Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 24. ledna 2013

Ples, ples, ples!

Konečně na mě dolehla ta eufórie, kterou trpí ostatní už přes týden :D. Teda skoro všichni ostatní.
Cpala jsem vám, že mám zejtra maturák? Jestli jo, tak ne nijak výrazně. Jestli budu stíhat, tak vám zítra do tohohle článku přihodim fotku mýho ohozu, zatím je v pokračování jenom tématická fotka naší třídy (podmořský svět). Nezajímá vás to? Chápu, ale já jsem právě teď v rauši :D.
Muhahahaaaa, dostanu jedničku na vízo z ájiny - I'm the best damn thing that your eyes have ever seen!
EDIT: Fotka v šatech


Každopádně jsem ráda, že jsem se mamkou nenechala ukecat na kadeřnici a že jedny plesovky vlastním už od devátý třídy (a že se od tý doby má váha změnila jen o 5 kilo nahoru :D), alespoň to nebudu mít tak naflákaný. Češe mě mamka, nehty jsem si nalakovala svejma roztřesenejma rukama a tvářím se, že to vypadá dobře... ksicht si taky zvládnu počmárat sama... já jsem tak úsporná a soběstačná dcerka :D.
Asi bych se měla jít vyspinkat, zítra mě čeká... spouuusta věcí :D.
When the sun shines we shine together, told you I'll be here forever, that I'll alway be your friend... tyhle dvě písničky z našeho nástupu mám fakt ráda, i když si sou podobný jak černá s bílou :D.
BANGARANG!



Kdo najde třídní, vyhrál :D (Odkaz na upravenou fotku už něfunguje a já blbec si ji neztáhla, tak aspoň takhle)

Proč na těch fotkách vždycky vypadám tak blbě? Před zrcadlem jsem se sama sebe lekla, jaká jsem byla kočka; fotky jsem se lekla taky, ale ze zcela jiného důvodu :D:/
Normálně si nědělám trojvrstvej make up ani tak černý oči, ale... na ples se holka může zmalovat jako děvka, ne? :D
"A pro šerpu si přichází Lucie B., poskytuje nejkvalitnější zápisy na škole za nejnižší ceny, je ráda první na obědě a nebaví ji vymýšlet, co má o ní moderátor říkat na jejím maturitním plese." - Neměli nám nakazovat, ať si to vymejšlíme sami.
Měli jsme najatýho fotografa, co fotil jak divej, takže ještě nějaký fotky vám vecpu, ale to až za dýl :).



11 komentářů:

  1. Ubrella jsem slyšela jen od Rihanny ale Elvis je stejně nejlepší! A Bangarang je jistota, jedna z mejch nejoblíbenějších písniček společně s Kill Everybody :D Na tvoje šaty se těšim, než půjdeš tak se nám vyfoť ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, Elvis je dobrý (chcem sa naučiť na gitare Hound Dog od neho, ale je to asi kus veľká výzva na mňa - má to síce len tri akordy ale nie som schopná ten rytmus tam dať :D). A Skrillex... Fajn, toto je prvá pesnička, ktorú som si ako sama pustila, zrovna dnes mi aj spolužiak niečo púšťal a zase môžem len: Toto je fakt hudba? Ako, hudba? Vážne? :D
    Na tej fotke som ledva našla teba, neverím, že tam máš triednu! :D
    Bav sa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé ples - hned bych se vrátila na ten svůj. Nikdo ze spolužáků mi tehdy nevěřil, že půjdu v gládách... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Chaky: Taky když jsem syšela tuhle verzy Umbrelly, ta Rihannina mi přišla scuhá :D. Já od Skillexů jedu jenom tohle a Breaking a sweat :)
    Mariam: Skrillex je vymejvárna mozku, pouštim si je vždycky, když už jsem úplně vyčerpaná a potřebuju se dobít. No a bezkonkurenčně nejlíp se na ně paří... proště tudududu pic pic :D.
    Třídní je ta blondýna uprostřed v tmavě modrým ručníku :D. A pokud se nepletu, táhne jí na 40. Nikdo jí to nevěří. A to jste ji ještě neviděli v kostýmu mořský pany, co měla na nástupu :D Až budou fotky, bude to tu.
    Jo jinak ta písnička není jenom od Elvise,zpívaj to s ním i Baeballs nebo jak se jmenujou :).
    Handě: Nevím, co jsou to glády :(:D Ale taky na mě někteří koukali jako: Ty jo, lucka v šatech?! Už když jsem poprvý přišla v letních šatech do třídy, tak to vyvolalo rozruch :D.

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.google.cz/search?q=steely&hl=cs&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=JucDUbCBIoqY0QWHi4CAAQ&ved=0CFEQsAQ&biw=1366&bih=667#imgrc=O6VE0Bo3M1tXGM%3A%3BTuFNMRTykNuG-M%3Bhttp%253A%252F%252Fnd01.jxs.cz%252F037%252F125%252F1f995b2e73_16824459_o2.gif%3Bhttp%253A%252F%252Fabka2.blog.cz%252F0708%252Fsteely%3B249%3B275 Moje obutí - jedno, jestli je léto nebo zima, nosím již od mých 16-ti, jiný boty nemají šanci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle boty se mi vždycky líbily ale nikdy jsem si je nekoupila :D. A na ples bych si je asi nevzala... teda potom jsem tam chodila ve sněhulích, ale to až po půlnoci :D.

      Vymazat
    2. Já si spešl kvůli nim nechávala šít šaty a výsledek byl super - tyhle boty se totiž hoděj ke všemu... :D Podpatky neuznávám, zabila bych se na nich... :D

      Vymazat
  6. No týjo!
    Tobě ty šaty fakt seknou, nádherné :) Toto je první fotka tebe, kterou jsem viděla a .. nevíš kde jsem došla na to že jsi blondýna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Červená je moje barva :P :D. A na tu blondýnu jsi přišla velice snadno a správně, mluvím tak o sobě a podívej se do Menu do kolonky Autorka, vykouknou tam na tebe 3 blondýny :D. Moje přírodní barva je taková popelavá blond a... prostě nevypadá hezky.

      Vymazat
  7. Aha, no vidíš a mně to nedocvaklo. Takhle ti to sluší víc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website,
    how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear
    concept

    Review my homepage - mohicanos

    OdpovědětVymazat