Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 21. června 2012

Stupidní otázky (nebo spíš možné odpovědi) z autoškoly

Nejdřív vám ale musím povědět pár vtipnejch (nebo úžasnejch) situací z dneška! :D
Nejdřív ve škole:
Se spolusedící jsme šly do kantýny koupit si nějakou sváču. Máme zaplaceno, odcházíme a pak toto:
Kantýnská: Vemte si ještě tyhle brambůrky, jestli chcete, jsou zadarmo.
Spolusedící: Nee, to je dobrý, díky.
Já: (vytřeštím oči) No, já bych si je teda klidně vzala.
Kantýnská: No tak berte.
Poodejdeme kus dál z doslechu
Já: Seš normální!!!!! Jídlo zdarma se zásadně neodmítá!!! Ty snad nejíš brambůrky??!! Pane bože!!! Ona řekne: ne, díky :D
Spolusedící: (nechápavý úsměv) tak sorry!!:D
Potom jsem měla jízdy. Předevčírem jsem jezdila a vůbec mi to nešlo, fakt děs, doma jsem nad tím dokonce i trošku pobrečela. Ale dneska!!! Dneska jsem jela jak profík! Instruktor nadšenej, pořád mě chválil, svoje  za-tohle-by-tě-u-zkoušky-vyhodili nahradil takhle-by-to-mělo-vypadat-při-zkoušce, dostala jsem pomyslnou jedničku s hvězdičkou a ještě poklonu a jeho roztomilej smích, že jsem u toho i vtipná, a povídali jsme si a jééééé, já byla na větvi :D
A teď už poslední. Jdu kolem hospody U Jinřicha, kde pracuje kámoška, tak si vzpomenu, že dělala dneska komisionálky, tak jí volám, jak dopadly. Všechno v pohodě, nejspíš jí to dá, tak pokračuje:
Ona: Co teď děláš?
Já: Nic, jdu kolem tvý práce.
Ona: No já si teď sundávám zástěru.
Já: No tak to je super! Tak za chvíli venku.
Čekám minutu, dvě, tři. Zvoní mi mobil.
Ona: Lucíí? Seš si jistá, že víš, kde pracuju?
Já: No U Jindřicha, ne?
Ona: Neeee, pracuju U Patrika :D
Já:........JAAAKTOOO??!!:D
Pardon za sloh, ale tohle muselo ven! Snad ste se pobavili :D Teď už ty lehce debilní otázky (věci v závorkách znázorňují, co si o tom myslím)


Otázka 15 (2 b.) Při jízdě se před Vaším vozidlem zpoza parkujících aut náhle objeví kutálející se míč. Jak byste měli reagovat?
  •  Okamžitě snížit rychlost jízdy nebo i zastavit vozidlo, protože na vozovku za míčem mohou vběhnout děti. (no, to zní rozumě)            
  •  Vyhnout se míči, aby nedošlo k poškození Vašeho vozidla, a pokračovat v jízdě nezměněnou rychlostí. (:D Jásný, takovej fotbalák, to mi urve nárazník :D)            
  • Pokračovat v jízdě, protože děti vědí, že mají zůstat stát na okraji chodníku a počkat, až auto přejede. (:D:D:D, fakt dobrej joke)

Otázka 5 (2 b.) Je-li dávána výstraha dvěma červenými střídavě přerušovanými světly signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení, znamená to, že řidič:
  •   Nesmí vjíždět na železniční přejezd. (No, když je něco červenýho, tak je to něco zakázanýho, to je jasný)              
  • Smí vjíždět na železniční přejezd. (... kravina a ještě k tomu není vtipná)            
  • Musí zapnout výstražné světelné zařízení. (Jasný, bliknu na vláček, ať kouká zastavit, jsem přece na hlavní! :D Nebo bych doplnila, že vlak musí ještě k tomu přijíždět zprava. Přece přednost zleva se nedává! :D)

Otázka 6 (2 b.) Je porušením zákona, pokud vozidlo svítí za normální, nesnížené viditelnosti pouze světly pro denní svícení?
  •   Ne.        
  •  Ano. (Ve dne svítit denními světly? Jste normální, lidi?! Do basy na 10 let a to jsem ještě hodná!)

Otázka 10 (2 b.) Vyžadují-li provozní nebo jiné závažné důvody, aby osoby při vystupování z vozidla hromadné dopravy osob mimo zastávku nebo nastupování do něj mimo zastávku vstoupily do vozovky:
  •   Je dopravce povinen tuto skutečnost neprodleně oznámit policii nebo obecní policii. (:D:D Pane policisto, nějací lidi tu vystupují z autobusu! Mám povolení zabíjet?)          
  • Je cestující z vozidla hromadné dopravy osob starší 18 let oprávněn zastavovat ostatní vozidla. (Protože každej starší 18 let je největší master  a může všechno;))    
  • Je dopravce oprávněn zastavovat ostatní vozidla. (No, ani tahle možnost se mi nelíbí, ale když jinak nedáte...)

