Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pondělí 4. března 2013

Menší zpravodaj

Edit: Epilog Doučování zla už dnes (8. 3.) večer, protože jsem hrozná :D.
Uf, sice trávim tak 90% v posteli s úžasnou knížkou The eye of the tiger a u počítače prosedím tak dvě hodinky denně (nebo já nevím, ale rozhodně je to míň, než když chodím do školy), ale úpěnlivě je věnuju psaní. Asi bych potřebovala mít angínu častěji :D. Nebo mít prostě čas jenom na to psaní, kdybych nepsala sračky a lidi by to četly, mohla bych se tím živit jak prt. Akorát mě štvě, jak se u toho potím. Teda normálně ne, jenom teďka, za to solidně :/.
Takže, protože mě to psaní úplně požírá, musím vám o něm něco říct, i když toho moc nebude, abych vám nekazila překvapení :P. Pracuju čistě jen na třetí řadě DZ, před chvilkou jsem dokončila čtvrtou kapitolu, která má 2 206 slov. Sice jsem její obsah plánovala dát až někam dál, ale najednou jsem se prostě dostala s postavama do takové situace, že už se nedalo otálet.
Je to dost emotivní. A všechny ty emoce se střídaj a měněj a doplňujou a pfůůů, je to takový, jak jsem si představovala, že to bude. Jiný než předchozí dvě série, víc psychologie a právě ty pocity. Střídá se to tam všechno opravdu rychle, takže mě v jedné kapitole budete nenávidět a pak zase milovat :D. Ale přijde mi to tak správně. Mělo by to bejt takový... jak to říct... rozervaný. Pleasure and pain, bitter and sweet. Craziness.
Jo, a postavy se chovaj na přes držku, protože málokdy používaj mozek :D.
"Touch my arm."
"Why?"
"Because I like the feel of it."
To s tím vůbec nesouvisí, ale trochu mi šplouchá na maják :D. Podobnej proslov byl v tý knížce. To je jedno.
Vážně jsem nemocná teprv od soboty? Přijde mi to jako tejden :D. No, radši si nebudu měřit teplotu a půjdu spát. Brou noc :).

10 komentářů:

  1. Jééé na emotivní třetí sérii se moc těším ^^ Vsadím se, že bude nejlepší. Mrzí mě, že jsi nemocná, a přeju ti brzké uzdravení. Ale alespoň si odpočineš od školy, znám hodně lidí, kteří by se k tobě milerádi přijeli nakazit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeva já - sice dělám krátkej-dlouhej, ale už si nepamatuju, kdy jsem měla naposledy tři dny volna... Příští týden jsem ho měla mát, ale zas mi ho chtěj vzít, protože posunuli školení... Pošli mi kus angíny... XD

      Vymazat
    2. Chaky: Každá série mi zatím přijde, že má něco do sebe. První je roztomilá, druhá je akční, třetí je... no, zatím je to uragán :D. Ale nevydrží to věčně.
      Jooo, jako neprobouzet se desetkrát za noc s nudlí na puse a nemít ty návaly vedra, tak si vůbec nestěžuju na nějakou angínu :D. Ale ve čtrtek mám soutěž s flétnou, to se chci vidět :/
      Děkuji :)
      Handě: Chápu, škola je krásná v tom, že je celkem štědrá na prázdniny, ale zase je na hovno, že i když se z ní vratíš domů, nezbavíš se jí, když se vrátíš z práce, můžeš pokojně zemřít. Teda neplatí to tak u všech samozřejmě, ale chápeš :D.
      Kašlu na tebe. To jako doslova, abys chytila nějaký ty bacily :D.

      No nic, děvčata, jdu se vrhnout na pátou kapitolu :).

      Vymazat
    3. No nevim, jestli zrovna já, můžu pokojně zemřít... XD Ráno přijdu do práce a musim nakrmit zvířata a vyčistit, večer přijdu domu z práce a musim zase krmit a čistit... XD Ale zase můžu říct, že práce je mým koníčkem... Hodně štěstí při psaní - já jdu venčit a nakrmit ty moje ultrazlobivý čubiny... XD

      Vymazat
  2. Amni:Info 1.Menim si jmeno!Je to blby a spatne se to sklonuje! :D 2.Notas na konci dubna :'( 3.Jsi uzasna!myslim ze jsi poidku vymyslela perfektne velka pochvala!! 4.Upiri zivot:Nejspise budu menit nazev,jmena postavy,dej necham jak je jenom prepisu jmena a opravim hrube chyby,povahu postav a pojedu podle tebe nic na to menit az tak mooc nebuu...Je to krasne tak jak to je ;) Ode mne vse S pozdravem Molly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez urážky, ale není Molly tak trochu holčičí jméno? To říkám jako holka, jejíž přezdívka je mužskýho rodu :D
      Za pochvalu srdečně děkuji O:) Jsem ráda, že se ti to líbí.
      K tomu Upířímu životu: Já docela doufala, že ten děj upravíš :D vůbec by mi nevadilo, kdyby byl barvitější a bylo tam víc postav. Proč měnit jejich jména? Tomu nerozumím a upřímně se mi to moc nelíbí, obzvlášť jméno Misty bych zachovala, protože znamená záhadný (nebo spíš zamlžený, ale to je jedno :D). No, uvidíme v dubnu, škoda, že až tak dlouho. To budu asi trochu mimo já kvůli matuře a přijímačkám.
      Zatím ;)

      Vymazat
  3. Anooo :) Už se nemůžu dočkat večera.

    Jinak, jak ti je? Brzo se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ale joo, teď už fajn, teď už si jen tak pokašlávám a posmrkávám. A umírám hlady a taťka není schopnej ohřát pizzu :/. Udělala bych to sama, ale žehlila jsem... no, du vám to přidat a pak jíst :).

      Vymazat