Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 13. prosince 2012

22. kapitola

Já už chci konec světa, prosííím! Jsem strašně vyždímaná :/

Rekapitulace: Elena je na Sibiři, bydlí u Ivana. Stefan a Damon jsou neznámo kde s Katherine. Damon si Elenu nepamatuje, ale Stefan ano, protože se od Lexi naučil odolávat nátlaku. Elena se se Stefanem spojuje prostřednictvím snů. Ve 21. kapitole Elena bojovala s neznámými upíry, s Ivanovou pomocí je všechny zabila, ale sama málem zemřela. Kapitola skončila tím, jak se svezla zesláblá na zem a zašeptala Ivanovo jméno (jak poetické :-*:D).
První část této kapitoly nenavazuje na konec předcházející. Ale jsem si celkem jistá, že se vám bude líbit, když to tak zaokrouhlím :P.
A protože mám dneska svátek, chci, abyste VŠICHNI komentovali! I několik dní po zveřejnění! Prostě až si kapitolu přečtete. K čemukoliv, co se povídky týká, ne k mému svátku. Můžete porovnat první sérii s druhou, můžete zhodnotit jenom tuhle kapitolu, napsat svůj názor, co se stane v příštích kapitolách, oznámit mi, že je to totální sračka a nevíte, proč to čtete. Máte z čeho vybírat a ve fantazii se meze nekladou :D.
Věřte mi, nechcete mě nassss-štvat, a jestli budu mít hodně zobrazení a málo komentářů... řekněme, že NÁS to bude mrzet O:) :D.
Tak, teď už můžete, snad vás kapitola nezklame :)


