Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 12. března 2013

Má malá dramata všedního života

Chtěla jsem vám něco z toho napsat dřív, ale nechtěla jsem rušit atmosféru DZ. A teď je toho celkem hafo, ale v celku to není o ničem.
PS: Za všechny komentáře jsem moc vděčná, opravdu moc! Už se s tou poslušností zlepšujete :P. Nebudu vás už trápit, ale kdyby se ještě pár lidí vyjádřilo, nestěžovala bych si :)

Když jsem byla ještě nemocná, ve čtvrtek to myslím bylo, byla jsem donucena vylézt z postele a jet do Vysokého Mýta. Naše zobcové kvarteto se totiž dostalo do krajskýho kola. No, chvílema jsem si myslela, že tam vypustím duši. Pískat s plným nosem a polozalehlýma ušima... super! :D V každý skladbě jsem vynechala alespoň jeden tón, protože jsem nestíhala dýchat. A víte co? Byli jsme první. PRVNÍ! A co víc, možná i postoupíme do ústředního, to se zatím projednává. Ale to už nechci, ať mi daj pokoj :/. Každopádně... fíha, neměla jsem ani tušení, že jsme tak dobrý :).
Poslední dobou blbě spím. Vlastně čím dál tím hůř. Nepřeháním, převaluju se minimálně 2 hodiny, než zaberu. A to chodím spát kolem půlnoci, tak já už nevím... během spánku se budím, ale většinou jenom na pár minut. Ale párkrát už jsem se taky naštvala a šla se asi ve čtyři ráno najíst, protože jsem stejně nemohla usnout :D. Je to divný... a dost možná za to může Doučování zla, alespoň částečně! Většinou ho před spaním rozvíjím v hlavě, pak se dostanu myšlenkama úplně někam jinam a takhle si přemejšlím... naštěstí mi celkem pomáhá třezalkovej čaj :).
A jsem úplně neschopná se učit. Opravdu se snažím, ale nejde to. Čtu si to, ale nevnímám :/.
A zhubla jsem 2 kila a mamka už mi neříká týdně: "Nejseš nějaká hubenější?" ale denně. Ono totiž 2 kila jsou strašnej rozdíl, že jo :D.
Od plánu, že pojedu na brigádu do Anglie, pomalu upouštím, protože: 1) Na brigádě jsem byla jenom jednou v životě, uklízela jsem střední potravinářskou po rekonstrukci. Možná by to chtělo si toho víc zažít tady doma. 2) Bojím se :(:D Ale to je ten nejmenší problém 3) Nehodlám jet sama a vypadá to, že jediná osoba, která by se mnou jela, je spolužák, na kterýho není zrovna spoleh. Já ho mám strašně ráda a on mě samozřejmě taky (:D), ale... bydlíme od sebe 3 minuty, takže když se jde pít do města, obvykle se ho ptám, jestli mě pak doprovodí. A on mi pokaždý slíbí, že jo, i když ho obeznamuju s fakty, že budu chtít jít dřív než on, že se ožere a nehnu s ním, a on mi to přesto slibuje. A pak nasraně odcházím sama samotinká :D. Takže začínám hledat brigády v česku. Jsem zvědavá, jestli něco ukořistím. Nesnáším hledání. Nevadí mi práce, já miluju práci, ale musíte mě k ní postavit a říct mi, co mám dělat. Jsem takovej tupej robot maličko :D.
Při jedné polobdělé noci jsem zastihla bratra přicházet z práce, někdy kolem jedný ranní (rozváží pizzu, normálně tak pozdě nechodí, ale... to je jedno, prostě přišel pozdě :D). A víte, co mi řekl? Že mi domluvil rande... Tak jsem se tak rozespale podepřela na loktech. "Cože si mi?!" "Potřebuju se tě nějak zbavit. Zeptal jsem se našeho kuchaře, jestli by s tebou nešel. Zeptal se mě, kolik ti je, já řekl, že osmnáct, a on že to není problém." Chvíli na něj tupě civím, neschopná slova a on se kření jak debil a argumentuje: "Umí skvěle vařit." Já na to: "Má dlouhý vlasy?" on: "Ne." Já: "Beru ho." :D:D:D Od tý doby jsme o tom nemluvili, takže doufám, že to byl jen nějakej jeho vtípek (i když tohle neodpovídá jeho běžnému smyslu pro humor). Ale začínám se cejtit jak já nevím... moje rodina na mě kouká jak na největšího exota. Zrovna nedávno se mi zdálo, jak mi mamka někoho dohazuje... a nedopadlo to dobře, změnil se v Draca Malfoye :D. Ale jako chápete to? Matka chce, abych si někoho našla, teď už i bratr... jako já chápu, že oni potkali svoje životní lásky v mým věku, bratr ještě dřív, ale tak jako... jsem moderní, nechte mě bejt! :D:/
Achjo, asi si vystavím inzerát... Hledám zaměstnavatele a manžela. Může být oboje v jednom. Jsem protivná a líná. Zavděčíte se mi vším, co se dá strávit. Chcete mě? :D
Včera u doktorky jsem potkala jednu holčinu ze základky. Je asi o dva roky mladší než já. Má tříměsíčně dítě...
A teď to nejhorší, z čeho jsem mírně přejetá. Na škole v přírodě (takže asi v pátý třídě) jsem se líbila jednomu klukovi, strašnej frajer, nemyslela jsem si o něm nic moc dobrýho a dodneška si nejsem jistá, jestli si ze mě jen neutahoval, páč jsem byla nevýrazná, tichá puťka. Včera mi ta holka u doktorky řekla, že je nezvěstnej. A dneska mi spolužačka oznámila, že se našel oběšenej v lese...
Zkurvenej světe, možná jsi už měl skončit.

