Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 11. června 2013

Já mám fakt dost :D

Pořád se mě někdo ptá, kdy mám ty přijímačky do HK, a já furt odpovídám, že 16. června, času dost, nechte mě bejt... No, mamka do mě stejně začala hustit, ať se podívám, na jaký to mám budově a jestli to neposunuli kvůli povodním atd... tak jsem se včera v deset večer zamračila na tu obálku a vytáhla ten dopis... a tam stojí: "Konání přijímací zkoušky: 11. června, 8:00". První, co mi proletělo hlavou i ústy bylo: "Do prdele..." Můžete mi říct, kterej kretén zjistí SPRÁVNÝ datum přijímaček až den před nima??!!! :D:D:D Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, a když jsem přišla za rodičema se slovy: "Em, mám tak trošku problém. Právě jsem zjistila, že ty přijímačky mám už zejtra," tak chudák taťka se z lehu vytáhl neuvěřitelnou rychlostí do sedu a mamka si zakryla pusu a pak vyprskla smíchy... no, asi to máme v rodině, bratr zas jezdí na zkoušky, co se konaj v Pardubicích, do Prahy... ale stejně pořád nechápu, jak se jedenáctka v mý hlavě změnila na šestnáctku :D. Čísla a jména jsou pro můj mozek nezapamatovatelné informace.
Každopádně testy byly... no, angličtina o něco lehčí než v Olomouci a frájina podstatně těžší (kterýho debila napadlo dát frankofonním reáliím stejnou váhu jako gramatice?!). Nevím, nedivila bych se, kdybych se na obě školy musela odvolávat (na Olomouc budu muset určitě). Uvidíme... snad se mě někde ujmou, i když se tak zatím úplně netvářej.
Alespoň se potvrdilo, co jsem si myslela - každej mi tvrdil, jak já se přece musím všude dostat, a zatím mám jen "Nepřijata pro nedostatečnou kapacitu." A já jim říkala, že budu ráda, když mi vyjde Hradec. Málokdy se mýlím ;).
Edit 12. 6.: Přijímačky z AJ: 145 bodů z 200, minimum na splnění je 120. To ale ještě neznamená, že jsem přijatá.
Edit 13. 6.: Přijímačky z FRJ: 143 bodů z 200, minimum na splnění je 100. Z toho vyplývá, že mě angličtinářka přerazí a francouzštinářka umačká radostí :D.
PS: Nevím, jestli už na ty moje obory dělali přijímačky všichni uchazeči, ale momentálně jsem 14. z angličtiny a 15. z francouzštiny, což s takovýmito pořadovými čísly by mě měli přijmout i bez odvolání :).

4 komentáře:

  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Prepáč, ale :D :D :D
    Na toto fakt treba talent :D Aspoňže si to nezistila deň PO :D
    Si mi tak zdvihla náladu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D V pohodě, já se taky začala tlemit, jakmile mi žaludek přestal dělat kotrmelce :D. A jestli ti to zvedlo náladu, tak ještě lepší :)

      Vymazat
  2. Ty jo, tak to ti vůbec nezávidím! :D Ale upřímně, já mám na tohle taky štěstí. Sice školy se to většinou netýká (naštěstí), ale u závodů mívám problém. To si zapamatuji nějaké datum, nikam si to nepoznačím a pak mi volá trenér se slovy "Tak zítra v 8 na busáku, nezapomeň si s sebou přibalit i nějaký oblečení do deště."...má odpověď je většinou "WTF?" a následně "Jo ták, já se ZASE spletla!" :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si většinou pamatuju důležitý akce (až na tuhle :D), ale letopočty a svátky a narozeniny příbuznejch a kámošů... to nedávám :D.
      Ooo, závody na koních, to zní profi :O. Já akorát jeden čas pomáhala ve stájích a občas jezdila, ale oni mě ty koně nějak neposlouchaly :/ :D. Celkově mi přijde, že na mě zvířata koukaj zvrchu... nechápu proč, asi cejtěj, že jsem magor :D.

      Vymazat