Procházel jsem se zasněženou zahradou v kabátu ke kolenům a ve vysokých holinkách. Vlasy jsem měl tak dlouhé, že jsem je musel sčesávat z čela. Katherine si to tak přála, protože to odpovídalo dávné módě. Ona sama se svazovala do korzetů, nosila vícevrstevné spodní prádlo a dlouhé zdobené šaty. Došel jsem až k altánku, ve kterém seděli Damon a Katherine. Nemusel jsem ani využívat zostřený sluch, abych vytušil, co provádějí. Bylo to zvláštní a nové. To, co jsem pociťoval, co se ve mně dělo. Před dvě stě lety bych vraždil žárlivostí, řval vzteky a zajíkal se zradou. V tu chvíli jsem však jen pokrčil rameny, otřásl se odporem a pokračoval v cestě bez cíle. Bylo mi to jedno. Bylo mi jedno, jestli se Damon s Katherine miloval, nebo jí vrážel kůl do srdce. Staral jsem se jen o to, aby žádné dřevo neprošlo srdcem mého bratra. O toho jsem přijít nechtěl. I když ovlivněný mi nebyl k ničemu a vlastně vůbec nebyl sám sebou, zůstával mým nejbližším příbuzným a Eleniným manželem. Pokud jsem v něm viděl soka, tak kvůli ní. Ale byla na míle daleko a ani jeden z nás se nemohl těšit z její přízně. Elena. Tak moc jsem si přál, aby už byl večer. Až ji znovu uvidím, přičichnu k jejím vlasům… Přemýšlel jsem, jestli jí mám říct pravdu o tom, kam jsme se s Damonem dostali. Bylo mi jasné, že by se nám okamžitě vydala na pomoc, ale nechtěl jsem ani pomyslet na to, co by ji ta pomoc mohla stát. To bych nesnesl. Měl jsem perfektně zmapovaný dům i jeho okolí, ale ani to nestačilo k tomu, abych jí zajistil bezpečnou cestu. Bez Katherinina souhlasu jsem nemohl odejít. A moc důvodů k odchodu neuznávala. Pokud bych řekl, že jdu na lov, neměla by nejmenší podezření, ale co s Damonem?
Zastavil jsem se až na samém konci pozemku. Tam mizel udržovaný parčík a začínal les. Kdybych se vydal na opačnou stranu, došel bych k louce. Zaslechl jsem smích. Mezi stromy se mihly dva malé stíny. Dvě děti si hrály na honěnou. Byly jen několik metrů ode mě, ale neměly o tom sebemenší tušení.
„Je to zvláštní, že?“
To se ke mně přidala Katherine. Stoupla si mi za záda a jako já, pozorovala ta dvě malá stvoření. Doufal jsem, že se na ně nehodlá vrhnout.
„Co máš konkrétně na mysli?“
„Že my je vidíme i slyšíme a ony nás ne.“
„Kdyby byly upíři, tak by mohly. Správně?“
„Ano, přesně tak to Elizabeth zařídila,“ přikývla a opřela si hlavu o moje rameno. „Chceš, aby nám takhle pobíhaly po domě? Mohl bys je mít.“
Zaťal jsem čelisti. Její zvrhlost a krutost se mi vždy příčily. Její nátlak mi ale poručil, abych toho nedbal, a tak jsem klidně odpověděl, abych nevzbudil podezření: „Nechci nic víc než tebe.“
Zachichotala se a za bradu si mě natočila čelem k sobě. Byla nádherná. Jako ledová královna, která vás svede a poté uvězní ve svém mrazivém království. Vše je dokonalé, ale ostré, kluzké a smrtící, jako vládkyně sama. Nechápu, jak jsem mohl tu krásu dříve zbožňovat.
„Claudy, Joshy, neběhejte pořád! Uženete si akorát tak zápal plic.“
Děti nám stály přímo u nohou, ale protože nás Elizabeth přemístila do jiné dimenze, upíří, nevěděly o tom. Ze stínu lesa vyšla drobná černoška s vlnitými vlasy. Na obličeji se jí rýsovalo pár vrásek, ale já ji stejně poznal. Byla to Bonnie Benettová. Došla až ke svým dítkám a pohladila je po čepicích. Pak svraštila čelo a zadívala se nám přímo do očí. Oba jsme s Katherine nadskočili. Čarodějka se mračila čím dál tím víc. Stupňovalo se to společně s mým hučením v uších. Ani jsme nehlesli.
„Mami? Co se děje? Proč se tak mračíš?“ Tahala ji holčička za kabát.
Ještě chvíli nás propalovala pohledem a pak to náhle přestalo. Sklopila hlavu a usmála se na svou dceru.
„Ale nic, miláčku. Jen je mi zima. Pojďte, půjdeme domů,“ a vydali se zpět k lesu. Těsně před tím, než do něj vstoupili, se ještě jednou ohlédla. V hlavě mi zahvízdala varovná píšťala. Pak konečně zmizeli.
„Katherine?“ odvážil jsem se promluvit.
„O tomhle si budu muset s Elizabeth popovídat,“ zavrčela. „Jasně jsem jí řekla, že nikdo krom našeho rodu o nás nesmí vědět! Ještě chvíli a ta potvora by vyzvěděla i obsah naší spižírny!“ To už vřískala.
Bylo to stejně nepříjemné jako Bonniin vliv, a tak jsem ji vzal za ramena ve snaze ji ukonejšit.
„Ale no tak, miláčku. Vždyť se nic nestalo. Možná jen cítila nějaké vibrace, čemuž se nelze divit, když stála tak blízko. Čarodějnice vycítí i spadlý list.“
„Nesnáším je,“ řekla už o poznání klidněji.
„Já vím,“ odsouhlasil jsem jí to a něžně políbil na rty.
„Tak proč se jich jednoduše nezbavíme?“
Odtáhli jsme se od sebe a zadívali na Damona. Právě k nám přicházel po pěšině a zlomyslně se usmíval. Ani on nežárlil. Těžko však říct jestli z vlastní vůle.
Katherine se na něj usmála a vyšla mu naproti. „Protože nám jsou k užitku, drahý Damone,“ zaklesla se do něj. „Jen se s nimi musí umět zacházet a nikdy jim neprojevovat úctu nebo podřízenost.“
Damon na ni shlížel s otupělým výrazem nekonečného obdivu.
Katherine se otřásla. „Br, dnes je obzvláště chladno. Pojďme raději domů.“
„Dej mi půl minuty a budeš v jednom ohni,“ pošeptal jí do ucha.
Upejpavě se zachichotala a otočila ke mně.
„Co o tom soudíš ty, můj sladký Stefane?“
„O čem konkrétně, nejdražší?“
„O vzájemném zahřívání. Z nahých těl sálá větší teplo než z oblečených, říkám to správně?“ Střelila očkem po Damonovi a ten přikývl. Polkl jsem.
„Dvě těla k tomu ale bohatě stačí.“
„Ve třech je to ale zajímavější,“ přimhouřila oči.
Odvrátil jsem pohled a svorně za nimi pochodoval dál.
Katherine se rozesmála a vyškubla Damonovi.
„Há, mladší z bratrů je stydlín! To jsou mi novoty. Očekávám vás ve své ložnici, pánové. A nenechte mě čekat příliš dlouho,“ nakázala nám a upíří rychlostí vběhla do domu.
Pokračovali jsme s Damonem normálním tempem.
„Uf, ta holka nemá nikdy dost, co?“ prohodil rozjařeně.
„Ne, to nemá.“
„Poslyš, připadáš mi nějak skleslý,“ vzal mě za rameno a zadíval se mi do očí. „Děje se něco?“
„Nic, jsem jen unavený. Moc jsem toho za minulou noc nenaspal.“
„To nikdy nikdo,“ zazubil se a povolil stisk. „Tak poběž!“
„Jsem hned za tebou,“ utrousil jsem a nechal mu náskok.
Zastavil jsem se před štítem domu. Ta samá dřevěná veranda, ten samý bílý nátěr, ty samé tašky na střeše. Změnila Katherine vůbec něco? Ne. Vše je jako dřív, až na to, že já a Damon jsme upíři a ve skutečnosti ani jeden z nás nemiluje tu ženu, pro kterou kdysi zemřel…
Smutně jsem kráčel chodbou. Připadal jsem si tak prázdný, sklíčený. Ruka žalu mi drtila srdce. Potichounku jsem se snažil dostat přes Katherinin pokoj ke svému, jenže…
„Stefane?“
„Ano, Katherine?“
Ležela na posteli už docela nahá. Damon právě odhazoval zbytky jejího oblečení někam za sebe na podlahu, sám měl jen dlouhé trenýrky. Jejich těla se podivně proplétala.
„Připoj se k nám,“ nevšímala si Damonových polibků a hleděla mi upřeně do očí.
„Myslím, že ne,“ a chystal jsem se odejít, když v tom mi zastoupila cestu a drsněji zopakovala: „Připojíš se k nám a bude se ti to moc líbit.“ To už na mě použila nátlak. Pro jednou jsem se mu nebránil. Nebo alespoň ne zcela. Vnitřně jsem věděl, že to, co dělám, není správné, ale přesto jsem nadšeně spolupracoval. Následoval jsem Katherine do ložnice a zároveň se svlékal. Ulehli jsme do postele a každý se těšil po svém. Damon si zabral Katherininu horní část těla a já tu dolní. Postupem času se pozice obměňovaly a mé skutečné já se choulilo do klubíčka hanbou a ponížením, jak se mi do paměti vrývalo Katherinino, Damonovo i moje vlastní slastné hekání…
***

