Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

neděle 5. května 2013

Zkouška noťase

Konečně mi po dvou dnech bratříček zprovoznil notebook, co jsem dostala k narozkám. Ale ještě v něm není Word, škoda, chtěla jsem si na něm zkusit napsat novou kapču DZ.
Když už mluvím o DZ, dočetla jsem tu knížku k němu, takže bych mohla s příběhem trochu pohnout. Ta maturita je mnohem míň časově náročná, než jsem si myslela, že bude :D. Snad to nepodcením... ale pochybuju, já zásadně věci přeceňuju. Každopádně DZ mi teď hodně leží v žaludku. Přesně vím, co chci psát, celej děj už mám podrobně promyšlenej a zdá se mi dobrej, ale jakmile začnu psát, vypadá to divně. Ne po slohový stránce, ale právě po tý obsahový. Obzvlášť 12. kapitola... vůbec nevím, co s tím mám dělat, musí se tam stát to, co se tam stane, prostě musí, už jsem to tak naplánovala, ale asi se to musí stát nějak jinak a já nevím jak... achjo... blbý, že mi nemůžete pomoct :/ :D
A oficiálně jsem přestala sledovat TVD. Koukám jen na proma a novinky ohledně herců, ale ten seriál už mě ani neštve, on se mi spíš hnusí. Podobně ale jako u knížek mě stále zajímá, jak to skončí, takže zůstávám v takovém tom hrubém obraze.
Nic se mi nechce dělat, proto tady píšu o ničem, kdyby vás to zajímalo :D. A taky mi pořád zní v hlavě písnička, kterou už jsem přiřadila k nejmenované kapitole DZ. Můžete si ji poslechnout, ale varuju, je chytlivá :).
EDIT: Sakra, zdá se, že přečtení knížky bylo odvedení jenom poloviny práce. Teď, jak o tom začínám psát, tak mě napadá miliarda detailů a teorií a potřebuju další ověření a další informace a pfff... já a moje puntičkářství... mám 3 stránky poznámek, JENOM POZNÁMEK, tolik jsem jich nikdy neměla... takže to asi nepůjde tak rychle :/ :D.

11 komentářů:

  1. Ty aspoň vieš o čom písať, čo tam chceš mať. Ja stále len vymýšľam ako zaplniť NZN2 :D
    Pred hodinou ma počítač tak vydesil jak nikdy... Možno by som si mala začať poriadne zálohovať súbory, lebo pri pomyslení, že celú cestu domov som strávila vymýšľaním pokračovania NZN a ono sa mi to vymazalo, som mala veruže dosť. Ale našťastie je všetko OK :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile vymyslíš hlavní cíl, tak máš vyhráno ;). Já tady zas lítám v leteckých spojech, prohlížím fotky měst a míst, kam chci příběh zatáhnout, do toho mě napadá, koho kdo kde potká, co koho napadne, do toho kombinuju knížku se skutečnými poznatky a svými nápady... je to jak skládat 3 000 dílný puzzle :D.
      Já si ukládám všechno na flashku - teda všechny písemný dokumenty, filmy a hudbu ne. Ale dělám to tak jednou za dva měsíce a za takovou dobu toho navymejšlím docela dost, takže... to by mě omyli :D. Ještě se mi teda nikdy nic neztratilo, jenom před tejdnem, když jsem si v compu prohlížela fotky z mobilu, tak se mi otevřely fotky, který jsem vymazala už asi před dvěma lety jak z pc, tak z mobilu... takže nechápu, jak se mi mohly načíst. Podle mě je v počítači prostě nějaký nadpřirozeno nebo duše nebo něco takovýho, protože některý jeho vrtochy si nedovedu vysvětlit :D.

      Vymazat
    2. Dnes sa mi presne takto zjavilo vcelku dosť programov a súborov, ktoré som pred pár mesiacmi vymazala, fakt to je divné, veľmi divné :D

      Vymazat
  2. Ááááá, do prdeleeee, do čeho jsem se to zas namočila! :D Asi před tejdnem jsem odpovídala na inzerát, že hledaj pokojskou nebo servírku na loď pro nějakýho zahraničního klienta, tak jsem si řekla, že jim zkusim ze srandy napsat... a oni mi teď volali, jestli bych měla o to zájem a ať zejtra v jednu přijdu do jejich agentury na Karlovo náměstí 17... ehm, bylo mi blbý se ptát, v jakým to je městě, ale už jsem si našla, že je to Praha 2, teda snad :D... a zejtra maruju z angličtiny :D, ale naštěstí v 10:00 mi končí zkouška, takže... jooo, v pohodě, to stíhám, v Praze se totálně nevyznám, o tý firmě nic nevím... :D:D:D Já jsem takovej kretén, že to ani možný není.
    Pardon, ale jsem tady úplně v afektu a musím to ze sebe filtrovat, nestačí mi, že to tady pištím na mamku a přemlouvám spolužačku na icq, aby jela se mnou :D.
    AAaaaaachjooooo, přetáhněte mě někdo něčím přes palici :D :(.

