Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 2. srpna 2012

Juhůů :)

Mám hrozně divně dobrou náladu :D Asi proto, že teď tak často řídím... v pondělí večer jsem vezla naše na Kuňku a zpátky... včera jsem vozila mamku po městě kvůli různým obchůzkám... a dneska jsem dokonce řídila do Hradce Králové! Cestou tam po rychlodráze cestou zpátky přes vesnice.... Hrozně mě to baví a kupodivu mi to i jde, nikdo na mě netroubil, ani jednou mi to nechcíplo, zaparkovala jem pokaždý hned na poprvý... Nepřejela jsem ježka, když mi přeběh přes cestu!!! :D Mám prostě talent, anebo z prdele kliku (pardon za ten výraz, ale je trefnej :D)
Jinak včera jsem dopsala 11. kapitolu k DZ a načala 12. a mám z nich veeelmi dobrý pocit :) Z těch předchozích úplně neee, ale... no, líp to nešlo :)
K SPT nemám nic kromě soundtracku :D Snad dneska bude nálada...
Joo a s nejvyšší pravděpodobností v neděli 5. 8. nebo v pondělí 6. 8. odjíždím určitě do čtvrtka 9. 8. pryč. Od devátý třídy jezdím každý léto s kámoškou pod stan a pokaždý se na to šíleně těšim a pokaždý je to naprosto dokonalý! :D Sice se hned na první dovolený rozsekala na kole a měla na hlavě pár stehů, ale aspoň máme zážitek na celý život :D:D:D Akorát že nejsme domluvený kam a jak pojedem... ALE PROSTĚ POJEDEM!!! Takže jen abyste s tím počítali, že tu nebudu ;)
Zatím se loučím ;)

5 komentářů:

  1. Dej sem aspoň jednu kapitolu DZ :DD prosííííím.:)P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych ji sem dala, tak byste chtěli hned další, protože 4. končí otevřeně :D Ale až se vrátim z tý dovči, tak určitě něco přidám... minimálně 3 kapitoly :)

      Vymazat
  2. Škoda :/ :DD dnes som bola na kupku no a sestrina kamarátka, ktorá má vodičák, keď parkovala narazila náhodou do jedného auta :DD :DD ale nič sa nestalo :DD a nevedeli sme výsť von a ja som už chcela volať odťahovaciu službu :D :DD toto je zážitok na celý život :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok, s tvojí kamarádkou bych se nad roadtrip nevydala :D:D:D:D

      Vymazat