Otevřela jsem oči. Ležela jsem v měkké posteli přikrytá peřinou s růžovo-bílým potahem. Když jsem se posadila a rozehnala mžitky, uvědomila jsem si, že jsem v Iřině ložnici v Ivanově domě. Na sobě jsem měla jedno z jeho starých trik tmavě zelené barvy. Opatrně jsem položila nohy na podlahu a zaposlouchala se do chodu domácnosti. Dole vyhrávala televize. Cupitavě jsem tedy seběhla schody, abych zjistila, co se děje.
„Nazdárek!“ pozdravila jsem Irinu, Ivana a Ronnieho, kteří se společně povalovali na gauči.
„Eleno!“ Vyskočil Ivan. „No konečně! Jak ti je?“
„Je mi… fajn?“
„Báli jsme se,“ špitla Irina.
„Čeho?“
„No o tebe!“ Rozhodil plešoun rukama.
Zamračila jsem se.
„Spala jsi čtyři dny,“ vysvětlovala mi tmavovlasá dívka opatrně.
„Cože?! Čtyři dny? Pane bože… Stefan!“ Udeřila jsem se do čela a vběhla do Ivanovy ložnice. Tam jsem ze šuplíku vylovila zázračný sáček a pelášila s ním zase zpátky do pokoje pro hosty. Zaplula jsem pod peřinu a okamžitě začala snít…


