Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 28. listopadu 2012

Jedno kafe, prosííím!

Deprese mě už pochopitelně přešla, takže se jenom každé ráno potýkám s nechutí ke škole... zatím vyhrává poctivost, ale řekla bych, že už to dlouho nevydrží.
Usoudila jsem, že je mi souzeno 3. místo. V 1. kole u Michelle jsem byla třetí, ve druhém taky... no a jak jsem dopadla v olympiádě ve škole z čj? Třetí :D. Ale ze šestnáctí děcek a vzhledem k mým "úspěchům" v předešlých školních soutěžích (teda když už se stal ten podivný úkaz a já se účastnila) je to opravdu něco. Moje ambice požadovala předposlední místo, poslední by mě hodně srazilo :D. Takže dobrý! Více než dobrý! Silně zvažuju, že až budou viset výsledky na chodbě na nástěnce, udělám u svýho jména růžový srdíčko :D.
Pfff a teď, nebo spíš až po 10 solitairech, bych se měla vrhnout na celou učebnici angličtiny, úvod do ekonomie a... ještě něco... sakra!...jooo, sekty!... nebo si taky jenom uvařím kafe a budu hekat tak dlouho, dokud neusoudím, že je čas jít spát :D.
O víkendu vám sem hodím fejeton do školy... senzace, co? Taky bych se těšila a přemlouvala se, abych to sem dala už teď :D. Ale přijde mi o trošku lepší než ten předchozí... sice stejná sračka, blábol o ničem, ale lepší :D.
Dneska mi po strašně dlouhý době zazněla v uších cestou do školy. Bývalo k téhle písničce i nádherné video s Damonem a Elenou a citáty z knih, ale ten génius, co ho vytvořil, ten KRETÉN ho smazal :(. Alespoň že úžasná písnička zůstává :).



3 komentáře:

  1. My máme totálně stejný vkus na hudbu, tuhle písničku miluju ♥ the pretty reckless - jedna z mých nej kapel :) a gratuluji ti ke třetím místům :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tu písničku zbožňuju, od nich pak ještě my medicine a make me wanna die. Minule jsem kvůli tobě ještě měsíc poslouchala''Fuck you - Lily Allen''

    OdpovědětVymazat
  3. Ellie: Já Pretty reckless moc neposlouchám, ale je pravda, že ne proto, že by se mi nelíbili, ale proto... že je prostě neposlouchám :D - neznám žádnou jinou jejich písničku kromě Make me wanna die. Ale kámoš je poslouchá a co jsem slyšela, se mi většinou líbilo, takže bych možná měla zapátrat v jejich repertoáru :).
    A děkuji :D:).
    Marry Angel: Ráda tě tu zase vidím :). Mé ego teď slastně chrochtá, že moje maličkost někoho nějak ovlivnila :D. Teda neovlivnila jsem tě přímo já ale... chápeš :D.
    Z toho učení jsem magor... a to jsem teprv přelítla angličtinu.

    OdpovědětVymazat