Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

pondělí 18. února 2013

Ta holka nevypadá jako já :/ :D

Jo a nezapomeňte hlasovat na pravoboku :)
Tak jsem přežila první školní den s novou hlavou. Učitelka na zemák si mě chvilku prohlížela takovým tím způsobem: "Kdo to je? Jo tahle! Co to má na hlavě? No, musím zapsat do třídnice." Učitelka na zsv se na mě tak blbě usmívala jako: "Těm lidem tady vážně hrabe." No a třídní se vyjádřila: "Jééééé. Pěkný." :D
Spolužáci se většinou zmohli jenom na citoslovce a úsměv :D. Ale když už slova, tak pochvalná... žádnej Ron Weasley... nejrejpavější kluk řekl jenom: "Ty vole" a moje příjmení. Takže pohoda.
Já si užívám pohodlí, lehká hlava, hned je to suchý, nemusí se to česat... jo, ale zatím to odmítá držet tvar, jakej chci, ale to si zvykne :D. Každopádně to vážně nevypadá moc jako já... někdo říká, že vypadám starší, já bych řekla spíš mladší klučík :D.
Say what you meeeean, tell me I'm riiiiight and let the suuun goes down on meeee, give me the siiiign I wanna belieeeeeeve... (Mona Lisa, Panic at the disco)

A už se zase tváří jako kretén :D Lepší už to ale nebude, děcka...

10 komentářů:

  1. Asi mi pri tom tvojom prvom opise čosi ušlo, lebo som to očakávala o dosť dlhšie.
    Ty brďo :D
    Ale musím povedať, že vyzeráš s tým strašne dobre (podľa mňa aj lepšie :D) a pristane ti to. A farba je dobrá. A nevyzeráš ako Ron. A vyzeráš mladšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10-15 cm, to zhruba odpovídá, nebo nevím, já na to měření dýlek moc nejsem :D.
      Já se radovala, že jsem zakryla velký čelo, a teď mi zas přijde, že mám velkej frňák... ale ten asi nijak nezakryju, takže smůla :D.
      Barvu jsem neměnila... to až se mi tahle trochu vymeje, tak půjdu zpátky na blond. Oni ty krátký vlasy v blonďatý vypadaj líp a beztak jsem přírodně spíš blond :).

      Vymazat
    2. Ja mám trošku problém s predstavovaním si dĺžky (moja jediná chyba) :D
      Si videla môj nos? :D :D

      Vymazat
    3. No obě máme frňáček trošku :D.
      Ehm... možná začínám být paranoidní, ale nemám moc dobrý pocit z toho, že druhým nejnavštěvovanějším příspěvkem je "Písi, písi" (za celou existenci blogu) a na tenhle příspěvek přicházej lidi z FB... jedna věc je to sem dávat, aby se na to pár lidí kouklo, druhá, že moje osobní výlevy jsou navštěvovanější než povídky. A publikum je čistě z Čr a Sr, takže žádnej pofidérní zdroj támhle z Afghánistánu... opravdu by mě to s tím FB zajímalo... a opravdu bych byla ráda, kdyby to přestalo :/ :D.

      Vymazat
    4. Aj mne občas chodia na blog ľudia z nejakej podivnej FB adresy, na ktorú sa neviem dostať. Už som sa aj pýtala, ľudí, či to náhodou niekde nezdieľali, ale nie, takže je to vážne divné. Tiež publikum zo SR a ČR...
      Ja mám pocit, že u mňa je jeden z najnavštevovanejších príspevkov ten, kde som si vylievala zlosť z toho, ako deti šikanujú iné deti. A chodia tam ľudia asi z Googlu. Tiež divné :D

      Vymazat
    5. Oukej, v tom případě jsem trochu klidnější, když to není jen u mě :D. Ale stejně už jsem hysterčila kámošce na icq. No co, čas od času je to potřeba :D.

      Vymazat
  2. Mě se to náhodou líbí, ale myslím si, že vypadáš starší :) Sluší ti to ;) Když já jsem šla nakrátko (máma brečela :D ), litovala jsem toho hlavně tehdy, když to zase rostlo, jenže tehdy jsem ještě neznala něco, jako je žehlička na vlasy :D Závidím lidem, který je nemusej tak krotit jako já :/ Užij si to pohodlí, které krátké vlasy přináší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě vypadám buď na míň jak 15, nebo na víc jak 20, podle toho, jak se kdo kouká :D.
      Ale ty máš dloufý vlasy, ne? Já mít dlouhý vlasy, tak tohle nikdy neudělám, ale ta moje polodýlka už mě točila :/ :D.
      Někdo musí žehlit, já to zas ani kulmou nenakroutím :D.
      Pfff... umírám, brou noc :D.

      Vymazat
  3. taky se mi to líbí. Hodně jsi tím omládla.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já už nevím, asi 5 lidí mi řěklo, že vypadám vo mrtě starší a tady na blogu zas vy že mladší... asi se budu řídit maminkou, která říká, že jsem ani neomládla, ani nezestárla, ale víc vypadám, že vím, co chci. A nebo se budu řídit sebou: Vypadám jako někdo, kdo si troufnul jít na krátko :D. Nebo jak by řekl jeden náš učitel "Vypadáš jako rošťanda." Ale to jsem měla dva dlouhý culíky, podkolenky a krátkou sukeň... takže "rošťanda", ale oba jsme mysleli "lolitka". Asi bych se měla zamyslet nad svým šatníkem občas :D.

      Vymazat