Pokračovat na další kapitolu

35 komentářů:

  1. To jako vážně?? Bráchové ve trojce s Katherine? :D wow a co bude až se Elena zase setká se Stefanem v tom snu.. :D :D No jinak když pominu tu trojku což bylo podle mě až trochu moc ujetý tak se mi ta Katherinina verze 1864 moc líbí, v seriálu mi ty flashbacky z první série přišly úžasný ta doba je jedna z mých oblíbených.. no a chudák Damon že je zrovna on ten ovlivněný.. Ta pauza mi uběhla celkem rychle :) jo a Všechno nejlepší k svátku!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se to moc líbí,jen mi fakt začíná chybět Damon s Elenou a když píšeš o něm a Ketrin a Stefanovy dělá se mi s prominutím na zvracení.Je to kvůli Ketrin ja ji ani ve filmu nemám ráda,nelíbi se mi jak je využívá.Ale když pominu to že ji nemám ráda tak je to fakt mooc pěkný :)
    Rousie . <3

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa práveže usporiadanie Elena-Ivan, Elena-Stefan, Katherine-Damon a Katherine-Stefan-Damon páči! :D
    Najprv som myslela, že sa Elena nejakým svojím snovým a Stefanovým nesnovým (:D :D :D) spôsobom dozvie o voľnočasových aktivitách dvoch bratov a jej dvojníčky (sakra, tá slovenčina mi fakt nejak nerobí dobre :D). To by bolo kruté pre Elenu. Ale zaujímavé :D Takže už vieme, kde trojica je, Elena to ešte nevie, Stefan jej to podľa mňa ešte nejakú chvíľu nepovie... Nebola táto kapitola nejaká kratšia? :D Chýbal mi Ivan. A Bonnie sa mi páčila.
    Dúfam, že taký divný koment je aspoň malý darček :D Všetko najlepšie, ešte raz :)

    OdpovědětVymazat
  4. No týjo!
    Tak jsme se dočkali. Celý den jsem se těšila, až konečně dojdu ze školy a budu si moc přečíst novou kapitolu. Jsem strašně (mile) překvapená. Katherine se už totálně zcvokla. Budeme spolu žít jako za starých časů : A ta trojka? Brrr.
    Docela by mě zajímalo, jestli Elena "vleze" ke Stefanovi do hlavy, když bude mít zrovna nějaké zajímavé představy.
    Takle kapitola, je úplně perfektní. Už se těším na 16. 12. :)

    A neodpustila bych si: Všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj, tak vás shrnu do jednoho komentu hezky :D
    Ellie: Taky jsem si říkala jako... trojka? Troufnu si?... ale Katherine by si podle mě troufla určitě, chce je přece oba. Taky mám ráda flashbacky a ještě šílený postavy, takže s Katherine jsem v sedmým nebi :D.

    Rousie: Jsem ráda, že i když Katherine nemáš ráda, neovlivňuje to tvůj celkový dojem :). Joop, Damonek a Elena... už mám napsanou pro ně hezkou scénu, ale počkáte si na ni :D.

    Mariam: Kde si vzala přístupový kódy k mý hlavě?! :D No, já mám možná místo Damon-Katherine Damon-Elena. A Katherine-Stefan a Damon-Stefan :D. Mám pro bráchy taky jednu pěknou kapitolu... ale na tu budete čekat ještě dýl než na Delenu :D. Ivana teď bylo pořád víc než dost, půjde malilililičko do ústranní :). A kapitola byla kratší jen oproti minulé, která byla delší než průměr :D.

