tam opravdu hodně, a každá je reálná. Jak budou přibývat kapitoly, tak si ty různé teorie budete škrtat a vzejde vám z toho ta správná :).
      Jn, jít za Stellou by byl prostě nesmysl :D.
      Chápu, jak to myslíš :). Ale asi bych ti kazila překvápko, kdybych ti vysvětlila, jak to Jack má, takže... neboj, dozvíš se to. Tak trochu. Časem :D.
      Ještě jednou děkuju moc za komentář O:)

      Vymazat
  5. *Q* :OOO Proste wau kapitola. Hláška s hemen(d)exom bola geniálna. Tie myšlienky, tiež, Chelsie a Jack sú geniálny, Archie je geniálny... v tejto poviedke je asi všetko GENIÁLNE.. xD Teším sa na ďalšiu kapitolu, ale bude až na budúci týždeň?? Fňuk, fňuk. Mi to bude chývať. Btw, čo sa stalo s informatóriom? Tuším, že sa to tak volalo. Nevyhadzuje mi to, tak neviem či si to zrušila, alebo je chyba niekde inde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, hláška z hemenexem nebyla geniální. Ten zbytek jo, ale hemenex ne :D:D.
      No, hele, já spíš DOUFÁM, že bude příští týden. Fakt nějak nestíhám. Nebo stíhám, ale jen tak tak, že žiju.
      Informatorium se nějak porouchalo, to je chyba boggeru :/. Nešlo aktualizovat, tak jsem ho zkusila zrušit a znovu sprovoznit... a jaksi nejde znovu zprovoznit :(. Ani z jinýho počítače, ani v jiným prohlížeči. Je to prostě podělaný celý. Ale říkala jsem si, že stejně jsem přidávala jednou týdně, takže... už byste mohli mít najetej režim, prostě vždycky v rozmezí čtvrtek - sobota bude nová kapitola i DZ, i DR. Pokud ne, dám vědět ;).

      Vymazat
  6. Ppěkný, pěkný. A milostnej trojúhelník už začíná nabírat silnějších kontur...:D:)... Začínám mít ráda i Jacka, i když to jeho 'nekňubovství'...nesouhlasila jsem s tím a zároveň se mi líbila ta představa jak s ostatníma zametá. Navíc není nic lepšího, než si vyžít na nějaké postavě svoje 'alter ego':DD.
    Věcná. To jako fakt, studená koupel na horečku? Nejspíš vypadám stupidně, ale o tom jsem jaktěživ neslyšela:D... zajímavý, možná bych to i někdy zkusila mít na to...koule:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, málem bych zapomněla...co mě dostalo z celé kapitoly úplně nejvíc bylo 'sex----------------->hemenex' :DDDDDDDD
      Ty jsi prostě neuvěřitelná:DDDDDDD

      Vymazat
    2. Vy ten "fór" s hemenexem neznáte? To se pak nedivím, že vám to přijde vtipnej, ale já ho mám fakt oposlouchanej :D.
      Jack je úžasnej, ale ne jako člověk, ale jako postava :P. Jsem zvědavá, co si o něm budete myslet, až se dozvíte víc.
      No, jako úplně jistá si tím nejsem a neprovozuju tyhle studený koupele, ale radila jsem se s netem a mělo by se to celkem normálně provozovat :). Pokud už máš teda fakt teplotu jak blázen a nestačí ji srazit jenom práškama. Prostě musí se něco podniknout, aby se tělo nepřehřálo, takže buď studený obklady nebo vana. Která samozřejmě není zas až tak studená, spíš vlažná, ale jak měl Jack teplotu, tak mu přišla ledová :). Ale radši bych se poradila s doktorem, než bych to zkoušela, jsem si jistá tak na 90% :D

      Vymazat