Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 16. dubna 2013

Who can save me now?

Ta písnička není tak depresivní, jak se ze začátku zdá, trochu se rozjede a je prostě taková... hezká. Ten zpěvák má úžasně hlubokej hlas :).
Zítra dělám Delf B1 (takovej test z frájiny, jestli ho udělám, dostanu diplom a nebudu muset dělat jedny přijímačky. Když ne, tak jsem vyhodila 1700kč jen tak :/), tak mi držte palce, bojim se toho víc jak matury. Frájina je tak zku*veně těžkej jazyk, to mi to nemohlo dojít dřív?! Můj pravopis je úděsnej, i když mám k dispozici slovník, a na těch zkouškách není povolenej... a je to strašně dlouhý: poslech, porozumění textu, napsat slohový útvar na 160-180 slov, rozhovor se zkoušejícím a slovně shrnout nějakej text, co si vylosuju... MAMI!!! :( :D Já francouzsky neumím moc dobře, ale snažím se pořád uklidňovat tím, že B1 je pořád nízká úroveň a že jsem ten test už 2x udělala... ale doma, s kámoškou/učitelkou a přitom slohu jsem maličko podváděla... fňuk :( :D.
Jinak už vím, kdy maturuju ústně - poslední možnej den, 30. 5.. To je mi celkem fuk, ale sere mě, že jdu už od 7 nebo půl osmý! :/ Písemnou část dělám od 2. 5. asi do 9., takže mám prakticky měsíc svaťák, ňach, ňach :P :D.
Jinak držím palce těm, co budou dělat přijímačky na střední! Jsou teď v pondělí, ne? To je fuk, každopádně buďte v klidu, rozhlédněte se kolem a uzřete (to je zas slovo :D) všechny ty kretény kolem vás a řekněte si: i ty se někam dostanou, tak já musím přece taky! To je moje heslo letošního roku a musím říct, že funguje líp než cokoliv jinýho :).
Tak zatím, jdu dělat zkur*enej subjonctif a našprtat se zkur*ený chytře vypadající fráze jako třeba: En ce qui concerne, Selon moi, A mon avi, On dit que, etc.

6 komentářů:

  1. Neviem či vieš, ale keďže ako tak dosť že počúvaš Sum 41, tak podľa oficiálneho FB a Twitteru Sum 41, Stevo odišiel. Tu je original tweet z Twitteru: http://www.twitlonger.com/show/n_1rjqts5
    A aj článok keď chceš: http://musicfeeds.com.au/news/sum-41-drummer-steve-stevo-jocz-quits/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nesleduju novinky ohledně nich, takže COŽE?!!! :O To nemůže! Poslední album je perfektní stejně jako ty před ním, maj mraky fanoušků, to prostě nejde! Doufám, že se hoši umoudřej nebo najdou náhradu. Stejně je vždycky nejdůležitější zpěvák, takže je mi jedno, kdo tam hraje, jen ať to zní pořád stejně úžasně.
      Díky za info :)

      Vymazat
  2. Tak co? Jak dopadl nebo jaký máš pocit z Delf B1? :D Určitě dobrý ;) A pokud máš horší pravopis u frájiny, co mám říkat já, když píšu testy z ruštiny? :D Já se budu modlit, aby to učitelka přečetla :D Není to zas tak hrozný, ale i tak...
    Hezká písnička ;) A nechtěla by jsi nám dát novou kapitolku o den dřív? :O O:)
    PS: Už se na ní těším ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě nevím, jak dopadl, s trochou štěstí mi to kámoška zjistí zejtra, ale spíš počítám do konce příštího tejdne :). A nebylo to tak strašný, jak jsem se bála, že bude, jo, pořád mi můj výkon přišel úplně úděsnej, ale musím brát ohled na to, že za gramatiku je strašně málo bodů :D. Jinak jedna holka od ústní části odcházela se slzama a dvě byly úplně rudý. Málo co mě zbaví optimizmu, každopádně když jsem je viděla a slyšela, tak mi ho moc nezbylo, šla jsem na řadu totiž až jako poslední :D. Ještě vám o tom kdyžtak povím, až budu znát výsledek :).
      Mně se na ruštině hrozně nelíbí azbuka :D.
      Novou kapču už zejtra, jo? Hmm... ale tak jo, akorát že se ze školy vrátím... kolem pátý odpolední (klavír a flétna), takže nezaručuju, že budu živá a dostatečně svěží kapitolu překontrolovat. A teď se na to taky necejtím, drtila jsem se pojmy do slepý mapy na zemák. A bez kontroly to nejde! :D Takže asi tak, v předvečer tu skoro určitě bude :).

      Vymazat
    2. Jop azbuka je fajn :D Aspoň mi nikdo neříká že škrábu :D
      Slepá mapa na zemák? :O To mi připomíná, že z něj zítra taky píšu :/ A na novou kapču už se těším! ;) :) :D

      Vymazat
    3. Azbuka je najlepšia vec na ruštine a zároveň jediná, ktorú viem/ovládam :D

      Vymazat