    Andul: Že by Elena dělala... kazišuka? :D To nevím, jestli bych si troufla... trojka Elena-Stefan-Katherine... no, sen každého muže mít dvojčata, to nevím, jestli si zaslouží :D.

    A všem vám děkuju :).
    A PRO OSTATNÍ: 22 ZOBRAZENÍ A 4 KOMENTÁŘE, TO VÁM NEPROJDE, TAKŽE NEBUĎTE LÍNÍ A NACVAKEJTE TAM DO TÝ BÍLÝ KOLONKY ALESPOŇ JEDNO SLOVO, PAK BUDETE MÍT ZASE NA DLOUHÉ ČASY POKOJ. Myslím, že toho po vás nechci moc a jestli vám za to já ani moje povídka nestojíme, tak táhněte. A opravdu se na vás vyseru, když vy na mě. Není těžký nepublikovat, když budu mít pádnej důvod ;).
    Ano, jsem ctižádostivá a vztekám se jak malej harant, jestli jste to zjistili až teď, tak jste docela tupci :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tuhle povídku jsem začla číst, asi před čtyřma dnama.A moc se mi líbí :-) ,ale myslím , že učitel aj, nebyl moc rád když jsem díky dz usla v 05:45 a, a usla jsem mu na hodině:-D. PS Ivan mi vááážně nechybí :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). To mě těší, že tě chytla na tolik, že jsi ani neusla. Učitelé by na spaní studentů při hodinách měli být zvyklí, u nás to někdy berou jako tu lepší variantu :D.
      Chm, někdo, kdo nemá rád Ivana, jo? :D To si žádá anketu - která sice nebude fungovat, ale... kdo ví, třeba už to blogspot nějak opravil :D.

      Vymazat
  7. Komentář k anketě: Já nevím jak ostatní, ale i když mám v knize i seriálu nejradši Damona, tak v DZ mám nejradši Elenu. Udělala jsi z ní lepšího člověka (upíra), Je to sice pořád Elena, ale zvládne se o sebe, tak nějak postarat. Takže víte od koho je ten hlas pro Elenu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bůůůů - já nechci Ivana do ústraní! :( XD Kecám, přežiju to - hlavně, že už zase mám co číst... XD I když s komentářema ode mě do Vánoc moc nepočítej - budu se snažit, ale Vánoce a práce v obchodě je docela děs.

    Ke kapitole - trojku bych nečekala, zvrhlíku. :D Ale jinak super nápad, to se musí nechat. Četlo se to samo, jako bych na to koukala ( a teď kdo je tady zvrhlej... XD ), nápad s dimenzí boží, mě by to nenapadlo :D

    OdpovědětVymazat
  9. "Zmizni Damon, ja hlasujem za Ivana!" :D

    OdpovědětVymazat
  10. Andul: V DZ taky není mojí nejoblíbenější postavou Damon, takže tě chápu :). S Elenou se prakticky ztotožňuju - s tou v DZ - a jinak mám nejradši.... nevim... asi Ivana, přece jenom, je to MOJE VLASTNÍ postava. A Irina není moc výrazná :)
    Handě: V pohodě, vždyť mě znáte, komentáře vyžaduju, jen když si o ně napíšu ;). A Ivan půjde do ústraní vážně jenom tak decentně, pořád budou s Elenou tvořit hlavní postavy (teda hlavní pro tuhle sérii), ale budeme víc sledovat i K+S+D. Hlavně teda Stefana, když s ním Elena může teď mluvit :).
    Hele... o proti mým spolužákům - oprava: spolužačkám - jsem světice :D. O trojce bych se moc nemohla rozepisovat, ledaže bych si přečetla něco z "odborné literatury", to už je za hranicemi mé fantazie :D.
    Mariam: Nebuď na něj tak zlá, on za to nemůže, to Elena a Katherine z něj dělaj... měkotu :D

