Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 9. dubna 2013

I'm just a kid

and life is a nightmare!
Mariam, šplhám si? :D
Všechna technologie je proti mně... nejdřív jsem našla špatnou mailovou adresu, pak jsem našla správnou, ale e-mail se nedoručil, tak jsem ho poslala znovu, a dle odpovědi soudím, že nakonec jsem to poslala dvakrát nebo mi pisatelka odpovídala podruhý... ale já vážně nejsem tak neschopná! :( To jen se všechno proti mně spiklo. Gmail je pěknej hajzl, dávám mu poslední šanci a pak zkouším hotmail. Načítá se mi pomalu pokud vůbec, nemůžu přes něj odeslat žádný rádoby větší soubor a ještě mi ztratil zprávu! :/
No, každopádně... zejtra mám svůj první "pracovní pohovor" v životě. Jsem nervózní už teď, protože si nemyslím, že by to klaplo... ale zkusit se to musí a jestli to vyjde, tak budu mít tu nejlepší letní brigádu! Ale bojím se, protože I'm just a kid a ta práce mi přijde moc zodpovědná a kultivovaná... a já jsem v hloubi duše buran :D. Ale ne zítra! Zítra budu dospělá, zodpovědná, kultivovaná, sebejistá, aktivní a schopná žena!
Tak, a teď si jdu něco nastudovat o tý firmě, opráším znalosti Excelu, když už je mám v tom životopise napsaný, a přichystám si oblečení... uaaaaa, já nechci být dospělá!!! :(
EDIT PO POHOVORU


No, tak začnu asi tím, o jakou šlo práci - průvodkyně, prováděla bych český studenty někde v zahraničí, nejspíš v Londýně. První otázka, která mi byla položena: Kolik vám je let, druhá: Byla jste někdy v Londýně... ehm :D moje odpovědi nezněly zrovna uspokojivě, ještě ta paní doplnila, že vypadám tak drobounce... ne moc autoritativně (to ale zas pozor, umím si dupnout, když chci). No, "slibný začátek", ale byla jsem na to připravená. Pak jestli umím pracovat s mapou, tak jsem po pravdě odpověděla, že celkem jo. Pak následoval skvělý trapas, kdy jsem se chlubila, jak umím slušně anglicky a jakž takž francouzsky, ona se mě zeptala francouzsky, kolik mi je let, a já jí nerozuměla... to bylo opravdu poněkud trapný, použila nějakou frázi, kterou jsem prostě neznala, tak se zeptala na počasí a to už jsem žbleptla, že není moc hezky, že je zataženo. Ale stejně, bože, v tu chvíli jsem měla sto chutí začít mlátit hlavou o stůl :D. No, ptala se na víc věcí, ale to je fuk, důležitý je, že na mě koukala jak na kuře, kterýmu zůstala na hlavě ještě skořápka. A já ji neviním, cestou domů jsem řídila a málem způsobila dopravní zácpu :D.
Konečný verdikt: v říjnu pojedu na zájezd do Londýna, budu se pilně učit od tý průvodkyně, co tam bude, a pak uvidím. Myslím si, že když budu přesvědčivá a budu o to místo hodně stát, tak mě vezmou na milost. Problém je, že ty zájezdy jsou pro SŠ a ZŠ, takže ve školním roce, takže během školy. Prej tu práci běžně dělaj holky při studiu, mi tvrdila, ale já si to nějak nedovedu představit. No prostě... byla to sranda :D. A teď zase hezky zpátky k jobs.cz a učivu na maturu, dospěláctví bylo pro dnešek až, až ;).

10 komentářů:

  1. Pěkná písnička ;)
    Samozřejmě držím palce a přeju hodně štěstí. A neboj se, když budeš chtít, tak to dokážeš :) Věř si :D Zapůsobíš na ně svým osobitým stylem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale svůj osobitý styl se radši pokusím potlačit :D. Teď jsem si dala s kámoškou jedno pivo na kuráž, tak to pude jaaako po másle :D.

      Vymazat
  2. Yeeeeaaaaah!
    I'm just kid I know that it's not fair... :D
    Chcela som ti popriať veľa šťastia, ale zistila som, že zajtra je vlastne dneska, čiže asi nič no. Tak aspoň dúfam, že ti to vyšlo :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, byla jsem tam ve 4, takže si to ještě stihla :D.

      Vymazat
  3. Ou, to mě mrzí, že ti to nevyšlo tak, jak sis představovala. Vím, jaký to je, takže soucítím :) Příště už budeš vědět co a jak a bude to o něčem jiným. Pohovory jsou zlo!!! A dopravní značky taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky to beru optimisticky a mělo to svůj přínos: usoudila jsem, že je normální, že se necítím dospěle, když mě tak očividně okolí ani nedokáže vnímat (:D), už mám představu, jak asi tak probíhá pracovní pohovor a největší plus, mám příležitost jet do Londýna na 4 dny za 1500! :D To se jen tak nesežene. Teda pokud mi na mail přijde přihláška na ten zájezd, gmail se tváří, že se mnou nemluví, den čekám na potvrzení o zaplacení DELFů, a jenom doufám, že je to vada mailu, protože jestli jim těch 1700 nepřišlo... tak mě naši zlinčujou, a pokud ne oni, tak já sama sebe určitě. Jakoby nestačilo, že ty prachy přijdou na zmar, jestli tu zkoušku neudělám... achjo, svět je strašně zlej :/ :D.

      Vymazat
    2. Cez aký prehliadač spúšťaš Gmail? Mne to minule nefungovalo tuším na Mozzile a normálne tam chodím cez Google Chrome...

      Vymazat
    3. Přes Operu. Už jsem to zkoušela přes Google Chrome, jsem si říkala, že prostě... Google chce Google :D, ale nebylo to o moc lepší. Každopádně mail o zaplacení už mi přišel, takže má na účtě zatím jenom 1 ztracenou zprávu a několikset seknutí. To ještě jde :D.
      Každopádně díky za radu ;).

      Vymazat
  4. My tak za měsíc pojedeme se třídou do Anglie (já teda ne:D) ale mohlas nás provádět! Je to úžasná práce, já bych ani neměla odvahu na to tam jít na ten pohovor :D Je mi líto, že to nevyšlo. Turisti by určitě měli zážitek, kdyby měli tebe :) To myslím v dobrém. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já průvodkyně nemám moc ráda, ale bavilo by mě být jednou z nich, divný :D. Mě prostě irituje ta jejich profesionální intonace, všechny zněj stejně. Ale asi bych tak zněla taky.
      No, já se obávám, že bych se ztratila hned na první křižovatce i s celou skupinou, ale nevadí :D

      Vymazat