Otázka 14 (2 b.) Chodec na přechodu pro chodce signalizuje úmysl přejít vozovku mávnutím bílou slepeckou holí ve směru přecházení. Jak se zachováte?
  •   Zvukovým výstražným znamením dám najevo, že nemůže přecházet přes vozovku a budu pokračovat v jízdě. (:D:D Ano, udělám ze slepýho rovnu hluchýho. To ho naučí, šmejda, vstupovat mi do cesty...)          
  • Snížím rychlost jízdy nebo zastavím vozidlo před přechodem pro chodce a umožním chodci nerušené a bezpečné přejití vozovky. (Fňuk, to je tak dojemné)
  • Budu pokračovat v jízdě, protože nevidomý člověk bez doprovodu nesmí přecházet vozovku. (Pozor! Tuhle možnost jsem vzala v úvahu! :D Ale vážně jenom na chvilku, tak 3 vteřinky)

Otázka 17 (2 b.) Předjíždíte jezdce na koni. Před zahájením předjíždění:
  •   Vezmete v úvahu možnost úleku zvířete a jeho vběhnutí do Vaší jízdní dráhy. (V úvahu to vezmu, ale nejsem si jistá, že mi to k něčemu bude...)      
  •  Zvýšíte rychlost jízdy a použijete světelné výstražné znamení; znamení o změně směru jízdy nepoužijete. (Ha, čumíš, Váňo, co? Tolik koní co já nemáš! :D Jestli nevíte, kdo je to Váňa, tak je to českej žokej, co dost často vyhrává Velkou pardubickou... teda absolutně se o tyhle věci nezajímám, ale když je to všude... a to, že nedám znamení o směru jízdy... radši nekomentuju :D)
  • Snížíte rychlost jízdy a použijete zvukové výstražné znamení. (Pokud nepochopí zvuk klaksonu, pokusím se mu to vysvětlit v koňštině...)

Otázka 22 (1 b.) Na tabulku registrační značky:
  •   Smí být umístěny pouze státní znak České republiky nebo vyobrazení státní vlajky České republiky.  (:D:D Jsem přece vlastenec!!!)
  • Smí být umisťovány pouze předměty, jejichž plocha nepřesahuje 5 cm2.   (Z jakého pocházíme kraje je má soukromá věc, proto doporučujeme nálepku nalepit na prostřední písmenko...)        
  • Nesmí být umístěny žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, není-li stanoveno jinak.
A víte, co bude největší joke? Až to neudělám :D:D. Co vy? Prošli byste při těchto otázkách? ;)



5 komentářů:

  1. :D :D :D Nasmiala som sa ako kôň z tých Tvojich komentárov :D :D :D
    A neviem, možno by som prešla :D
    Keď si pred pár rokmi robila sestra vodičák, občas som si pozerala niektoré jej otázky :D Ale väčšinou len tie obrázkové, že autíčko ktorej farby má ísť prvé :D Ale tieto otázky, čo si sem dala, by som asi zvládla :D Mojím silným logickým uvažovaním :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Mně asi nejvíc rozsekala ta první... děti vědí, že mají počkat na chodníku... bože... nebo to lepení státních symbolů je taky dobrý :D Tohle by měl dát asi každej, minimálně jedna odpověď je naprostá kravina, další varianta bývá taková pofidérní a třetí konečně normální... Kdyby byly takovýhle všechny otázky, tak se nenervuju :D

      Vymazat
    2. Joo a ještě, když už tě tu mám, pořadatelka Povídka mého srdce udělala pár změn, takže když bys chtěla hlasovat pro Masku vlkodlaka, tak tady: http://nika-roov.blog.cz/1206/novy-clanek#komentare Moje povídka bude až v jiným kole ;)
      Samozřejmě platí pro všechny, že můžou hlasovat a samozřejmě pro koho chcete, já jen že Mariam tu povídku zná ;)

      Vymazat
    3. Aha ďakujem :)
      Tak Ti poviem, že v tom prvom, čo bolo, som hlasovala za Masku vlkodlaka, lebo Spaste duši volá po pokračovaní :D Ale keď to bude teraz ako rozmiestnené, tak určite zahlasujem, lebo hoci to bolo trošku také (volalo to po pokračovaní :D), bolo to fajn :)

      Vymazat
    4. Jasný, v pohodě, to uznávám i já, že Maska vlkodlaka je lepší ;) Já ani nevím, proč jsem tam dala zrovna tuhle povídku, když mám lepší :D Vážně chci jenom zviditelnit blog, ne vyhrávat, a protože většina z těch povídek, co tam jsou, nejsou fanfiction, tak jsem chtěla taky zaslat něco originálního ;) Ale zas nějaký hlas mě potěší, takže vám dám vědět, až přijdu na řadu :D

      Vymazat