Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

neděle 16. prosince 2012

23. kapitola - alternativní konec

Komentář autora: Sice si ji vůbec nezasloužíte, většina z vás, ale budiž.
Úplně s touhle kapitolou nejsem spokojená. Po obsahový stránce to ještě jakž takž ujde, ale ta forma je taková... no, uvidíte :). Každopádně se můžete těšit na vašeho milovaného Stefánka v celé jeho kráse :-*

Probudila jsem se.
Sen se Stefanem jsem měla stále ještě před očima.
Už vím, kde jsou. Konečně vím, co mám dělat!
Ze všeho nejdřív jsem šla za Ivanem. Brala jsem schody po dvou a celá zadýchaná stanula na prahu jeho ložnice. Spal. Skočila jsem k němu na postel a ukazováčkem mu poklepala na rameno. Obrátil ke mně svou podrážděnou tvář a pokusil se otevřít oči.
„Co to - Eleno? Co to - “
Můj rozpustilý úsměv splaskl, když jsem se přisála na jeho ústa. Překvapeně zamručel, ale když jsem objala jeho jazyk svým, položil mi ruce na boky a zapojil se do polibku. Ždímala jsem jeho tenké rty a přemístila větší část svého těla na jeho. Stáhl ze mě tričko a začal pátrat po mých obnažených křivkách. Zatlačila jsem ho pod sebe a napřímila jsem se. Cenila jsem na něj svou bělostnou řádku dravčích zubů.
Rozpačitě mě pohladil po tváři a lapal po dechu.
Střemhlavě jsem se vrhla na jeho krk. Protrhla jeho tenkou kůži ostrými špičáky a zanořila je tak hluboko, jak jen jsem mohla. Ivan hlasitě vyheknul a celý zkoprněl. Divoce jsem cupovala jeho hrdlo na maličké kousíčky, některé polykala, některé vyplivávala za sebe na zem. Krev se rozlévala po celém mém těle jako hřejivá sprcha. Přemýšlela jsem, jestli ho mám nechat žít a přinutit ho ji ze mě slízat. Bohužel, než jsem se stačila rozhodnout, zemřel. Jeho rudo bílé tělo zvadlo a vyklouzlo z mého sevření.
Povzdechla jsem si. „No nic, to bychom měli.“
Zadívala jsem se k oknu. Už byla tma. Skousla jsem si ret a chvíli přemýšlela. Nakonec jsem slezla z postele a nahlédla pod ní. Na zemi se válela taška plná kůlů. Vytáhla jsem ji a otevřela. Vybrala jsem si jeden z kolíků, pohladila ho a usmála se na něj. Potom jsem si ho vrazila do srdce.
„Miluju tě, Stefane.“

