Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 31. července 2013

Slečna pokladní

Tak a je to tady! Historicky významný okamžik! Našla jsem si brigádu!!! :D Sice jsem při pohovoru trošku zalhala a dost možná mi právě ta lež pomohla to místo získat, ale co už, vyletělo to ze mě úplně samo a nic zlýho se nestalo O:). Zatím...:D
Budu dělat pokladní v Kauflandu!!!
Nejdřív mě přepadla naprostá vlna euforie, ale pak mi to začalo pomalu docházet... končí mi válení, 6 hodin v kuse se budu muset soustředit, s mojí šikovností se něco určitě pose*e a ne jednou... jop, jsem na sebe zvědavá :D. A nebudu lhát, mám strach, až se mi svírá žaludek a to ještě nemám ani smlouvu, ale snad to vyřizování půjde rychle. Zatím mě moje místečko stálo šest stovek - pětikilo za nějakej pitomej papír od doktora a stovku za výpis z trestního rejstříku. Vážně nechápu, jak si za dva kusy papíru můžou tolik účtovat, co je to stálo? 15 minut času a trochu inkoustu z tiskárny... fakt, to je svět :/.
Tenhle tejden jsem psala jak divá, jak jste si mohli všimnout. 3 kapitoly k DZ a 1 k DR. Hodlám napsat ještě tak 2 k tý Dokonalý rase a mohla bych vám i něco propustit, snad :).
A kdyby někdo náhodou nevěděl, do jakýho čtení se pustit, tak mu silně doporučuju povídku Obviněná od Verči na webu Ourstories!!! Úplně jsem se do toho zamilovala. Taková zdánlivě obyčejná povídka, a přitom tak propracovaná a skvělá, vtipná, smutná a hlavně napínavá. Bych nikdy nezvládla, toto... Takže, určitě si tu povídku přečtěte! :)
A z knížek můžu doporučit celou Konklávi stínů - psala jsem tu o prvním dílu, Spár stříbrného sokola, a teď jsem v polovině třetího (konečnýho, myslím). Kvalita rozhodně neklesá. Ale ani nestoupá, podle mě, protože první díl byl naprosto skvělej, ty ostatní nemohly bejt skvělejší :D. Pokud se vám kniha nechce shánět, najdete ji i na uložto :).
A tojť vše. Mějte se a držte mi palce, ať dneska nezmoknu v letňáku!

3 komentáře:

  1. Oh my, to tě lituju, slečna pokladní jsem byla jeden rok v Penny marketu a... no, zajímavá zkušenost to byla (nebudu tě moc děsit :D). Myslím, že nemusíš mít vůbec strach, jedná se hlavně o rychlý zapamatování kódů některého zboží, ale to tam maj většinou ty taháky s obrázkama a o trošku šikovnosti, takže to budeš mít určo bez problému. Horší je spíš vycházení s některýma lidma a taky mi děsně vadilo, že po mně chtěli, abych koukala lidem do tašek a batohů - no, stejně jsem to nedělala a kolikrát mi projeli s kontrolním nákupem. Hlavní problém ale byl přístup milé paní vedoucí, věčně mi psala míň hodin, než jsem měla, takže jsem zvesela makala za šest tisíc, snad má Kaufláč lepší jednání se zaměstnanci.
    Ten cár papíru byl asi zdravotní průkaz, ne? To musíš mít a je to pěkně drahý, nechápu proč. Pak dej vědět, kdy nastupuješ, budu držet palce ;)
    Závidím ti tolik času na psaní a zároveň se ěším na nové kapitoly!

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát včera večer som rozmýšľala, že sa ťa chcem spýtať, či si to miesto dostala, ale, samozrejme, som zabudla (to by som nebola ja) :D
    Ale tak veľa šťastia s tým :)

    OdpovědětVymazat
  3. Alalka: Pozdě, už jsem zděšená :(:D. Ale díky za nastínění situace :). Zatím jsem jednala se dvěma slečnama, ta u pohovoru byla hrozně fajn, milá a ochotná, ta druhá byla nepříjemná, otrávená a prostě úplně strašná :D. To pamatování kódů bude pro mě asi nejhorší. A nezapomínat na tu stupidní frázi: "Bylo všechno v pořádku?" Až mi na to jednou někdo odpoví, že nebylo, tak... tak nevím :D
    Neboj, budu vás průběžně informovat, známe mě :D.

    Mariam: V pohodě, sama to moc dobře znám, tohle: "Zeptám se za chvíli. Odepíšu za chvíli. Ozvu se mu/jí za chvíli." Obvykle mi to trvá 2 dny, než si na to znova vzpomenu a stejně to ještě většinou odložím :D

    A oběma díky za podporu. Budu ji rozhodně potřebovat :).

    OdpovědětVymazat