    OdpovědětVymazat
  3. To už to nemůžeš zrušit? :D Řekni že máš mořskou nemoc a že sis to neuvědomila dřív. :DD
    Mimochodem k článku, přestáváš koukat na TVD? :O Viděla jsi alespoň poslední díl, kdy se z Originals stalo Twilight? :D (možná proto ses na to vykašlala), já nemůžu, až moc fandím Klaroline :D Doufám, žes ten konec viděla. Páč nevím jestli si pamatuješ, že jsme se jednou bavili o tom, že nejsou žádný Klaroline povídky. Já dostala geniální nápad a možná ho uskutečním a napíšu kráké fanfiction, když mě to bude bavit. :D O Klaroline v New Orleans. Mám skvělou náladu, takovou hyper, nediv se, píšu jako kdybych to ani nebyla já. :D Jinak, s ájinou ti držím palce ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas ne, to já bych tu práci jako brala, jenom prostě... jsem začala hysterčit, protože jsem nevěděla, kde je ten pohovor, co je zač ta firma a tak. No prostě mám panickou hrůzu z dospělosti a pohovory a práce jsou pro mě dospělácký věci :D. Každopádně včera jsem to zvládla, v pátek jdu na další pohovor; pokud jsem to dobře pochopila, tak ten už bude s majitelkou lodi... která nemluví česky :D:D:D. Ale umí anglicky, takže aspoň že tak.
      Já naposled viděla 17. díl, z osmnáctýho jenom část, páč se mi to blbě stáhlo, a pak už jenom proma. Mě Původní nijak zvlášť neberou :/.
      Tak to jsem zvědavá, jak by vypadala Klaroline v tvým podání. To bych i zkusila číst! Pro mě je ten pár pořád nereálnej, nedokážu si ho představit, ale už jsem udělala krůček vpřed - koukla jsem se na nějaký fanvideo s nima a uviděla jsem v tom důvod, proč by Caroline chtěla Klause - pro ten pocit, že ta nejmocnější nadpřirozená bytost (teda dokud se neobjevil Silas) jí je jakoby podřízená. Prostě bejt Caroline tak se mi líbí ten pocit, že někdo tak mocnej, jako je Klaus, je vůči mě téměř bezmocnej, mám nad ním moc. To vidím na tom páru jako něco přitažlivýho. Ale stejně nevim, co bych o nich psala :D

      Vymazat
    2. Ahá:) to může být zajímavá brigáda. Já jsem tam nekomunikativní člověk když si mám něco sama zařídit.. no, chápu tě :D
      Mě původní taky neberou. Jen Klause mám ráda, TVD jde do kopru, to nemůžu popírat. Není to poprvý co si stěžuju. :P Právě že teď už je totálně nereálnej, když rozseknou tvd a originals a ještě je Hayley těhotná. To víš? :D Proto jsem to přirovnala k twilight. Mě se na nich nejvíc líbí ten eyesex, ale máš pravdu, něco na tom bude. Taky by se mi to líbilo. Asi pojedu svoje vlastní Originals, akorát do toho nebudu míchat už nic víc, než jen ty čarodějnice a nový herce. Děj vůbec, ten bych měla svůj. :) Každopádně uvidíme, jak se to vyvine :D Dej pak vědět jak dopadl ten pohovor s majitelkou ;)

      Vymazat
    3. Těhotná Hayley? Bože, to už tam měli dát spíš ty malachy z knížek... zajímalo by mě, jak by vypadala scéna, kde si někdo roztřihne jazyk nebo si tělo polepí papírkama nebo co to dělali ti šílenci v knížkách :D.
      Myslím, že tvoje verze by mohla bejt vážně dobrá :). TVD má lepší postavy než děj, takže vyškrtnout ho není kolikrát na škodu. No, budu si to hlídat, jestli u tebe nepřibyde nějaká nová kapitola nebo obrázek :P.

      Vymazat
    4. A čo to majú tí Originals byť? Ja som dačo videla, ale nepochopila som, či to bude ako nový seriál alebo čo?
      Ďakujem tomu, kto mi to objasní :D

      Vymazat
    5. Jojo, má se v řijnu začít vysílat Spin-off, kterej se bude jmenovat The Originals. Úplně stupidní nápad podle mě. Jeho pilotním dílem měl bejt právě díl v TVD, kterej se taky jmenoval The Originals. Bude se to motat kolem New Orleans. Čili v TVD už nejspíš původní nebudou tak často jako do teďka, když budou mít svůj vlastní seriál.

      Vymazat
    6. A ja som sa mohla čudovať, prečo bol ten diel tam úplne akoby len nasilu vsunutý a prečo sa tam nespomínali všetky ostatné problémy... Som si myslela, že to bude len tou dlhodobo klesajúcou úrovňou, lebo ako tá Hayley ma fakt dorazila a tiež mi ako prvé napadlo Twillight -.- :D
      Len škoda ako, keď tam nebudú tak často... Hej, ten dej je hrozný, ale Josepha Morgana a Daniela Gilliesa (alebo jak sa volajú) som tam mala rada ako hercov :D
      Vďaka ešte raz :)

      Vymazat