Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 24. listopadu 2012

To nic, to jsem se jen pohádala se srnkou

Kterou stejně většina lidí neviděla na tom minulém pozadí, takže to teď vážně vypadá, jako bych have lost my mind... ano, vážně to tam mám v angličtině, já, takovej odpůrce toho zbytečnýho používání angličtiny. Ale v jiným jazyce jsem ten citát nenašla (a opravdu jsem ho hledala!) a překládat ho se tak trochu bojím, mohl by ztratit svoje kouzlo.
Jinak velkej fanoušek Van Gogha nejsem, jen jeho citáty se mi hrozně líběj a tenhle se mi sem krásně hodí :).
Původně jsem tenhle design chtěla nastavit až někdy v prosinci, ale... jak říkám, pohádala jsem se se srnkou, což v překladu znamená, že jsem to nevydržela a musela to tu změnit :D.
Uznávám, že je to trošku šílené, ale poměrně se mi to tak líbí. Snad z toho nezcvoknete, to by mi vás bylo upřímně líto :D.
A před chvílí jsem ještě psala DZ (já jsem vážně strašnej flákač, ale já za to nemůžu, kámoška nechtěla jít ven a na nikoho jinýho jsem neměla náladu :D. A dělat něco do školy? Dopsala jsem si sešit dějáku a uklidila si stůl, to pro dnešek stačí). Možná jsem se zbytečně rozepisovala, ale... ach, já se musím tak vychvalovat, 31. kapitola je skoro stejně úžasná jako 30. :D. Postavičky se nám hezky vybarvují, když jsem si dneska četla náhodnou asi 25. kapitolu, říkala jsem si, že Elena je k nepoznání... a Stefánek taky trošku mění odstín :).
No, můžete a nemusíte se vyjadřovat k novému vzhledu, to je na vás :).

10 komentářů:

  1. Úprimne, nejak sa mi to nepozdáva. Ok, nepáči sa mi to nejak extra, ale na to si zvyknem, keďže tebe sa to očividne páči a asi dosť :D
    Au, mám problém písať (znak toho, že gitara je doma! :D) ... Ale nie, nie som šťastná a som úplne normálna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Mně se to možná přestane líbit, ale zatím jsem z toho nadšená, protože je to takový... netradiční, živý, divný... ono je to vlastně jako já :D. A ze všech designů tenhle se sem hodí nejvíc.
      Ses ani nepochlubila, že už máš kytaru ;).

      Vymazat
    2. Až dnes na obed došla :) ... Dokopy som možno tri a pol hodiny na nej hrala, viem vybrnkať pár jednoduchých melódií, o týždeň to v článku viac rozvediem :)
      Ale prsty mám trošku opuchnuté :/ :D Strašne divne sa mi píše na klávesnici :D

      Vymazat
  2. Jen v rychlosti, spěchám na oslavu, mě se to líbí. Modrou mám ráda a srnky obecně ne, takže za mě palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty taky furt něco slavíš :D To je dobře! :)
      Jenom doufám, že to nevidíte zas úplně jinak než já a že to nemáte celý modrý... za tím textem v záhlaví by to mělo být barevný. Ale to by se vám zobrazovat mohlo! :D
      Užij si to ;)

      Vymazat
  3. Mně se moc líbí citát a hádám,že šla srnka s tichým pláčem pomalu umřít někam do tmavého zákoutí lesa, když jsi jí takhle zradila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla agresivnější, pokoušela se mi ukousnout ucho, když tak fandím Goghovi :P:D. Ale slíbila jsem jí, že se možná někdy proběhne po ploše, tak to rozdejchala :).

      Vymazat
  4. Když na mě vyskočil Tvůj nový desing, jsem se lekla, a pak se dívala jestli jsem zde správně nebo jsem si spletla blog :D:D
    No ne fakt, zatím jsi měla raději tmavější barvy a ne takový no jak bych to řekla "bláznivý, potrhlý" , ale taky si na to zvyknu... Nebo radši ne, ty to za chvíli změníš:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já vím, je to strašně otravný, když někdo mění design každou chvíli, taky to nesnáším (paradox), ale snažím se ho udržet alespoň po dobu těch 3 měsíců... většinou to nejsou celý tři měsíce, ale dalo by se to na ně zaokrouhlit :D. Pardon, vážně nevim, co to mám za úchylku pořád to takhle měnit... snad si zvyknete do takový tý správný míry :).
      Jak už jsem řekla, tenhle design mi prostě připomíná mě :D. I když já jsem bláznivá a potrhlá až na ten druhý pohled... většinou. Je prostě úžasně divnej jako já a pro jednou taky zcela mnou vytvořenej O:).

      Vymazat
  5. Mě se moc líbí! Ten s tou srnkou byl taky hezkej, ale změna je život :) Ty mě napínáš!! Jestli jsou nové ještě dokonalejší něž ty kapitoly, co už jsme si přečetli, tak to mě asi šlehne! Ani nevíš, jak strašně se těším! :) Teď musím čekat i na TVD, protože měli nějaký blbý díkůvzdání.. Vrr :D Asi začnu počítat dny! :D

    OdpovědětVymazat