***

Mrzelo mě, že jsem si z mého a Elenina snu nemohl odnést její ucho jako suvenýr. Nechtěl jsem ji zohyzďovat, ale jinak bych ji nemohl ovlivnit, musel jsem ji zbavit té náušnice. Hm, vlastně mi to až tak nevadilo, bylo vzrušující dívat se na její tvář potřísněnou její vlastní krví. Ach, jak sladce chutnala…
Sestoupil jsem do salonku. U krbu seděla Katherine s Damonem a hráli dámu. Oba se na mě ohlédli s nevinnými úsměvy.
„Ahoj, Stefane.“
Sarkasticky jsem se zašklebil.
„Děje se něco?“ strachovala se má překrásná Katherine. MÁ Katherine.
„Vlastně ano, děje,“ přikývl jsem zasmušile a zadíval se jí hluboko do očí. „Chci, abys zabila mého bratra. Pomalu a bolestivě.“
Dřív, než stihl Damon protestovat, jsem mu poručil: „A ty jí to samozřejmě dovolíš.“
Oba na mě chvíli nevěřícně zírali. Pak se podívali na sebe a v Katherininých očích vzplál hněv. Damon se provokativně usmíval.
Sehla se k němu a roztrhla mu košili.
Pohodlně jsem se usadil do křesla a dal si nohu přes nohu.
Katherine vyndala z rozžhavených uhlíků pohrabáč a přejela s ním Damonovi od tváře po poklopec kalhot. Kůže se mu škvařila, ječel jako znásilňovaná holka. Musel jsem se uchechtnout. Potom mu Katherine dupla svým podpatkem na ruku. Udělala do ní díru a několik kostí v ní prasklo.
„Týrej ho i psychicky, miláčku,“ poradil jsem jí.
Přidřepla si k němu a chytla ho za bradu, nehty zaryla hluboko do kůže.
„Nikdy jsem tě nemilovala. Jak bych mohla? Vždyť se na sebe podívej! Takovej slaboch. Vždycky jsi mi tak zoufale nadbíhal, tak zoufale se snažil. Nemohla jsem se tě zbavit! Všude jsi mě pronásledoval. Měla jsem tě zabít. Bylo by to tak pro všechny lepší. Věčná škoda, že nemůžeš být alespoň trochu jako tvůj bratr,“ plivla mu do obličeje a na chvíli strčila jeho hlavu mezi plameny. Mával kolem sebe rukama a zběsile kvílel.
Po jeho havraních vlasech zbyl jen příšerný puch. Jeho modré oči se ztratily. Kůži měl černou jako uhel. Katherine se do něj zakousla. Málem mu odtrhla hlavu od zbytku těla. Nakonec mu udělila milost a s posledním nenávistným pohledem mu vrazila ruku pod hrudní koš. Vychutnávala si jeho srdce ve své dlani, tak trochu jsem jí záviděl. Ale zasloužila si to, snesl bych jí modré z nebe, tak proč ne srdce svého bratra? Vyňala ho a zahodila přes rameno. Damon ji šokovaně sledoval už mrtvýma očima.
Zvedla se a přistoupila ke mně. Stáhl jsem si ji k sobě a dlouze políbil.
„Teď už nám nic nebrání v tom být spolu, má lásko.“
Oslavovali jsme naše vítězství dlouhá léta. Vyvraždili celý svět a nakonec sami zemřeli hlady, protože už nezbyl jediný človíček ani zvířátko.

Konec

Dovětek: Doufám, že je vám teď špatně, že jste při zabíjení Damona trpěli jak zvířata, máte zkaženej den, jste naštvaní a celkově znechucení. Opravdu v to doufám (ale trochu o tom pochybuju), protože alespoň víte, jak jsem se asi tak cítila já, když ste na mě hodili své smrduté bobky.
Je mi líto těch, co komentovali :(. Ale bohužel jsem vás neměla jak varovat...
Psala jsem to hodně narychlo, ani to po sobě nekontrolovala - ok, 1x jo. Je to strašně napsaný, i ten obsah je dost slabej, jak béčkovej horor, ale za formu se stydím víc.
Taky vám hodlám zrušit informatorium, čili nebudete vědět, kdy přibyde nová kapitola. Pravděpodobně to bude trvat do konce 2. série.
Ještě pořád zvažuju, že nebudu publikovat vůbec a budu kapitoly posílat jen těm, co si o ně napíšou na mail. A samozřejmě odpovím jen těm, co odpovídali mně, když jsem je o to prosila. Ale to bych si docela mákla :/ :D.
 Hm, přeháním to, já vím, klesla jsem na vaší úroveň, bla, bla, bla... (jak já nesnášim moralisty!)... co na to říct? Jsem taky jen člověk, pomsta je sladká! Jestli se dá tohle vůbec nazvat posmtou, to je fuk, cítím se líp.
Víte, kolik má 22. kapitola zobrazení? Furt to narůstá, takže se to těžko určuje, ale dneska ráno to bylo 118 (vím, že někteří rozklikli kapitolu víckrát, ale i tak to o něčem vypovídá).  Kolik komentovalo lidí víte sami...
Ale něčeho jste tím dosáhli - už po vás nikdy (no, známe moje nikdy) nebudu vyžadovat komentáře. Tak nějak pro mě ztratil váš názor cenu. Samozřejmě se pořád bavíme o těch, kteří mě naštvali, jsou tu lidi, kterých si vážím, a je mi líto, že to odnášejí spolu s ostatními.

Šťastný a veselý!
PS: Nemám vás ráda a doufám, že vám podjedou nohy na ledovce a natlučete si zadnici... nebo nos, to už je mi celkem jedno.

36 komentářů:

  1. Pání tak jo ,myslím že bych zvrácenější pomstu nevymyslela gratuluji:-).
    Jediná super věc smrt IVANA jéééééééé.
    Škoda že to není pravda:-(.
    Damonova smrt mě rozplakala.
    Elena mě NAŠTVALA řekla Miluju tě,STEFANE, BLÉÉ
    kdyby řekla Damone byla ,byla bych i ráda že umřela (jsem hrozná já vím).
    PS:Kdyby přišlo na nejhorší , o to posílání na mail se hlásím dopředu:-) k čertu s prospanou aj:-).



