Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

úterý 23. října 2012

Trapný moment, kdy má 28 kapitol druhý série DZ o 4 stránky víc než 37 kapitol série první :D:D:D Druhá řada bude v tom případě poměrně o dost delší...  Kde se to jen ve mně bere, 98 stran za... druhou sérii píšu od začátku dubna, takže za.. 7 měsíců, ok to je docela dlouhá doba, myslela jsem, že budu vypadat drsnějc :D. Nevadí, stejně! Je vidět, že píšu o něco delší kapitoly, jsem ráda, že to nebyl jen nějakej můj pocit :D.
Já to chci předložit jako svoji maturitní, bakalářskou a diplomovou práci... Pak by určitě všichni pochopili, že moje schopnosti není třeba prověřovat :(:D:D:D.
Mimochodem je správně: "Poslední, co bych s ním byla chtěla řešit, bylo..." nebo "Poslední, co bych s ním bývala chtěla řešit, bylo" nebo "Poslední, co bych s ním byla bývala chtěla řešit, bylo..." Nějaká rada? :D Nejlepší mi přijde asi varianta číslo jedna, ale já jsem opravdu na hovňous češtin :/

5 komentářů:

  1. No, záleží, jak ta věta bude pokračovat, ale mě osobně se nejvíc zamlouvá varianta č.2... XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, věta bude pokračovat v minulým čase... např "..., bylo plánovat večeři." Takže potřebuju... předminulej čas? :D Já fakt moc nevím, ještě zkusím pořádně prokoumat net.

      Vymazat
  2. Tak tam by se asi nejvíc hodila verze č.2. XD Nevím, jak bych to tak napsala... X)

    OdpovědětVymazat