10 komentářů:

  1. Tak to gratuluju! Nikdy bych si nemyslela, že se dá dostat tak daleko se -zobcovejma flétnama. ;D
    "Jsem protivná a líná." ...jo přesně takhle vypadá inzerát, na kterej ti někdo odpoví! :DD ...nemaj mít tak vysoký nároky
    Fucking world- die, bitch die

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ta soutěž byla pro dechové soubory, ty už se pak dělí myslím jenom na žestě a dřevěné, a ty se hodnotí zvlášť, takže... je úplně normální, že flétny postupujou, jen není normální, že na jednu z nich hraju já :D.
      Inzerát už zasílám do Mladý fronty ;) :D:D.

      Vymazat
    2. Oukej, tak jsem prostě jen špatně informovaná... :D
      Tak to budu sledovat noviny (což normálně nedělám) ;D... Ještě by ses mohla podepsat jako Šunkič- chlapi maj šunku rádi :DDDDDD

      Vymazat
    3. Oukej a přiložím k tomu fotku z uzenářství :D.

      Vymazat
    4. Moudrá to myšlenka! :D

      Vymazat
  2. No jo no... :/ Mne nikto nikoho nedohadzuje. :D A nikdy som si nemyslela, že by niečo mohlo takto ďaleko dojsť... To obesenie je také...desivé? Ani neviem. Dohadzovanie? To fakt? Vážne? :D To ja som mala prvý vzťah, keď mi boli asi 4 roky...:D Ako keď dáš inzerát, tak... tipujem že min. 5 ľudí ti na to odpovie. Ale špekulanti. :D Ale tá časť s kuchárom k nezaplateniu. :DD Njn, svet už mohol skončiť ale zas tie ***** hviezdy sa nechcú zlomiť, takže nič nedopadne. :D Alohá. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď ráda, je to divný, když ti někoho dohazuje rodina. Mamka už mi takhle podsouvala 2. I od kámošů mi to přijde takový,,, zvláštní, ale ani z poloviny ne tolik, jako od příbuznejch :D.
      Stejně jednou skončí, jsem optimista ;).

      Vymazat
    2. Njn... Ja mám bipolárnu poruchu, takže neviem no.:D Ale ja ju fakt mám. Prisahám.

      Vymazat
  3. Um, jak začít... na tvém webu jsem poprvé, povídky jsem zatím žádné nečetla, ale určitě se do nich pustím, protože znám tvé práce ze soutěže pořádané Mishelle. Taky jsem se setkala s nějakými tvými hodnoceními jiných povídech (např. u Andul) a fakt se mi líbí styl, jakým to umíš napsat. Dokážeš pochválit, co se ti líbí i smysluplně vytknout, co se ti naopak nelíbí, aniž by to někoho urazilo. Rozhodně to je i velký přínos pro autory :)
    A teď ke článku: nedalo mi to, abych ti nenapsala. Z toho dohazování si vůbec nic nedělej, házej to za hlavu, protože být v 18-ti bez přítele, na tom mi nepřijde absolutně nic zvláštního nebo divnýho. Mně je 25, taky nikoho nemám a bydlím u rodičů a komu se to nelíbí, ať mi.... :)
    Ne, že bych byla jako stará mladá a měla v pokoji 20 koček, to ne, nějakej ten vztah taky proběhl, ale se svoji povahou (nepustím si někoho jen tak k tělu a taky umím být pěkně jízlivá, když na to přijde) se mnou málokdo vydrží. A že támhle některé mladší ďouky od nás ze vsi :D už mají děti, na to prdím. Přece si nepořídím mimino jen proto, že už bych v očích druhých měla mít našlápnuto min. na druhý, že? Ou, jsem se nějak rozepsala.
    No, prostě jsem tě těma svýma žvástama chtěla povzbudit ;)

    *Alalka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů, tebe si pamatuju :). I tvoje hodnocení se mi líbilo. Dneska je těžký najít někoho, kdo nesekýruje kvůli věcem, který jsou otázkou vkusu a ne schopností, a kdo dokáže i pochválit a obhájit svůj názor. Ale nechápu, proč je to tak těžký :D.
      Tvoje podpora mě docela pobavila :D. Jako jo, zatím je to dohazování úsměvný, ale jestli přijdu jednou domů a z kuchyně se ozve "Máme návštěvu", stěhuju se! :D Taky mi nepřijde divný nemít vážnej vztah, ani v mým věku ani v tvým. Každej furt jak na věku nezaleží, tak ať na něm hezky nezáleží dál ;). Ani na 20 kočkách by nebylo nic špatnýho! :D
      Díky :). A doufám, že tu najdeš něco na zkrácení dlouhý chvíle. A že budeš mít dlouhou chvíli :D.
      Pff, pauza skončila, logika, která není vůbec logická, a francouzština, která v mém podání vůbec není francouzská, volají :/.

      Vymazat