Jak vložit přezdívku a odkaz na blog do komentářů? Návod (v komentářích) zde

Skloňování šunkič zde

Kontakt zde

sobota 14. dubna 2012

Hokej?

Už po druhý za tenhle měsíc jsem se koukala, to je divný :D. Ale teda nehrajou to nic moc. Pardubice vyhrály 2x a to jenom díky nájezdům... Pochybuju, že daj titul. A mně je vždycky tak líto těch, co prohrajou, to je na nich úplně vidět, jak jsou nešťastný, chudáci :( ... Jo, jsem fanda jak vyšitej :D:D Ale dřív jsem to docela sledovala, to jsem měla ještě tolik volna, že jsem nevěděla co s ním.
Ještě někdo sleduje hokej? (nedělám si moc iluze :D)

2 komentáře:

  1. Hokej?? :-) Nuž, po seriáloch je to moja druhá závislosť..krátko po tom, čo oznámili že finále TVD bude 10. mája, chytila ma panika, že práve vtedy sú majstrovstvá a či náhodou v ten deň nehrá Slovensko nejaký zápas...našťastie nie a tak mi poriadne odľahlo :-D Som Slovnenka a tak sa samozrejme zameriavam na slovenský hokej a slovenských hráčov v Zámorí, no vždy keď na MS alebo inej súťaži vypadne Slovensko, fandím Česku :-) Živo si spomínam napr. na finále z pred dvoch rokov Česko:Rusko,ktoré patrí k mojim najobľúbenejším zápasom vôbec...na druhý deň som každému v škole rozprávala celý priebeh a ešte dobre, že mám takých chápavých kamarátov a snažili sa ma počúvať, lebo iní by na mňa už dávno zakričali: "Sklapni!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to seš správnej fanda :D. Já kdyby se na to nedíval taťka a kdyby mi o tom nemlel kámoš, tak asi ani nevim, že se hraje, ale když slyšim tu televizi a jak taťka nadává, tak mi to nedá :D. Ale Česko:Rusko a Česko:Kanada bejvaj docela zajímavý zápasy, aspoň myslim, že ty mě nejvíc dostávaly, asi proto, že to jsou dost silní soupeři (ale tím můj přehled pomalu končí, a ani si nejsem jistá tím, co jsem řekla :D)

      Vymazat