Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 2. července 2013

Něco málo z mého života

Začnu tím nejdůležitějším: 4. 7. nebo 5. 7. odjíždím s kámoškou pod stan a vrátím se nejspíš 9. 7., to ještě nevím přesně, ani nevím, jestli pojedem vlakem nebo autem, nevím přesně kam (zatím je to vymezeno na Jeseníky) a je tu šance, že stan je na chatě, nevím, jsem příliš líná se kouknout pod postel, ale až tohle dopíšu, tak to radši udělám :D.
Novou kapitolu DZ vám přednadstavím, takže tu bude ve slíbeném termínu ;)


No, a co jinak? Někdo by řekl, že se musím nudit, když trávím tolik času doma, ale to si dovolím nesouhlasit, mně by nevadilo být doma ještě o trochu víc :D. Přes den mě nikdo nikam zas až tak netahá, ale večer... proč znám tolik alkoholiků? :D
Ale většinou jsou to dobrý večery, moje hodně dobrá kamarádka chodí na brigádu společně s mým spolužákem a kdybyste viděli ty dva pohromadě... to je smršť :D. Ikdyž pravda, když se do toho přidám ještě já a pár piv, tak to je vůbec příšerný :D. Ale jsou to srabící, šli jsme se večer k tomu spolužákovi koukat na horor, ale nejdřív jsme teda zkoukli Jurskej park, protože běžel v televizi, a já jsem u toho filmu prostě vždycky taková "na trní", v dětství to u nás běželo furt a noční můry s dinosaurama bych nespočítala, ani kdybych měla k dispozici všechny prsty na těle. No, a to se mi smáli, že mě to "děsí", pak jsme zapli Paranormal activity 4 (první 3 díly jsem neviděla, ale nevadí :D) a oni odvraceli pohled a ptali se mě, co se tam děje, a já jen znuděně tlumočila: je tam tma, hovno vidím, teď je tam její ksicht, teď se tam něco mihlo... to měl bejt horor? To jako vážně? Měli by se inspirovat tím Jurským parkem, protože tohle mě vysloveně nudilo :/ :D.
Včera jsem pro změnu byla na grilovačce, a vrátila jsem se dneska ve 4 ráno. Krásná cesta na kole domů, nikde nikdo, ptáci už pomalu zpívali... miluju projížďku na kole takhle ještě za tmy v prázdných ulicích. Jela jsme přes hlavní třídu, a i tak jsem za celou cestu potkala jenom 8 lidí (a to jsem jela přes půlku Pardubic). Uprostřed grilovačky mě teda ještě vytáhla kámoška do letňáku na Bídníky. Musela mě přemlouvat pěkně dlouho! Ale film to byl dobrej, až překvapivě, akorát moc dlouhej :/. No, ráno v 8 začali štěkat psi jak pominutí, takže jsem musela vstát a jednu jim plesknout. Pak jsem usnula, ale začali štěkat zas, a tak jsem tady, totálně nevyspalá a za chvíli odcházející ke kadeřnici.
Brigády mě štvou, pořád nic nemám, jen druhej tejden v červenci jdu na pohovor do papírnictví a nějaká ženská, co - pokud jsem to dobře pochopila - vlastní 4 hospody v Pardubkách, má na mě kontakt, kdyby se jim hodila pomocná síla. Fakt nejde nic sehnat, jedině Call centrum, ale moje morálka mi nedovoluje ani otravovat lidi přes telefon, ani jim cpát něco nevýhodnýho, a moje ctižádostivost, nebo co to je, by mě zničila, kdybych nic neprodala, i když prachy bych dostala. A ještě strašně nerada telefonuju cizím lidem. Takže ne, tohle dělat fakticky nemůžu.
Hodně čtu, ale prakticky nepíšu. Pardon, ale vůbec na to nějak nemám náladu a hlavně nevím, o čem napsat příští kapitoly ani v DZ, ani v DR. Dobře, v DZ to tak nějak vím, ale ne moc konkrétně. Dofám, že mě to zas chytně, až se vrátím z tý dovči. Už se na to hrozně těším, nejlepší část prázdnin! I když loni to bylo celkem suchý a málem jsme ani nikam nejely, jak jsme se před odjezdem s kámoškou porafaly :D.
Jo, díky Chaky za typ s Warm bodies, fakt roztomilej film a myšlenky roho zombíka mě vždycky rozesmály (Donť be creepy, donť be creepy!) :D. Osudový dotek od Alalky se mi tak hodně líbil, ale Irská odplata teda ne-e, už jenom pro ten počet sprostejch slov, u nás jsou všichni takoví puritáni, tak se to na mě trochu podepisuje :D O:).
No, myslím si, že jste zahlcený až, až a já se cítím náležitě vyzpovídaná.
Tak se mějte, jdu se nechat ošmikat, pak žehlit... a pak pudu asi zas spát, protože 4 hodiny spánku... nic moc :D.
Je vám ta písnička povědomá? Zazněla ve Shrekovi 2 ;)

