Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

neděle 6. ledna 2013

Uuuuhh... mám účes jako Albert Einstein potom, co strčil hlavu do hnoje, ksicht jak 3 tejdny satrá mrtvola a taky se tak cejtim... divný, když vezmu v úvahu, že dodržuju základní hygienu... přísahám že to učení ze mě dělá nechutnou zombici :/. Navíc by člověk předpokládal, že budu alespoň plná vědomostí nebo tak něco... ale já si připadám totálně vygumovaná, nebo jak je to ve filozofii.... moment, to si musím vzpomenout... tabula rasa? Něco takovýho... bylo to u stioků, myslím... hmm, ty jo, něco si pamatuju! :D
Toho kreténa, co se rozhodl zkoumat křesťanství z filozofickýho hlediska, bych ukřižovala... dvakrát!
A toho, kdo založil tolik firem v Čr, taky!
Maamíííí, už dooost! :( Řekla bych, že o svaťáku už budu schopná jenom ležet a civět do stropu, přičemž mi z koutku úst bude vytejkat slina. Mmmm, už se těším.
Achjo, proč já nedokážu držet hubu...
Edit: Zdá se mi to, nebo nějaký odvážlivec čte Upíří život? Statistiky by tomu odpovídaly, ale hlava mi to nebere :D. Každopádně je to hezká představa :D.
Zoufalý psychický stav vyžaduje zoufalou hudbu
Ok, play that beat again...

9 komentářů:

  1. Aw,chudáčku :/ Já se teda nikdy moc učit nemusela, ali je mi líto těch, který takhle dřou.

    OdpovědětVymazat
  2. Uuuuuu, informatorium je zpět, super! :) Hned mám lepší pocit :D
    To mi povídej. Čtyři písemky na jeden den, zaracha na půl roku... auuu :/ :D

    OdpovědětVymazat
  3. Chaky: Moc mě nelituj, jestli pudeš na gympl, tak tě to taky čeká před maturou :P:D. NIKDO na gymplu si nemůže dovolit neučit se. Jedině takoví ti géniové, co jsou postižení zas v jiným směru. Úplně mě vysírá, když mi někdo tvrdí, jak se vůůůbec neučí a má 2 a 3... možná na nějakym tom "jakoby gymplu".
    Verča: Jojo, říkala jsem si, že když budu mít takovýhle dlouhý pauzy v publikování, tak je to lepší ho tu mít :). Pane bože, poslouchat Skrillexy 50x denně je fakt vymejvárna mozku :D.
    My máme málo písemek, ale ten rozsah... ZSV z letošního pololetí, ZSV z půlky druháku a půlky třeťáku (z toho šílím nejvíc, ekonomie a mezinárodní vztahy) no a třešnička na dortu je látka z prvních dvou let zeměpisu :D. Mně ta maturita přijde prostě nereálná a vejška tim pádem ještě víc. Je toho strašně moc, pak maj bejt lidi použitelný, když z nich vychovávaj takovýhle bichle plný sraček... a teď mě omluvte, jdu překládat z ekonomštiny do češtiny :/:D.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych na gymp nešla :D Na to nemám mozkový buňky :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo ctu Upiri Zivot :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Jéé, no tak to se teď opravdu směju jak měsíček na hnoji (i když nechápu, jak tohle přirovnání vzniklo) :D :). A líbí se ti to? Už je to delší doba, co jsem to napsala, a když jsem si to četla zpětně, tak mi to přišlo takový... kostrbatý a tak trošku o ničem, nebo spíš jenom o těch vztazích. Jako určitý pasáže se mi tam líběj a jako... rozhodně se najdou horší povídky, ale stejně mě vždycky (mile) překvapí, když se najde někdo, komu to tak marný nepřijde :D.

      Vymazat
    2. Hoci môj "vkus" trošku... no neviem jak to povedať, proste vieš, už sa mi nepáčia veci, ktoré sa mi páčili a inak to hodnotím :D - ešte stále sa mi Upíří život páči - nie tak ako predtým, ale patrí to medzi tie lepšie poviedky, čo som čítala - aj keď sa už fakt vyhýbam tým zlým :D
      Ak nevieš, čo som týmto komentárom chcela povedať, nie si sama -,- Mala by som začať riešiť svoje problémy s vyjadrovaním.

      Vymazat
    3. Mariam: Asi mám tušení :D. Prostě jistý věci se ti už nelíběj, protože se ti vyvinul vkus, ale Upíří život se pořád drží. Uvidíme za pár let :D. Pro mě je to taková "guilty pleasure", protože jsem schopná se do toho začíst a hltat to, ale když se od toho odtrhnu a zamyslím se, tak mi to přijde jako kejda, ta povídka :D. Ale je čtivá, a to stačí. Něco jako odporná písnička s chytlavou melodií, takže se v závěru člověku líbí, i když se tomu brání :D.

      Vymazat
  6. Nevim,ctu to jen kdyz se nudim :D Ale je to zajimave Upiri Zivot me fakt bavi :))

    OdpovědětVymazat