Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

neděle 21. července 2013

Taková letní

Málokterá píseň není letní :D. Ale tahle mě chytá nějak za srdce a myslím si, že i Avril se při ní na chvíli zamyslela, zavzpomínala a několikrát si povzdechla (a nebo taky ne :D). Je tam zmalovaná jak... vypadá skoro až staře a strhaně, málem jak fetka, ale když někdy v druhý půlce přijíždí na skatu v okatě podobným oblečení jako v klipu na Complicated... mě to až dojalo :(:D A jak tam pak sedí na tom prkýnku a zpívá, tak mi to přijde, jakoby si říkala: "Kéž bych nikdy nemusela dospět..." ale uvědomuje si, že už jí je třicet (to není tak špatný, ale už to není pařba ze střední)... A ten refrén je prostě chytlavej. Ať ta holka se sebou udělá cokoliv, pořád mi nějak notuje. I když na mě ona i její písničky (od alba The Best Damn Thing) působěj jak "Mám IQ tykve, miluju růžovou a základem mých písniček jsou sprostý slova", pořád většinu z nich poslouchám. Prostě je a vždycky bude Avril, moje nejoblíbenější zpěvačka, která mě nejvíc v životě ovlivnila :)
Akorát musím předstírat, že jsem neviděla to nedávný inteview, kde říká: "I really love Hello Kitty, I'm actually writing a song called Hello Kitty. Yes, pink is my favorite color." :D:-!
A co jinak?


Všichni vypadli na celej tejden z domu. To se ještě nestalo, abych měla na takhle dlouho byt pro sebe. Dokonce i Jennynku (yorkshir) mi odvezli :(. Zůstal mi tu jen Jackýsek (vořech), kterýho přes den nechávám u babičky jednak proto, aby měl pocit, že je taky někde na prázdninách, jednak proto, že přes den celkem často odcházím. Už ne obden ale každej den mě někdo někam tahá! Jsem společensky naprosto vyčerpaná, vážně! Já jsem ráda sama, ráda se nudím, takže dneska absolvuju výlet s kámošem a minimálně v pondělí nechci nikoho ani vidět!!! :D Až na Anču, tu bych snesla. Ale jen když to bude nezbytně nutný :D.
A na dnešek jsem se moc nevyspala. Pracně jsem z palandy sundala matraci a hodila ji do obýváku, abych byla Jackovi nablízku a ten střídavě spal se mnou, střídavě v pelíšku a ještě mi tam bzučel u hlavy komár, kterýho jsem zabila až ve 4 ráno. A ráno mě probudilo, jak na mě ten můj miláček zejral. Mlasknul na mě a pak mi oblízal celej ksicht. Ťuťuťuuu :-*:D

Už se těším, až se někam doma svalím s knížkou, s mastnou hlavou, smradlavá, v triku po tátovi a s Jackýskem po mým boku, s pocitem, že ten den můžu vypadat jak nechutně jen chci!
A jak si vy představujete své ideální prázdniny? :P:D

Obýváková ložnice

1 komentář:

  1. Jako ty. :D Ráda se občas nudím sama doma. Takže mám takovej trik, abych se nemusela zbytečně vymlouvat. :D Občas prostě vypnu internet a na telefonu si dám režim letadlo. Nikdo se mi nedovolá, nikdo mě nezastihne :DD

    OdpovědětVymazat