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně podle tvého komentáře nechápu, jak tuhle povídku můžeš číst. Mít tvůj postoj k jednotlivým postavám, tak je to pro mě utrpení. Každopádně fajn, že tobě to problém nedělá, ale doufám, že tě třeba naučím nevidět je tak nekomprosmisně (fanaticky) :).
      To s tím mailem asi vážně zavádět nebudu. Když, tak to sem někam napíšu.

      Vymazat
    2. Nejde o nějako nenávist k Ivanovi to fakt ne , špatně jsi mě pochopila .Mě jen Ivan malinko štve svým chováním .A popravdě že by se mi líbila jeho smrt to jsem přeháněla ,jen mě dneska jeden tupec fakt naštval a tak jsem jsi to radši vybila na postavách protože bych asi fakt té osobě urvala hlavu .Pardon pokud to vyznělo jako fanatizmus:-).

      Vymazat
  2. Toto som čítala už pred druhou, ale nestíhala som písať komentár, lebo som musela ísť na spoveď... Čiže, posnažím sa napísať všetko, čo mi k tomu napadlo :D
    Ja viem, že ty si naštvaná ale mne toto tak zlepšilo deň! :D Úplne najviac, sakra dobre si to vymyslela.
    Pri prvej časti som si hovorila: to je určite sen, Šunkič hovorila, že Ivan je hlavná postava a ešte ju budeme stretávať.
    Pri druhej časti som bola úplne mimo a vôbec som tomu nechápala - toto bolo napísané trošku horšie, ale tímy krvavými scénami si si ma úplne získala (tie boli opísané celkom dobre :D). Všetko som pochopila pri tej poslednej Stefanovej priamej reči :D
    V celej sérii by som takéto scény len privítala (ale Ivana mi nechaj ešte kus :D).
    S tým posielaním na mail by si fakt mala strašne veľa roboty, ale oceňujem tvoje nápady v tomto smere (poznámka: nikdy nenaštvi Šunkič, pretože spôsoby jej pomsty sú naozaj drsné a premyslené).
    Pred chvíľou som sa šmykla na dlažbe v kostole, bola tam voda. Ale ustála som to! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... je to úplně strašný, psala jsem to asi půl hoďky a vymejšlela za pochodu :D:/. Ale fajn, že ti to zlepšilo den, beztak by mě u tebe mrzelo, kdyby tomu bylo naopak ;). Zaručeně nejslabší jsou Katherininy kecy :D.
      Ještě bych mohla založit novej blog a na něj to zveřejňovat a jeho adresu vám poslat na maily, to by zas tak náročný nebylo :P. Ale neudělám to.
      Děkuji za uznání, nedalo mi to spát, jak jsem nad tím furt přemýšlela a rozvíjela to... podobně jako u povídky :D.
      Jééj, to jsem ráda, že jsi to ustála... skoro bych si to dávala za vinu, kdyby ne :/ :D.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Jestli bude mít větší ohlas než minulá, tak to tady balim! :D

      Vymazat
  4. Zajímavě napsané ;)..hlavně nepřestáveej :)

    OdpovědětVymazat
  5. oooo bože to bylo hnusný!!! fuuuuuj!! Mi to teda přišlo divný už od toho jak Elena políbila Ivana ale myslela jsem že je to třeba jenom sen, no ale ta druhá část :( Já mám tu smůlu že mám tak živou představivost, že ještě teď vidím Damonovu hlavu v ohni :(( fuj!! Bylo to fakt drasticky popsané ještě pořád se z toho chvěju.. Sakra proč na mě mají ty tvoje povídky vždycky tak dlouhodobý účinky, že o nich musím ještě dlouho po tom co je přečtu přemýšlet.. no teda napsaný to nemáš zas tak hrozně na to žes to psala na rychlo ale prosím už nikdy nic takového nepiš!! Takový odporný mučení Damona to je fakt hnusný (a ojedinělý :D pochybuju že někoho napadlo napsat povídku ve stylu mučení Damona a ještě za účelem pomsty).:D No teda chápu proč jsi to udělala mě by to s těma komentářema asi taky štvalo, no a tu pomstu si vymyslela výborně, až na to že pro mě to bylo utrpení!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellie: Ver tomu, že niekoho už napadlo takto brutálne mučiť Damona. A ver tomu, že aj za účelom pomsty. A nie autora čitateľom, ale pomsta postavy postave :D Ale je to celkom zle napísané a tak skoro sa to nikde nezverejní :D

