Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 5. února 2013

There are many reasons why love red

Edit: Ou, jen tak na srozuměnou, zejtra po obědě (čili 8. 2.) jedu na hory a vracím se v sobotu večer. Za tak krátkou dobu mě asi nikdo akutně potřebovat nebude, ale chápete, abyste byli v obraze :D. Jo a DZ jsem přednastavila, bude tu v sobotu v 09:09. Tojť asi vše. Držte palce, ať přežijeme :).
                                                                                                                                                

Konečně jsem se vymanila z popu, dubstepu a podobnejch fajnovek a našla se opět v rocku :). Teda v dost melancholickým... hm, divný, a to nejsem ani v depresi... normální člověk by po všech 5 následujících písních určitě byl :D.
Hledala jsem převážně něco smutnýho a klidnýho, ale furt jsem nemohla najít tu správnou, s příjemným mužským hlasem, bohatým instrumentálem a mollovou melodií, a pak se konečně objevila - Red - Pieces (minutu a půl trvá předehra, úžasná předehra, potom táhlý zpěv a nakonec dojde i na bicí, jsem v rauši :))

Něco obdobného, taky úžasný

Tahle má boží pasáže prokládaný slabšíma, proto doporučuju poslechnout si celou. Už není tak deprimující :)




Tahle je trošku živější :)


6 komentářů:

  1. Red neznám, Disturbed miluju... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Disturbed znám zatím jenom tohle, od Red jsem stáhla 3 alba, ale ještě jsem si je nestihla moc poslechnout. Něco bylo slabší, ale ty jejich slaďáky mě teda ubíjej :) :D.

      Vymazat
    2. Zkus Indestructible - slaďák to není, ale dokáže pořádně nakopnout a dobře se u toho meje nádobí XD

      Vymazat
  2. Red jsem nikdy neslyšela, což je divné, protože takový styl většinou poslouchám. Zase jsi mi pomohla doplnit můj music player v mobilu. :) A 30STM je snad moje nejoblíbenější kapela, ikdyž mají lepší songy než zrovna tenhle ale od nich bych mohla poslouchat všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak tohle nedám, už po první písničce jsem měla husí kůži! jsou skvělí. Cella a klavír dohromady? Boží. A stejně boží hlas zpěváka...♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že se vám Redi líběj :) Já od nich objevila dvě další dokonalý, který teda nejsou úplně slaďáky: Faceless a Who we are :)
    Handě: Někdy si to poslechnu, ale dneska ne :D

    OdpovědětVymazat