Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 4. srpna 2012

Miluju - Moulin rouge

Proč? Protože Ewan McGregor - slaďoučkej k sežrání s hlasem od pána boha, a protože Nicol Kidman - v tomhle filmu vypadá prostě božsky a postava Satine je perfektní :)
Protože mám ráda muzikály a zbožňuju romantiku a tohle je romantický muzikál :D
Viděla jsem ten film snad... abych nepřeháněla... no, asi 15x :D Je prostě neodolatelnej :) Pokaždý se směju, pokaždý mám husinu a skoro pokaždý brečim :)
A skoro všechny písničky jsou v něm boží, ale tak vyberu jen 1 :)
A nějak se nemůžem pohodnout tady s mým blogem, tak vám ho sem dám jako odkaz :D Je to vážně úžasný spojení hudby, tance, hraní, všeho, mám z toho husinu :)

http://www.youtube.com/watch?v=F9XGsp8FpOQ&list=PL0258813F6DDDF188&index=9&feature=plpp_video

"It tells the story of a prostitute and a man who falls in love with her. First, there is desire. Then passion! Then, suspicion. Jealousy! Anger! Betrayal! When love is for the highest bidder, there can be no trust. Without trust, there is no love. Jealousy! Yes, jealousy...will drive you, mad!!!"
"His eyes upon your face, his hand upon your hand, his lips caress your skin it's more than i can stand! Why does my heart cry? Feelings i can't fight. You're free to leave me but just don't decieve me and please believe me when i say I love you..."

4 komentáře:

  1. Ten film je neskutečnej, je to snad jedinej film , u kterýho jsem se smála a zároveň na konci brečela jak želva! Nejkrásnější písnička je asi " your song" (pro mě samozřejmě:D) ,ale musim se přiznat,že jsem jí před shlédnutím znala , ale úplně v jiným podání, Ellie Goulding a vůbec jsem o nějakým Moulin Rouge neměla páru.Ale to němění nic na tom, že je to skvělej film.Máš fakt dobrej vkus na filmy!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo! Taky mě fascinuje, jak ve mně dokáže vyvolat tolik rozporuplných emocí :D Jinak se mi líběj vážně všechny písničky, takže i Your song :) Prostě zpívající Ewan = záruka mojí spokojenosti :D

      Vymazat
  2. Ano, ano :D je to skvělej film!

    OdpovědětVymazat
  3. a ja akurát hladám film, ktorý by som si mohla pozrieť :D musím si ho niekde zapísať, lebo na to isto zabudnem s tou svojou hlavou :D znie to zaujímavo a určite stojí za pozretie :D ešte tak nájsť nejaký server kde si ho môžem stiahnuť :D

    OdpovědětVymazat