Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 5. dubna 2012

PG (Parental Guidance)

Velmi populární termín, jak si tak všímám, ale přijde mi naprosto zbytečný.


Myslím si, že moje povídky zatím žádné PG nepotřebovaly, i když... Jednorázovka Tvůj spasitel obdržela PG dokonce 17, což mi přijde trochu přehnaný, já sama navrhovala 13 a to ještě jenom aby se neřeklo :D. Ale tak nezazlívám to tý holčině, člověk nikdy neví, ale aby bylo jasno - v mých povídkách prostě nic takovýho není a nebude, i když některé, které ještě nevyšly, by to podle některých lidí zasluhovaly. Proč ne?
  1. Upřímně, dodržuje to vůbec někdo?
  2. Pokud se dá k jednorázovce, budiž, ale když máte kapitolovku a najednou je u jedný kapitoly napsaný PG, je to podle mě tak trochu spoiler.
  3. V České republice je povoleno souložit od 15 let, takže proč dávat k lechtivějším povídkám PG vyšší jak 15? (Proč je porno přístupný až od 18, to asi nikdy nepochopím)
  4. Na ostatních webech (neprohlédavala jsem teda všechny) jsou erotické povídky k dispozici všem, žádné PG, žádná otravná tabulka, jestli už vám bylo 18.
  5. A tenhle bod je pro mě nejdůležitější, co bych to byla za pokrytce, dát si do záhlaví blogu takovej pěknej citát, a pak vás varovat před tím, co se tu můžete dočíst?

Takže asi takhle: Můžete tu najít (myšleno spíš do budoucna) povídky, které by vás mohly pohoršit, ale pokud jste normálně smýšlející lidi, tak to překousnete, nepíšu žádný zvrhlosti, neškrtim svoje postavy střevama ani nepopisuju jejich milování do poslední mrtě (a snad ani nezačnu :D).
Přeju hezký den, jdu mejt zase okna, huráá! :(

1 komentář:

  1. Přesně, mě je 15 a když vidím povídku od 18ti tak mě zaujme ještě víc :D Je to prostě kravina, a taky jsem přemýšlela nad tím jakej debilátor vymyslel že pícháme v patnácti reálně, ale koukáme se na píchání od 18ti virtuálně :DD

    OdpovědětVymazat