      Vymazat
    2. Pardon, pardon :(. Příště už budu dávat varování. A skutečná 23. kapitola bude rozhodně mírumilovnější :D.
      Uf, nad touhle kapitolou radši vůbec nepřemýšlej, stejně nedává smysl, nevím, kde by najednou Stefan vzal takovou sílu a zcvoknul... no, dobře, kdyby se nadopoval lidskou krví, tak by to možná šlo, ale stejně :D :/.
      Upřímně řečeno občas ráda zajdu do detailů a extrémů, takže je možný, že se něco takovýhleho ještě v povídce objeví (samozřejmě s jinými důvody a nejspíš i postavami), ale taky mi to nedělá nijak zvlášť dobře. Jenom si ráda posunuju hranice.
      Ještě jednou se omlouvám :( :D. Přečti si třeba poslední kapitolu Já chci taky, to by mohlo pomoct :D.

      Vymazat
    3. Mariam, ty tajnůstkářko, to pude hezky na veřejnost!!! :D:D:D

      Vymazat
  6. Vyděsila si mě :D ale jako lepší pomstu bych fakt nevymyslela.. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasim s Mariam - taky jsem si v první části myslela, že je to sen a jak jsem četla dál, tak mi cvaklo, že tomu tak není. Na tvym místě by mi asi bylo stejně. Mě spíš pobavilo, kolik se tu najednou vyrojilo anonymů. Něco ti povím - lidi jsou nevděčný svině, který si ničeho nevážej. Já se včera taky pekelně nasrala a vře to ve mě doteď... Každopádně doufám, že na nás nezanevřeš... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si všiml toho "roje" nových Anonymů :D Už mám připravený k tomu krátký proslov, který dám spolu s 23. kapitolou.
      Zanevřu na vás, až když už si tu budu povídat sama se sebou ;). Což se doufám jen tak nestane... očividně dokud budu psát takovýhle... kousky... tak to tu bude žít :D Což je trochu smutný, ale musím se tomu smát :D. Dneska je tu rekordní počet lidí za tenhle týden, ne-li měsíc.
      Ale opravdu nezačnu oznamovat, kdy bude nová kapitola. Stejně to většina internetových autorů nedělá, takže si myslím, že to nebude tak strašný pro vás ;). A mně stoupnou statistiky, páč to budete častějc kontrolovat, muhehe :D:D:D.

      Vymazat
    2. Jsi potvora, ale mě to nevadí - já sem stejně minimálně jednou denně číhnu, jestli se tu něco neděje. :D Anonymové nešli přehlídnout a na proslov se těším. XD

      Vymazat
  8. OMLOUVÁM SE! :'( JSEM TEN NEJHORŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTE A TVOU POMSTU SI ZASLOUŽÍM :( *smrk*
    Měla jsem si toho všimnout dřív, ale já vždycky komentuju. Mimochodem... doběhla jsi mě. Na začátku jsem se dvakrát vracela k 22 kapitole, abych se ujistila, že jsem něco nepřeskočila, protože mi to nedávalo smysl. A jak jsem četla dál, děsivě moc jsem si začínala přát, aby se tam objevila věta: probudila jsem se. Nestalo se, úplně mi běhal mráz po zádech, když Elena vysávala Ivana a chtěla jsem mlátit hlavou o stůl, když řekla: Miluji tě, Stefane. A jakmile Katherine začala s mučením, chtěla jsem se zbláznit. V tu chvíli jsem začala věřit na Boha a prosila ho, ať se Elena jen probudí :D MUČILA DAMONA, A MOHL ZA TO STEFAN! takže zatímco jsem ho v minulé kapitole litovala, teď ho oficiálně nenávidím! :D a může za to jedna kapitola, která ani nebyla pravá! :D Kat a Stef ať spolu shnijou v pekle. Zničila mu vlasy! Dupla mu na nohu! Vyrvala mu srdce!?!!!!!! Svoje nadávky si napíšu do deníčku, nechci ti kazit jistě krásné komentáře v tomto článku :D Prostě jsi mě doběhla, nás všechny. Fakt jsem ti to věřila, potvoro! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... Ona komentuje každou kapitolu už od první série, KAŽDOU, a omlouvá se mi a myslí si, že ta pomsta byla mířená i na ni... Chaky? Dej si ránu :D. Malou! Jenom aby sis uvědomila, že ty jsi v elitě komentátorů. A jako bonus jedna z nejlepších spisovatelek součanosti :D.
      Doufám, že té nenávisti ke Stefanovi se zbavíš :D. Tohle nebyl on, vyjímečně jsem se nevcítila do Eleny, ale do něj :D. Pořád mu někteří křivdíte, chudáčkovi :(. Ale už se to zlepšilo, to jo.
      Takže, jen aby bylo jasno, se omlouvám já tobě, že si musela tuhle ptákovinu číst. Snad už se to nebude opakovat ;) :D.

