Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

čtvrtek 26. dubna 2012

Tak co, holky, kterápak barvička:D


Já si nemůžu vybrat... Nevím, jestli mi je sympatičtější Ian nebo Damon... Ale moje racionální uvažování se přiklání nejvíc k modré barvičce :D.
Každopádně ten obrázek nemá chybu. Génius, co to vymyslel... ale je smutný, jak moc je pravdivej :D.

13 komentářů:

  1. Červená??? :D :D Ale nie... to bolo dávno... :D
    Čakám na SVOJHO Iana :D Ale asi sa ešte véééľmi dlho načakám :D
    Skúšam to meno na komentári... Som zvedavá, či to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á je to tam! :D Čiže "Mariam :)" odteraz len "Mariam" :D

      Vymazat
    2. Á, výborně, šikula!!:D. Mnohem lepší než se podepisovat :).
      Jo, to mi povídej s tím čekáním. Já už si radši začala plánovat budoucnost v krásným bytě s.. tak 4 - 5 psama a jednou kočkou :D. Lepší jak jeden chlap :D. (myšleno poloironicky :D)

      Vymazat
  2. Je vážně hustý že za celej svůj život jsem jedinou Mariam nepotkala a na netu vidím už asi druhou :D Já jsem totiž taky vlastním jménem Mariam a sere mě že žádnou neznám :D
    Já jsem asi pro všechny 3 barvičky - Podle mě je Damon mnohem víc sexy než Ian ale Ian je takovej dobromyslnej( ikdyž až moc zelenej) a jakožto Damon neexistuje a Ian je na druhym konci světa tak jsem v hajzlu :D tákže, těžký se rozhodnout

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mariam je hezký jméno, líběj se mi nezvyklý jména (teda ty dobře znějící) ;). Ale taky žádnou neznám teda :D. Mně se moje jméno moc nelíbí... jmenuje se tak každá druhá, ale prostě nee, moje pobožná maminka když čekala bratra, tak jí řekli, že se narodí pravděpodobně postiženej, tak se modlila ke svatý Lucii (nevím, proč zrovna k ní, ale dobře) no a narodil se v pořádku, takže se jí takhle odvděčila :D. Hezkej příběh, ale stejně nejsem spokojená. A ani nejsem pokřtěná!! Víra mojí maminky má jisté mezery :D. (tím nechci zesměšňovat náboženství, jenom u mamky mi to přijde takový roztomile vtipný, ona je celá taková roztomile vtipná :D)

      Vymazat
    2. Já byla křesťanka ale od víry jsem upustila, prostě nemám ráda církev. Je mi v ní moc špatně, a zdá se mi jako kravina furt dokola opakovat modlitbičku u který často neznám ani význam. Radši se pomodlím od srdce bez chození do kostela ale pokřťená teda jsem, no budu se s tím muset smířit :/ A náhodou Lucka je hezký jméno, všechny Lucky který znám jsou taky takový roztomile vtipný :D

      Vymazat
    3. Moje mamka to naštěstí nijak nepřehání. Do kostela nechodí, nemodlí se, ale když jsem byla malá a byla bouřka, tak jsme se modlili a zapalovali hromnici... a taky má občas afekt a nutí nás, abysme si s bratrem alespoň jednou přečetli bibli :D. Jinak s tebou naprosto souhlasim. Je zbytečný dělat něco, co nevíš, co znamnená, nebo k čemu je to dobrý. Slepá víra je na pendrek, člověk by měl mít nějakou slušnost (morálku), ale k tomu nepotřebuje věřit v boha, dodržovat desatero by měl dodržovat tak ňák každej sám od sebe (teda kromě obžerství, za to skončím v pekle a nebudu jediná :D).
      Já znám teda ještě jednu Lucku, jakože dobře, a ta moc roztomilá není... taková uzavřená metalistka, chytrá, umělkyně, ale roztomile vtipná zrovna není. Vyjímka musí potvrzovat asi pravidlo :).

      Vymazat
    4. Zato já asi jediný co bych zdesatera nikdy neudělala by byla sebevražda, k tý mám tak strašnej odpor, fuj!! Kdybych musela tak bych dokázala zabít i člověka)třeba kdyby šel po někom kdo je pro mě důležitý) ale zabít bych se nedokázala. A já vlastně du do kostela taky jednou za rok na velikonoce protože rodiče se snažej dělat že jsme ''křestani'' víš.. :D

      Vymazat
    5. Jo, sebevražda se mi taky nelíbí... na to se mám moc ráda :D. Ježiš, to je teda rodičovskej přístup... ale tak, jestli jdeš jenom jednou ročně do kostela, tak ještě docela dobrý, ale stejně... naši jsou sice trošku přísnější (i když s mým stoupajícím věkem se to samozřejmě zlepšuje), ale takovýhle věci do toho nemotaj, jenom do vzdělání mi nezdravě moc kecaj :D.

      Vymazat
    6. Nechcem sa vám veľmi miešať do debaty, len chcem poznamenať, že moje pravé meno je Mária :D A nemám rada to meno :D Na stránkach sa podpisujem ako "Mariam" (tak sa podpisujem aj na www.the-vampirediaries.cz, čiže keď si to meno videla tam, som to zrejme ja :D)
      A inak... Ja som ako "normálna" kresťanka :) Teraz sa pripravujem na birmovku :)

      Vymazat
    7. To jsem se spíš přimíchala do debaty já :D. A docela by mě zajímalo, co to je "birmovka" ? Jsem asi nikdy neslyšela (tak jako spoustu jiných věcí, který bych měla znát a lidi na mě koukaj divně, když neznám :D)

      Vymazat
    8. Birmovka, birmovanie, krizmácia... To je proste sviatosť-náboženský úkon, keď človeka pomaže olejom (krizma) biskup a pritom na človeka zostúpi Duch Svätý... Je to akoby dovŕšenie krstu istým spôsobom. My, birmovanci, sa na ňu pripravujeme (dostávame lekcie o viere, morálke a o sviatostiach)... Neviem to lepšie vysvetliť :) Má nás to posilniť vo viere a tak :)

      Vymazat
  3. jéé ale aha aj sa už viem normálne podpísať :D som zvedavá či to ukáže a k príspevku nedokážem sa rozhodnúť pre Iana či Damona pre mňa je to proste Ian Salvatore ♥ :D

    OdpovědětVymazat