Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 8. března 2012

2. nejlepší interview na světě :)

Pochopte, že se mi strašně nechce učit, a tak se musim nějak zabavit :D. No a řekla jsem si, že bych mohla přidat ještě jedno interview s naší trojkou, je možná o trochu méně zábavné, za to se v něm člověk alespoň NĚCO dozví, třeba to, jak se Paul poprvé líbal s dívkou :D. Když budete chtít překlad, tak si řekněte, neudělala bych ho dneska, asi ani zejtra, ale v sobotu by tu už byl ;). (Samozřejmě nepřesný, ale tak 75% rozumím určitě)

2 komentáře:

  1. Snad jediné jejich interwiev co jsem neviděla, jinak jsem na ty rozhovory maniak. Taky rozumím přibližně třičtvrtině a v poslední době jsem tak strašně ráda že umím anglicky, bez toho bych nedala ani ránu. Těším se na další kapitolku, kdy bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky mám dost rozhovorů v malíku :D. Další kapitolu sem hodim asi zejtra, ale nejsem si jistá v kolik, pátky mám většinou nabitý... Buď to stihnu ve 4, a nebo až pak po osmý večer, pokud nepůjdu na pivo, ale myslim si, že budu utahaná jak kůň a dám přednost teplu domova před smradem hospody, takže zejtra to tu skoro určitě bude :D

      Vymazat