7 komentářů:

  1. Kruciš, jak já ti ty prázdniny závidím! Jediný, co mě jakž takž uklidňuje, je, že dostávám každej měsíc výplatu a můžu si pak spokojeně vymetat, neb znám taky hodně alkoholiků :D Na výletě si to užij, snad bude přát i počasí, protože spát ve stanu v 6°C není žádnej med (zrovinka jsem to o víkendu absolvovala), tak si holky nabalte teplý oděvy :) nebo aspoň něco na zahřátí.
    Paranormal activity jsem viděla 2, 3 i 4 a souhlasím, že nic moc. Ségra ale říkala, že ta jednička je masakr, měla z toho psycho ještě několik dní po tom (takže se na to určo nepodívám). A ta dvojka se taky ještě dá, když se to pak rozjede. A s tím Jurským parkem - viděla jsem to jako malá a děsný bobky jsem měla z toho, jak tam přilítne ta kozí noha na auto, brr.
    Jinak koukám, že s brigádama je to stejně na hovno jako s prací, chjo, jde to všechno do....
    Jj, Irská odplata je lehce sprostší na slova, což též obvykle nemusím, ale sem mi to nějak sedělo. Sama se občas divím, co já z tý huby vypustím :D
    No nic, musím valit do práce, vytvářet hodnoty a podobný kraviny, ještěžě je v pátek ten svátek, bude odpočinek. Juchů!
    Jsem ráda za článek, baví mě číst, co robí ostatní moje oblíbené pisatelky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas závidím lidem, co maj brigádu nebo práci. Teda závidím jim to, dokud nezačnou hekat, jak jsou utahaný a musej brzo vstávat a podobně :D.
      No to jo, když je hnusně, tak nic moc a v Jeseníkách asi nebude nejteplejc, ale my jsme zkušený... trampové :D.
      Juhů, jsem ráda, že nejsem jediná, koho děsej / děsily dinosauři! :D
      Já jsem ráda, že alespoň před těma rodičema si dávám pozor na pusu, i když jak jsem starší, tak už jim to je taky jedno. Ale slovo "kurva" zaznělo v tom filmu víckrát, než kolikrát ho vyslovili oba moji rodičové za celej život :D.
      No, nevedu zrovna nejzajímavější život, ale chápu, taky mě to baví číst u ostatních :D:).
      Přežij to v práci!

      Vymazat
  2. Uži si výlet! :D Ja na jednom tiež som - čiže nová kapitola bude najskôr na budúci týždeň - Detská univerzita v Košiciach :)
    Jurský park som videla viackrát, keď som bola menšia a už si našťastie veľa nepamätám, ale bolo to ako dosť hrozné na mňa :D Inak som horor žiadny nevidela.
    Aaaaaa pesnička!! Boli časy, keď som ju počúvala denne a úplne zbožňovala. Časy prešli, ale je veľmi príjemné takto sa ku nej vrátiť, keď už aj normálne rozumiem slovám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wau, no tak to se těším, až nám o tý univerzitě povyprávíš :P
      Jurskej park je horor a komu to tak nepřijde, tak je divnej! :D
      To taky miluju, když si nějakou písničku pamatuju z dob, kdy jsem nerozumněla ani slovo, a pak si ji pustm takhle po čase a říkám si aháááá, tak o tomhle to bylo :D:D. A Shrek je nejlepší, alespoň první dva díly, pak je to trošku slabší, ale pořád dobrý, a ty písničky jsou úžasný :).

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Díky :). Veze nás Anička, tak snad tam dojedem celý :D. A ještě jsem zvědavá, jakej bude počas, podle jedný předpovědi má chcáct v jednom kuse a podle dvou jinejch má bejt polojasno, tak uvidíme :/ :D

      Vymazat
  4. Já jsem u Paranormal vždycky děsně podělaná O.o jednou mě na to vytáhli kámoši do kina. Doteď nechápu proč jsem si to zaplatila a už vůbec ne, proč jsem si to nechala pustit na tom obřím plátně. Jinak jsem ráda, že se Warm Bodies líbilo :D
    Hele nouze o brigádu je teď všude. :/ Já se teda ani nesnažila, protože v 15 mě těžko někde vezmou. Ale kámoši taky přemýšlí o Call centru.
    Za to že jsi nespala možná nemohli psi, protože kupodivu hodně lidí se mi dneska stěžovalo, že jim nešlo usnout. Já usnula kolem pátý ráno -.- A máma na mně nechala celej úklid i balení na chatu, jako trest, protože jsem včera přišla domů pozdě.
    Užij si stanování a nezmokni ;D Přeju hezký prázdniny :)

    OdpovědětVymazat