Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

středa 30. května 2012

6. kapitola - 2. část

No, tentokrát mi přijde opravdu zbytečné házet odkaz na celou kapitolu, když je hned pod tímhle :D. Prostě jako vždy, další část následuje po ***. Ńák to teď rychle ubíhá, Po tomhle už bude 7. kapitola. Měla bych rychlejc psát :D.
Ještě si neodpustím vás upozornit na dokonalou písničku, kterou jsem včera objevila. Nehodlám řešit, jestli je nová nebo stará, radio neposlouchám, takže nemám přehled, ale je prostě boží. Ten text, ten doprovod (to drnkání tý kytary, to se mi hrozně líbí), ten hlas toho zpěváka, ta holka taky není špatná, zpívaj to hodně podobným stylem, takže - . V jednoduchosti je síla. Sice mám ráda písničky, který nějak charakterizujou třeba nějakou moji vzpomínku, nějaký příběh nebo moji situaci, ale tahle se mnou opravdu nemá nic společnýho, nikdy jsem to takhle necítila, a i přesto je pro mě báječná! :)


3 komentáře:

  1. Aj ja som tú pesničku objavila prednedávnom (cez rádio) a veľmi sa mi páči :) Doteraz som rádio nepočúvala ale v poslednej dobe si ho vždy púšťam (cez internet, tak aj viem aká pesnička hrá) :)
    Inak, už som poslala aj prvú kapitolu :) Na stránke by mala byť uverejnená nejako takto: Mariam - Niečo za niečo - 1. kapitola (alebo v zátvorke 1, tak to tam väčšinou Lexi uverejňuje)
    Čiže ak chceš, môžeš si ju potom prečítať (a nechať komentár čo si o tom myslíš)... ale samozrejme nemusíš :) Je to na tebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, určitě si ji přečtu a okomentuju :). Sice mám trochu problémy se slovenštinou (nebo spíš nedokážu ocenit její krásu, nebo prostě chápeš, rodnej jazyk je rodnej jazyk :D), ale chodí sem docela dost slováků, takže už si zvykám :) Jen o víkendu nejsem doma, tak se kdyžtak nediv, když nebudu reagovat hned :)

      Vymazat
    2. Ja ďakujem za ochotu :)
      No jo, slovenčina :D Ja už som si v posledných mesiacoch dosť zvykla na češtinu (po prečítaní poviedky sa musím ešte raz pozrieť v akomže to vlastne je jazyku :D)
      Teším sa ako malé decko keď v tej rubrike uvidím, že "Mariam" :D

      Vymazat