Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 30. dubna 2013

Poslední zvonění

Odcházela jsem moc brzo, takže mě bratr nevyfotil, teď tu nikdo není a v akci jsem na focení neměla ani pomyšlení... takže mám akorát hodně šuntskou fotku z mobilu, ale aspoň něco, ne? :D
Edit 2. 5.: Sloh z angličtiny lehkej, psal se e-mail a sdělení. Mozná tam budu mít špatně něco gramaticky, ale všechny náležitosti jsem, pokud vím, splnila.
Zbejvá mi asi 100 stránek z tý knížky, kterou potřebuju na pokračování DZ, tak ji možná dneska dočtu.
Zejtra mám češtinu. A narozeniny, skvělej způsob, jak je oslavit :D.
Zatím se mějte ;).


Jinak jsem si to vysloveně užíla. Lidi se na mě dost nápadně otáčeli, když jsem šla v tom "kostýmu" sama, až jsem se tomu začala smát :D. Děcka jsme zlili pořádně, jedna holka mě nasrala, měla peněženku plnou drobáků a dala jenom do jedný kasičky asi dvě koruny a když jsem se ozvala, že chci taky, tak na mě spustila úplně zle, jestli jsem normální, že má málo, že už dala, bla, bla, bla... tak jsem si ji dobře zapamatovala a když jsme dělali nálety do tříd, tak jsem ji zlila tak, že mi tu flašku dokonce odstrkovala a snažila se utýc. Myslím, že jsem u toho ještě "bojovně křičela": "Sviněěěěě" :D. Ale ne takovým tím zlým způsobem, prostě tím... v zápalu boje, no :D.
Poněkud jsme naštvali říďu, museli jsme uklízet, všude to strašně smrdělo, všichni byli na žmach a na zemi kaluže. Muheheheeeee! :D A trošku se prokopli dveře, ale to k překvapení všech neudělala naše třída.
Ve městě jsem od lidí vybrali asi 1300, tak jsme šli na oběd a na pivo :D U školy jsme vybrali... nevim kolik... kolem 4 000? Prostě dost a to jsme dali na pomaturák.
Nepřipadám si, že bych pozejtří měla maturovat... a popozejtří... připadám si, že si pustim Castla a hodím nohy na stůl :D. Ne, dobře, zejtra už budu vážně asi ve stresu, zatím na to nemyslím, a když, tak mi naběhne mráz po zádech a oklepu se... a právě proto na to nemyslím :D.
Včera jsem napsala koušíček DZ, abych nevyšla ze cviku. A objevila úžasnou písničku do 11. kapitoly.
Co bych vám tak ještě řekla... pořád mi nepřišel mail, jestli jsem udělala nebo neudělala ty Delfy, to mě docela štve, měli to posílat už před tejdnem...
Fuj... ne, já na tu maturitu vážně nemůžu myslet, jinak je mi úplně... fuj... proto jsem tak relativně v pohodě, protože to úspěšně blokuju. Ale zítra se mi asi bude blbě spát. Začínám slohem z AJ, to by neměl bejt takovej problém... kort když jsou povolený slovníky.
Tak na mě prosím myslete, pravděpodobně si tu hned budu vypisovat svoje dojmy. A pokud ne hned ve čtvrtek, tak v pátek, v pátek píšu sloh z Čj a didaktickej test z Čj. Nejhorší podle mě bude sloh. Ale to prostě musím dát! Každej kretén to dá, a já jsem kretén, takže... prostě ne, udělám to a vykřičník! :D

Na krku mám koženej obojek s pyramidkama, ten jsem si pučila od kámošky, jinak je všechno moje. Chtěla jsem si udělat páčo, ale nedrželo mi :(. A když nad tím přemýšlím, tak takhle už jsem párkrát venku byla, až na ten návlek. A taky nechodím tak zmalovaná :D. Ale jinak to není nic extra, s každou podkolenkou jinou jsem si to nakráčela do ulic nespočetněkrát a vždycky to mělo úspěch :P.



8 komentářů:

  1. Wow :O Sluší ;) A čím jste ostatní polívali? :D Já nevím, já přišla domů postříkaná voňavkou a politá octem :D Hold jsem si doma zapoměla peněženku no:/
    Naše škola měla "trošku" hlučnější pochod a nakonec jsem byla jedna z mála, co při vystoupení naší třídy mluvilo :) Nejdřív trošku nervy... no, ale když mi spolužák vrazil mikrofon, tak jsem to přestala řešit... Jen si nemůžu vzpomenout, co přesně jsem tam říkala :D (No tak kdo by nebyl trošku nervní, když má na náměstí mluvit před celým gymplem?:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby byla ta fotka ostřejší, tak je to horší :D.
      Polejvali jsme tak různě... já teda jenom vodou, ale jinak jsem slyšela něco o octu (klasika), vodě po holení a pivu s jarem, ale ta poslední kombinace mi přijde fakt divná :D.
      Ono kolikrát dostaneš úplně stejnou nakládačku, i když zaplatíš. Nebo alespoň naši kluci to tak provozovali, opět, já ne, já jsem prostě moc měkká a spravedlivá :D.
      Za co jste pochodovali? A proslov?!! :-O To tě obdivuju, já bych ten mikrofon zahodila jako odjištěnej granát, nezájem, že ho zničím, úplně mi stačilo mluvit před třema cizíma francouzskama. Asi jsem při Delfech byla nervóznější, než jsem si připouštěla, jedna z těch francouzek mě naprásakala kámošce, se kterou se zná, že se mi děsně klepaly ruce :D. Ještě že jsem si toho nevšimla. To jsem zas odbočila někam do pr*ele, každopádně mi leží v hlavě, za co jste pochodovali, to se u nás neprovozuje :/ :D.