      Vymazat
    2. :DDD Tak to je fajn. Dneska jsem se už uklidnila, takže Stefan mi opět nevadí. S tím, že ho nenávidím, jsem to přehnala :D Ale i tak, tohle se ti povedlo :D Teď mi to přijde vtipný :D A ptákovina to není, já náhodou obdivuju nápad, jak lidi překvapit a donutit je komentovat. Protože jestli tohle někdo četl a nevyjádřil se ani slovem, pak je to vážně ignorant, co nedokáže ocenit něco, čeho on sám by nikdy nebyl schopen. Takový lidi mě serou. Promiň za ten výraz. ;)
      Bonus? No tak tohle je sice hezké, a jsem rudá až po kořínky vlasů, ale dovolím si nesouhlasit. Stejně ti děkuju :)

      Vymazat
  9. Ehm... :D
    Je mi strašně, že za tohle můžu z části i já :D :/ Ale ono to dřív nešlo... :/
    Každopádně jsem ráda, že to není skutečné :D i když vymyšlené je to... zajímavě :D
    Ještě jednou se omlouvám a těším se na další, opravdovou :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A další potrefená husa! :D Nebylas tady, jak jsi mohla komentovat? Nemohla, teď seš tady a komentuješ, ale jiní tu byli a nekomentovali... paradoxně komentují u téhle kapitoly a né u té předchozí, protože mě chtěj dostat do blázince, všimli si, že k tomu mám nakročeno, hajzlíci :D.
      Takže, dneska už snad naposledy: Omlouvám se, děkuji, loučím se. Něco mi říká, že zejtra ten děják nedopadne dobře :/ :D

      Vymazat
  10. Nechci být jedna z roje anonymů! :D
    Já jen nemám účet -.-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skús sa podpisovať na konci komentára alebo si prečítaj hore nad článkami to "Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde" :)
      Inak, Šunkič, tie tvoje komentáre ma asi zabijú :D

      Vymazat
    2. Děkuju, Mariam, navedla bych Anonyma tam, kam ty ;).
      Já se občas taky zabíjím... ale mnohem víc jsou fascinující komentáře ostatních teda. Najednou lidi mají co říct. Asi bych měla začít psát DZ v tomhle duchu :D:/.

      Vymazat
    3. Všímam si, občas len otváram oči a som radšej ticho ;)
      Vieš, že ja som za takého ducha! :D

      Vymazat
  11. Já nevím, jestli jsem úplně blbá, nebo co. Nechápu smysl této kapitoly. Napsala jsi ji už dřív, nebo jsi ji napsala narychlo, jen tak aby jsi nás naštvala a ta kapitola doopravdy není oficiální 23. kapitola? Ted´ jsem totálně zmatená. Nechápu proč nejsi ráda, že to vůbec někdo čte (to nemění nic na tom, že si myslím, že je to úžasná povídka). 118 zobrazení, to ti nestačí? co já bych dala ze to, kdyby tu mou rodící se povídku vůbec něj´kdo četl.Promiň, že jsem hnusná, ale mám potřebu to vyventilovat.
    Samozřejmě jsem pochopila, že to není opravdové, ale pokud s tím chceš seknout, tak by tato kapitola, byla optimálním řešením.

