Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 14. srpna 2013

Pfůůů

Tak, první den v Kauflandu. A jsem úplně vyřízená :D



První čtyři hoďky jsem víceméně jenom nakukovala vždycky nějaký pokladní přes rameno, zapisovala si kódy, co je zrovna napadaly, a poslouchala ňáký další vychytávky. Pak jsem dostala vlastní kasičku a ať se předvedu. No... ještěže za mnou vždycky někdo stál a to z mnoha důvodů. Za prvý když mi tam přijel šikmovokáč s asi 300 plechovkama piva, tak jsem fakt nevěděla, co s ním. Pak jsem vrátila jednou 904 místo 940... no a ty kódy? Pamatuju si jenom rohlíky a koblihy, kaiserkama a houskama si nikdy nejsem jistá. Takže to bylo vždycky jenom: "Jaký má tohle číslo? Co je tohle? Jakže to bylo? Já se to doma doučím." Z těch fází mám zamotanej jazyk, je jich na mě nějak moc :D. A jsem ráda, že nemusím koukat do tašek, akorát musím všechny votravovat s tím, aby mi je nadzvedávali, pokud se povalujou v košíku. Ale k mýmu překvapení nikdo neprotestuje, právě naopak. Já bejt nima, tak jsem aspoň nevrlá a tvářím se jak vrah, ale oni se ještě usmívaj!
A jinak? Bolí mě solidně šiška a záda, ale bála jsem se, že to celkově bude horší. Žádnej zákazník si na mě hubu neotevíral (jeden flirtoval, z čehož jsem zrovna nadšená nebyla, když jsem se soustředila na píp-píp-píp), kolegové docela fajn, vstřícní, chápaví, milí... takovej docela pěknej zrzek tam je, s tím jsem prohodila asi dvě slova... a ještě jeden sekuriťák nevypadá špatně... takže se mi tam bude asi líbit, pokud neumřu vyčerpáním!!! :D
Zejtra už prej pojedu možná bez dozoru, tak jsem zvědavá, kolik toho zvořu. A čtvrtky jsou prej navíc docela vražedný, protože se měněj slevy, nebo co. Takže... mi držte palce.
Jo a možná přece jenom tu kapitolu Dokonalý rasy nezvládnu. Vstávala jsem v 5 a musím ještě k babče a představa, že budu kontrolovat kapitolu... no, tak 50 na 50, buď dneska navečer nebo zejtra ráno.
Sbíráte bodíky? Bylo vše v pořádku? Děkuji, na shledanou!

2 komentáře:

  1. Cha, to mi úplně připomíná moje začátky, taky nade mnou jeden den stála paní (naštěstí taková hodná), a pak mě hned hodili do vody, ale ono to je asi potřeba. Na ty penízky si dávej pozor, u nás dělala jedna ženština a ta musela doplácet snad obden, pořád lidem špatně vracela, a to to kasa i ukazuje :D Věřím, že s tím problém mít nebudeš a dostaneš se do toho.

    Ty bláho, jsem měla pěkný bobky před chvílí, že mi zemřel stařeček (šestiletý notebook). Jsem si nainstala aktualizace, restartovala ho a když se poslušně zase zapnul, tak mi oznámil zprávu, že se nemůže připojit k systému a zůstala na obrazovce jen tapeta. Naštěstí to po dalším tvrdým restartu rozchodil, chudák jeden letitej :D Takhle mě děsit.

    No, valím za chvíli do práce, tak ten dnešek nějak přežij a přeju plno pohledných a milích zákazníků ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještěže můj noťásek je mlaďoch, ale počítač občas zlobí :/ :D
      Jj, já dneska šla střídat holku, co nemám ráda (znám ji ze základky), a ta na mě úplně nevěřícně zírala, že jdu na tu nejfrekventovanější kasu sama hned druhej den, cha chááá!!! :D Jako pečivo mi trvá, ale jinak myslím, že pohoda. A vietnamci s těma svejma giga nákupama... dneska jsem je nechala bejt a jedna pokladní mě napomenula, ale vedoucí v klidu, ať jen příště radši zavolám a že mi někdo pomůže (respektive zredukuje ten jejich koš). A myslím si, že naštěstí nenesu zodpovědnost za prachy v kase, protože mi něco takovýho říkali na pohovoru a nepřepočítávám po sobě, to dělaj jiní. Takže uvidím zejtra, jestli mi něco řeknou, ale k včerejšku nic neříkali a to já mám s těna číslama celkem problém, když jsem unavená, tak prostě vidím místo 1660 třeba 1606, nebo podobně. ALe zákaznící teda úplně zlatí zatím :). Jedinej fakt problém, že mě kurevsky (mírnějc to nejde) bolej zád v kříži a trochu za krkem :/

      Díky, díky, snad tě v práci taky moc netrápěj a vypadaj k světu :P

      Vymazat