Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 19. října 2013

Konečně něco krásnýho

Právě jsem objevila novou písničku od Avril - a jejího manžílka - a... oooo, to je tak krásný! Chad má na ni dobrej vliv. A docela dost se hodí i k poslední kapitole DZ.

Love that once hung on the wall
Used to mean something, but now it means nothing

Je to úžasně uklidňující po tom, co zjišťuju, co se v TVD děje (ne, neviděla jsem 5x02 ani 5x03, ale koukám na proma a čtu komentáře. Ale už asi ani to dělat nebudu). Neštve mě, co dělaj s Delenou, naopak, štve mě, co dělaj se Stelenou. To i já mám větší soudnost.

I’m breaking free from these memories
Gotta let it go, just let it go
I’ve said goodbye, set it all on fire
Gotta let it go, just let it go

Ten svět mě někdy tak štve. Aspoň že jsem našla muže svých snů - autora knížky Psychologie 200 sériových vrahů, ještě vám budu referovat O:).

There’s only one thing left here to say
 Love’s never too late!

2 komentáře:

  1. Mám od Avril radši ty její rebelský písničky, ale tahle je krásná. :) Moc jim to spolu sluší.
    Já na TVD koukám jen protože doufám, že se to dá ještě zachránit. Ale zatím to tak nevypadá. Nejdřív mi vzaly Klaroline a teď drtěj milostnej trojúhelník. :( Už nemaj nápady. Byla bych radši, kdyby to zalomili nějakým epickým koncem a dost.
    Ó, muž tvých snů. O:) Těším se, až nám budeš referovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Avril ráda asi všechny písničky, jen mi vadí její nadměrný užívání slovních spojení "crazy bitch, motherfucking princess" a podobně :/ :D
      Jn, taky mi to TVD přijde jako zoufalý prodlužování. A co hůř, zoufalý prodlužování s neúspěšnými pokusy o větší akci a zajímavější zápletky. A vzniká z toho akorát kravina. Proto se taky bojím pokračovat v DZ, nechci skončit stejně :/.
      A nezapomněla jsi jen tak náhodou odpublikovat nějakou kapitolku MV, hm? HM? :D:D:/

      Vymazat