Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 13. února 2013

Vražedná kombinace

Edit: Dneska jsme dělali na ájině poslech na doplňování slov, článek byl o Chopinovi (čte se šopén, jen tak pro jistotu). Víte, co jsem napsala místo Chopin festival? Shop-hand festival... a netvařte se, že to není vtipný, protože já se docela solidně řezala se spolusedící a pak i s francouzštinářkou, když jsem jí to říkala :D:D:D.
10 kilo čokolády, dvě palačinky se špenátem a teplý párek z konzervy zapijeme silným kafem, zůstaneme ve školním oblečení, ale hodíme na sebe župan, pustíme si následující písničky a otevřeme ekonomii asi tak na 40 stránek. Výsledek? Nechtějte vědět :D. Jenom mi mamka neustále říká: "Hlavně v pohodě", taťka: "Neuč se pořád, hlavně v pohodě," a bratr: "Už se na to učení vykašli," jo a děkuje mi za každou kravinu, jako je venčení psů nebo vyklizení myčky. Asi vypadám na zhroucení, jinak si to nedovedu vysvětlit :D. Jsou hodní, ale připadám si pak vážně jako magor, kolem kterýho všichni choděj po špičkách, aby náhodou nezačal bláznit. Ne že by to tak nebylo, jen tak mezi námi :D.
Elle me dit c'est ta vie... a pak už rozumím jenom Elle me dit danse, ale i tak je to skvělý. Ten videoklip ještě k tomu... ten dědaaaa, achjooo :D:(


Tohle přezdívám jako slaďák ve skrillex stylu :D. Ale je to vážně pěkný, takový něžnější oproti ostatním jejich písničkám :).

2 komentáře:

  1. Jéj, Mika. Slyšelas od něj Underwater? :) Já chcípám vedrem a únavou (jsem nemocná) a tvoje články, dvě nové kapitoly, ach, spása! :D Jo, a nuč se pořád! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem fakt nemocná, ale asi i jinak... nechtěj vědět, jak se to stalo, ale bylo to k předchozímu článku ^^ Omlouvám se.

    OdpovědětVymazat