    OdpovědětVymazat
  12. * Bože, něj´kdo. Co to je za slovo. Samonzřejmě- někdo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není oficiální, oficiální zveřejním později.
      Šlo o to, že když po vás něco chci, tak byste to měli udělat, tak jako já slíbím, že zveřejním kapitolu určitý den, tak ji v ten den zveřejním. Ano, mohla bych být spokojená i tak a samozřejmě jsem ráda, že to někdo čte, neberu to jako samozřejmost, ale tak nějak... možná ano, možná už to trošku beru jako samozřejmost a občas chci víc. Někdo třeba dělá to, že stanoví minimum komentářů, a pokud není splněno, tak dál nezveřejňuje. Namíchlo mě, že moji prosbu nevzal skoro nikdo vážně kromě těch, co komentují často. Nepotřebuji, aby všichni komentovali všechno, ale potřebuju, aby mi dali ti, co nekomentují vůbec, občas vědět, že tu jsou jinak než statistikami. Statistiky jsou hrozně neosobní...
      Každej jsme ňákej, já jsem holt ctižádostivá a náročná. A velmi pomstychtivá.
      Nepíšu teď smajlíky, protože je mi špatně, jinak mě tvůj komentář nepobouřil nebo tak něco ;).
      Samozřejmě budu dál zveřejňovat, dokud budu mít co a dokud budu mít ještě zbytky energie a zdravého rozumu.
      A tuhle kapitolu jsem napsala v sobotu.
      Chápu, že mě nechápeš, to je známka toho, že jsi skromnější a nejspíš i normálnější než já :D. Vážně, to nemyslím ironicky!
      Snad je to všechno, dobrou noc.

      Vymazat
  13. Odpovědi
    1. Abych potvrdila svou roli psychopatický mrchy: Dobře ti tak! :D

      Vymazat
    2. Ještě k tvému kometáři u předchozí kapitoly: Elena si přičichla k tomu sáčku od Iriny (myslím, že tam je zmínka o něm, jestli ne, tak.. se mi to nepovedlo :D), ten podporuje snění, takže i spánek, takže i po 4 denním komatu mohla klidně usnout. Je spíš nepravděpodobný - a divím se, že proti tomu nikdo nic neměl - aby Elena spala 4 dny. Ale nikde výslovně nestojí, že to nejde, takže... prostor pro mou fantazii O:).

      Vymazat
    3. aha :D Tak to já si taky říkala, ale kdybych to měla porovnávat se seriálem tak tvoje povídka dává mnohdy mnohem větší smysl než ty jejich sračky co kolikrát provedou v tvd

      Vymazat
    4. Děkuji za kompliment :D. Co předvádějí v TVD je občas nehoráznost... obzvlášť když si čtu nějaký spoilery... jednou pouto nemá vliv na emoce, druhej den jo, nemuvě o tom, že se začalo projevovat až když si Plecka vzpomněla, ne po Elenině přeměně... ta ženská je na odstřel.
      Každopádně já těžím z toho, že se věnuju menšímu počtu postav a vymýšlím méně vedlejších příběhů. Prostě to dělám jen tak těžký, abych si všechno ohlídala :D.

      Vymazat
  14. Ahoj, je to smutný, ale celkem tě chápu taky mě štve, když mi nikdo neokomentuje kapitolu, ale hned to napravím. Abych se ti přiznala tak jsem počítala až na Vánoce, že to napíšeš, takže mě to mrzí, asi si nainstaluji něco na mobil aby mi napsali kdy něco napíšeš. :( A budu ti komentovat teď už úplně všechno. Asi ti okomentuji i další. A pod svým jménem většinou jsem totiž psala pod anonymní. Ať víš, že komentuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já tu měla v provozu Informatorium, kde bylo celkem dopředu nahlášeno, kdy bude 22. kapitola, ale o to stějně nejde, když sem přišel někdo až dneska, tak je jasný, že předtím nemohl komentovat, jenže podle statistik tu byla fůra lidí a právě na tu fůru jsem naštvaná, že se na mě vykašlala. Samozřejmě nezjistím, kdo je ve fůře a kdo ne :D.
      Nemusíš komentovat všechno, když nebudeš mít co říct ;). Mně jde jenom o to, abyste se občas ukázali, nic víc (občas znamená třeba jednou za 10 kapitol, ale samozřejmě vidím radši vyšší frekvenci, reálný ideál je každá třetí :D).
      Každopádně teď bude publikovací období, takže... nechoď nikam daleko, jestli si chceš počíst :D.

      Vymazat