    OSTATNÍ: Furt čekám na ty komentáře :/ :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Damon vedie :/ :D Inak, toto nás bude asi fakt mrzieť :D Vždy, keď si doteraz chcela komentáre, tak tu boli... :D

      Vymazat
    2. 77 zobrazení a komentáře od 6 lidí? Neblázni, jsem v pohodě :D:D:D Možná kdyby v anketě nebylo 11 hlasů... možná kdyby ta anketa tady nebyla kratší dobu než kapitola... hm, jdu radši pokračovat v tý podělaný prezentaci, i ta mě štve míň než lidstvo :/ :D

      Vymazat
  11. šunkič: Opravdu nerada si dělám reklamu, ale chtěla bych tě o něco požádat. Píšu svou první povídku. Je to FF TVD a nevím, jestli je alespoň snesitelná. Zveřejnila jsem zatím jen 1. kapitolu. A proto, kdybys náhodou měla čas, mohla by ses na ni mrknout? Samozřejmě pokud nemáš čas nic se neděje :) http://thevampirediary.blog.cz/1212/vetsi-hrozba-tvd-povidka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovýhle reklami mi nevaděj, sama jsem svoje první čtenáře získala přes Michelle :P Bez reklami to dneska prostě nejde ;).
      Kapitola přečtená, komentář sepsán - pěkné :)

      Vymazat
    2. Díky, že ses na to mrkla.
      Oslovení jsem proškrtala. A "viděla" vyměnila. Mám napsaných pár kapitol dopředu, tak zkontroluju, že se mi neopakují slova :) Je to moje 1. povídka, takže doufám, že to postupem času vypiluju.

      Vymazat
  12. Moc se mi líbí tahle povídka, je pravda, že (zatím) se mi víc líbí 1. serie, ale tahle je taky super. Těším se na další kapitolku.
    Jinak (dodatečně) všechno nejlepší k svátku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). 2. série je dost jinčí než první, takže tě chápu. A ještě když koukám na tu anketu - nejoblíbenější postava je ta, která se mi tam vyskytuje nejmíň :D. No, jsem asi jako Plecka, seru na fanoušky, píšu si to tak, aby se to líbilo mně! :D

      Vymazat
  13. Sákra :D "Nevíte, co?" :D Ľudia, toto ste fakt pokašľali :D keby aspoň v tej ankete toľko hlasov nebolo. Šunkič? Poskytneš mi info o počte zobrazení stránky? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 112 zobrazení tohoto příspěvku :D. Celkově, ne za dnešek. Můj trest nakonec nebude tak strašnej... spíš vůbec, protože ten "opravdu strašnej" by mě přišel moc času a úsilí :):/.

      Vymazat
  14. Nádherná kapitolka...jako vždycky ;)A ten nápad s tou jinou dimenzí je vymakanej ;) :D

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, super kapitola :)
    Nejdříve jsem moc nepobrala, jakto, že je Bonnie nevidí - mimch., příjemné překvapení. Zajímá mě, kdo je otec jejích dětí. Někdo známý? Jeremy? :P :D -, ale to s jinou dimenzí je fakt vymakaný :)
    Poslední část první části (:D) byla na mě trochu... ehm :D Ale taky se ti to povedlo, to je jasný :)
    No zkrátka skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ehm, teda, o té Bonnie, jako že její děti je nevidí a u ní to není jasný :D :P Ale tobě je můj koment jasný? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééj, to jsem ráda, že seš naživu ;)
      Jj, chápu tě :D. Nooo... otce promyšlenýho nemám, ale asi se k tomu časem dostanem ;)
      Teď už je asi pozdě ti říkat, ať tu 23. kapitolu nečteš, co? :/:D

