Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 1. prosince 2012

Publikování Doučování zla

Nakopejte mě někdo do zadku, ať už se konečně začnu věnovat tý škole podělaný! :D I když už jsem si udělala povinnej test z aj a vytiskla maturitní otázku ze zemáku... i to je úspěch :D.
 Jak dobře odhadla Mariam, už to nemůžu s nepublikováním vydržet. Jak teď víc píšu, tak mě to strašně svádí a uuuuh, to je jako stát před polonahým Ianem S. a udržet zavřený oči :D. Ok, to už trošku přeháním, ale jenom trošičku! :D
Kdo sleduje Informatorium (což by měl každý), si jistě všiml menší změny, sneak peek už další sobotu a nová kapitola přespříští čtvrtek (nebo jak je to s tím "příští" a "přespříští"... prostě to dostanete ode mě k mýmu svátku! :D)
Se svátkama je to takový těžký... na jednu stranu se mi během nich publikovat nechce, protože DZ vánoční moc není, pokud jste jako naše rodina, tak o svátcích uklízíte, vaříte, pečete, prostě furt něco děláte a nevíte, kde vám hlava stojí. Pak je Silvestr... na druhou stranu asi budete mít chuť číst, co? Nebo jak to vidíte? Pro sebe to nepublikuju (... víte, jak to myslím :D), když nebudu mít čas, tak to prostě přednastavim a je to, takže záleží spíš na vás.
Ne, jednu kapitolu denně tu mít nebudete. Spíš jsem přemýšlela o publikování jenom o sobotách a nedělích... ALE CO S TĚMA SVÁTKAMA, SAKRA?! :D.
Takže návrhy kdyžtak do komentářů :).
Nejenže je to úžasná písnička, ona se k té mojí milované povídačce i poměrně hodí O:)



9 komentářů:

  1. Podľa mňa čas ani veľmi nebude. Alebo, vlastne, bude, ale mňa budú odpútavať od počítača :/ :D Ale ja by som sa nejak zariadila (fajn, neviem ako, keďže práve teraz mi ešte chýbajú aj štyri kapitoly Masky Vlkodlaka, ale ja proste jednak nemám chuť čítať a jednak ani čas... fajn, tak len tú chuť :D).
    A tú pesničky zbožňujem úplne moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ok... prostě to nějak udělám :D.
      Já Masku vlkodlaka čtu téměř zásadně o víkendu, prostě moje víkendová povídka, ve všední dny na ni taky nemám náladu, ale když si ji pak o víkendu přečtu, jsem v sedmym nebi O:). A tak nějak celkově mi vyhovuj spíš čtení povídek o víkendu, tak přemýšlím, že bych to tak zavedla i tady... ale když se nikdo nevyjadřuje, tak je to těžký :D. Ok, tenhle článek tu není dlouho, takže se nemůžu divit.
      A upekla jsem koláč! A pořád to nesnáším, juhůůů :D:/.

      Vymazat
  2. Ty mě prostě umíš potěšit, i když si myslim, že všechno stojí za hovno... Děkuji ti a jsem ti neskonale vděčná, protože mi tohle fakt zlepšilo náladu před spaním... Jinak já osobně si čas udělám kdykoli, tudíž je mi to jedno. Svátky nějak neřeším - rozlišuju jenom práci a volno. A v tom volnu si mileráda přečtu něco dobrýho...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, no tak to je super - teda ne to, že si měla náladu, která potřebovala zlepšit, ale že se aspoň trochu zlepšila :D :). Sakra, to aby ty kapitoly taky k něčemu vypadaly :D.
      Ok, tak budu přidávat asi o víkendu, když se budu nudit nebo budu v pokušení, tak ješně jednu ve všední den nějakej :).

      Vymazat
    2. Kdyby to za nic nestálo, tak nečekám na další díly, jak kdyby to měly bejt vánoce... XD

      Vymazat
  3. Budu se muset vyfotit a ukázat ti, jak jsem vypadal, když jsem v prvním komentáři uviděla jméno Masky Vlkodlaka (jksdbjkbgwshekbwskgbrgrwb) :D Děkuju!!!! O:) Moc moc. Zlepšilas mi už tak dobrý den, já se tak strašně těším na Doučování zla! :O Když je dneska ta neděle, tak bys sem mohla už nějakou kapitolu hodit ne? :D Nebo alespoň nějakou ochutnávku, prosím! Těším se na to jak na Ježíška! :D Byla bych ti moooc vděčná. Já to budu číst kdykoliv, nato si najdu čas vždycky. :) Jsem ráda, že sis to rozmyslela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinký fanklubeček tvojí úchvatný povídky by se tu našel ;).
      To je psychický vydírání ale tohle to! :D Uděláme kompromis, napíšu ti sem kousek ze scény, kterou jsem nakonec vymazala, na přidání sneak peeku je moc brzo a dát sem něco nevymazanýho se bojim, už tak propouštím dost spoilerů :D.
      Takže tady to je, Ivan a Elena (musela jsem umazat asi 4 věty):