      Vymazat
    2. Je to tak. Po mě stříleli (Pro vysvětlení: Obstarali si vodní pistolky s obrovským dostřelem... Tak 10-15 m? cca :D) už když jsem se přiblížila ke škole... To se pak člověk nechá postříkat voňavkou docela ochotně :)
      U nás je takový miniaturní Majáles... Vyšší třídy reprezentují své kandidáty na krále, který se každoročně volí a my jim tam děláme hluk (Abychom přitáhli pozornost, co nejvíce lidí) :D
      No... proslov je silné slovo. Každá třída má své téma a dělá si vlastní scénky. My měli cirkus :D A kdo jiný než já spolupracoval s věštícím papouškem? Jo zní to divně, já vím :D Ale mělo to docela úspěch :) Na to, že jsem si už po 5ti minutách nemohla vzpomenout, co jsem to přesně říkala :D Prostě jsem si tam nakráčela a začala mluvit.
      PS: Z takových to dní jsou zážitky, jako fyzikář v převleku za baletku nebo, když se tam naše třídní málem natáhla přes bedny, z kterých jsme pouštěli hudbu :D

      Vymazat
    3. Jojo, některý zbraně jsou fakt nebezpečný :D.
      Chmm, tak to je dobrý, to se u nás vůbec nekoná... by bylo asi moc práce na nás :D. Ale jinak je to hezkej nápad.

      Vymazat
    4. Narozeniny ? :) Tak hodně štěstí :D

      Vymazat
  2. Ta červená s černou ti sluší :) Jak jsi to udělala, že už nemáš červený vlasy? :O :D Jinak, asi už je pozdě, ale vážně doufám, žes to dala. :) Čím jste je polejvali? :D Nevěřím že vodou,když říkáš, že to smrdělo. :D Sestru polili octem. :D
    Děkuju za komentář na blogu, tebe si v SB určitě nechám, naprosto chápu tvoje důvody :) Matura je velká věc. A já už vůbec nejsem vzorná, abych mohla něco říkat, kdyby bylo co :D Tvůj blog je asi můj nejoblíbenější, a ne jen kvůli povídkám. :)
    UDĚLÁŠ TO! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červená s černou sluší naprosto každýmu :P. A vlasy mám od kadeřnice, promerílovala mi to, takže to mám tak půl na půl zrzavý a blonďatý. Vypadá to zajímavě :D.
      No v naší třídě převažovala voda, ale jinak se využívalo to, co jsem vypisovala Stelle :).
      Ha, to jsem ráda, že tam mám svoje místo, každopádně jsem to cítila jako svoji povinnost, ozvat se :).
      Budu to muset udělat! :D Teď jsem si zkoušela didakťák z Aj a z 39 otázek jsem měla jenom 2 blbě... a to jsem u toho ještě tak napůl spala :D. Didakťák z angličtiny je až trapně jednoduchej, vážně, nejvíc se prostě bojím slohů. A z přijímaček mám doslova hrůzu. Ale to nevadí! To je až za 14 dní a druhý za víc jak měsíc! :D

      Vymazat
  3. Ha, zkoušela jsem si didakťák z čj a to jsem měla 60bodů z 69... takže o bod víc a bylo by to za jedna :D. Nevšímejte si mě, já si tu jen tak kecám :D. Ta čeština se mi moc nelíbí, oproti ájině je na můj vkus něúměrně těžší. Ale kdybych ji takhle napsala na čisto, tak se nezlobím, ještě jsem měla 15 minut rezervu...
    Vážně si mě nevšímejte, já jenom potřebuju uvažovat nahlas a doma není nikdo, komu bych to mohla cpát :D.
    Jo a zjistila jsem, že totálně neumím výjmenovaný slova a velký písmena a s, z, vz... teda o těch posledních dvou jsem věděla, že mi dělaj problémy, ale když jsem viděla: "sípal, sirové maso, sivá holubice, osiřelé dítě" a vyberte chybné, docela jsem se zapotila...
    už vážně mlčím! :D

    OdpovědětVymazat