      Vymazat
  17. UŽ VE ČTVRTEK! UTRHNU SI HLAVU! Tolik jsem toho promeškala :'( Chtěla jsem být první, sakra. Snad se nezlobíš, že komentuju tak pozdě. Já na sebe strašně.
    Teď začnu.
    Katherine je mrcha, strašná strašná mrcha, která vymyslela brutální plán jak nalákat oba dva Salvatorovi bratry do postele. Miliony lidí po celém světě by dali všechno pro to, aby se mohlo alespoň jednoho z nich dotknout. :D Takže dokázala neuvěřitelnou věc a to jí ani jeden ve skutečnosti nechce :D hahá, genialitě se meze nekladou. Je prostě prohnaná :D Ale i tak jí mám ráda. Taky mi chybí Damon, Stefan mi nevadí, ale o Damonovi bych četla raději :D Ten konec první části...ou. :D Sladký Stefan, Stefan rozparovač a Stefan hříšník, kdo by to do něj řekl. :D U Damona se to ještě dá, to se tolik nedivím, ale Stefan? :D No páni. Další Katherinin ujetej nápad. Nedokážu si představit, jak se musel cítit trapně, když se svým vlastním bratrem oblejzával svou bejvalou, a přitom miloval jinou, která je vdaná za jeho bratra. Drsný. Respekt Stefanovi.
    Já už bych se asi zhroutila v rohu místnosti s pusou od čokolády a další bonboniérou v puse a s píšničkou na plný pecky I will always love you od Whitney Houston. :D Představ si to depresivní prostředí, a jak Stefan zpívá. To nejde :DD
    Snad Elena Stefana stihne v dalším snu a konečně je najde! :) a ještě jednou se omlouvám za pozdní přečtení :(
    Chaky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám výtlem :D:D:D
      A strašně moc děkuju za tak dlouhej komentář O:).
      Jenom nevím, jestli bych Stefana pojmenovala tím vším, co ty. On je většinou z toho kvůli tomu, že musí. Sice dokáže vzdorovat nátlaku, ale... jakoby nesmí, aby na to Katherine nepřišla, že jo :D. Ale jako... možná se k tomu všemu ještě sám dopracuje, to nevylučuju :D.
      Whitney Huston :D:D:D. Ale jo, byla bych na tom stejně :D.
      Jo... tu současnou 23. kapitolu nedoporučuju číst... a už zase to určitě říkám pozdě :/ :D.

      Vymazat
  18. Vrať Damona! Dej nám ho zpátky :D.
    Moc Stafana na. Moji Delenovskou duši!:D

    Ne teď vážně. Moc si vážím tvého psaní. Si velmi nadáná spisovatelka.
    Jen tak dál :3

    OdpovědětVymazat
  19. Trojka salvatorovic bratrů a katherine :D :D Ale takový maličkatý fail - jak mohla spát 4 dny a pak hned zase usnout? Ale jsem tak ráda že zase píšeš! Chybělo mi to :)

    OdpovědětVymazat
  20. Trojka salvatorovic bratrů a katherine :D :D Ale takový maličkatý fail - jak mohla spát 4 dny a pak hned zase usnout? Ale jsem tak ráda že zase píšeš! Chybělo mi to :)

    OdpovědětVymazat
  21. Je to super. Nevím jak to dokážeš napsat tak, aby si ty postavy vystihla tak báječně.
    A podle mně je Katherine doopravdy hnusná. :( Nemám ji ráda, ale tato kapitola je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahooj , vzpomínáš si na mě ještě?:DD
    komentuju ve spěchu :D . super :))))! jinak hodne hodne pozde vse nej k svatku :D
    Omlouvám se, že komentuji takto spožděně

    OdpovědětVymazat
  23. Tou letmou zmínkou o Bonnie jsi mě potěšila, docela by mě i zajímalo, co se stalo s ostatními obyvateli MF. Ráda jsem si pro změnu přečetla něco o Stefanovi, a ta trojka... odvážné :) Možná by se tolik neupejpal, kdyby místo Damona byla Elena.
    Souhlasím, že s tou jinou dimenzí je to chytrej tah ;) co jiného, než chytré nápady, od tebe čekat.

    OdpovědětVymazat
  24. Trojka???? To je naprosto šokující a úžasný!! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Přečteno :))))

    OdpovědětVymazat