      „Jen tak jí je necháš? To se vzdáváš tak snadno? To jsem se teda v tobě sakra spletl, Elčo. Myslel jsem si, že jsi z tužšího těsta.“
      „… beze mě jim je líp.“
      „Ahaaa, takže to vlastně děláš pro ně.“
      „Nedělám to pro nikoho, jasný?“
      „Upřímně řečeno, Eleno, nejsem si jistej, jestli vůbec něco děláš,“ zasmušil se a opustil mě.
      Ano, přesně to jsem potřebovala. Někoho, kdo mi řekne, jak jsem totálně neschopná.
      Slzy se tentokrát rozhodly zapojit do té maškarády, která se konala na mém obličeji. Nechala jsem je čekat za oponou a vrátila se k Ivanovi.
      „Nic nedělám,“ rozhodil jsem rukama a s plesknutím je nechala dopadnout na stehna. „Já, taková bojovnice, taková silná osobnost. Taková světa znalá.“
      Upoutala jsem jeho pozornost. Spolkl poslední doušek piva a opřel si plechovku o břicho.
      „Člověk by řekl, že budu aktivnější, že? Že se vydám bezmyšlenkovitě do světa a budu je hledat. Víš, kdo by se přesně takhle zachoval? Můj manžel. Ale já bohužel taková nejsem. Nemám dost odvahy na něco tak… na něco takového! Já se prostě jen hloupě připravuju na všechno, s čím bych se mohla setkat. Čekám, že se to nějak vyvine. Víš proč? Protože nevím, co jiného mám dělat! Protože jsem tak omezená, tak zbabělá, že prostě nedělám nic jiného, než že si tady hraju na Xenu s ostříleným mafiánem, kterému vařím, peru a žehlím. TO dělám. Jestli to bylo špatně, tak nechápu, proč jsi mě v tom tolik podporoval.“
      Prohlížel si mě od hlavy až k patě. Tvář měl z kamene a mě připadalo, že mě snad ani neposlouchal. Dopil svůj drink a vyhodil plechovku.
      „Jestli jsem tě dobře pochopil, tak jsi mi právě řekla, že neděláš nic kromě toho, co ti řeknu. Tak se toho hezky drž a pojď si na to sednout, než ti předvedu svůj hysterický monolog.“
      Nechtělo se mi. Ani trochu se mi nechtělo stahovat ocas a jít za ním. Ale šla jsem, protože radši být poslušnou ovcí než hořekující troskou.

      šunkič: Chtěla jsem ukázat, že Elena je prostě obyčejná holka, ne žádná hrdinka. Taky se projevila Ivanova přímočarost. Nakonec jsem to smazala, páč jsem si říkala, že Elena přece jenom NĚCO dělá a její hrdinství se bude postupně projevovat :). Ale dost podobná scéna, jen poupravená, se v sérii odehraje :D. Bude míň vyhrocená.

      Vymazat
  4. Já prostě nechápu, jak se ti vždcky povede dostat mě nějakou kravinou jako je toto : "..uuuuh, to je jako stát před polonahým Ianem S. a udržet zavřený oči :D."
    A tááááák moc se těším na DZ!!! Včera(nebo kterej den to bylo) jsem s do toho tak začetla, že když jsem se dostala ke 21. kapitole a koukla se na hodiny, tak se mi tomu nějak nechtělo věřit :)
    Jinak s těma svátkama, já bych přes Vánoce alespon 2 kapitoly brala (vzhledem k tomu, že v TVD bude zase pauza), protože na čtení tvých povídek si udělám čas kdykoliv :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áá, tak už ses nám prokousala až do poslední kapitolky, vítám tě :D:)
      Upřímně já ani nevím, jak dlouhý jsou vlastně prázdniny, dva tejdny nebo jenom jeden? :D Uvidíme, uvidíme... budou to buď 2 nebo 3 kapitoly týdně. Když to všechno hned odpublikuju, tak mi zas všichni zdrhenet a to mě pak neba :(:D:D:D. Uf a vážně doufám, že to do příprav na maturu stihnu dopsat.
      Každopádně díky všem za vyjádření, víceméně se mi potvrdila moje teorie :).

      Vymazat